Şimdi Ara

Doktor varsa yardım edebilir mi lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay kadar önce isal oldum. 3 gün sürdü. Yoğun bi isaldi. Enfeksiyon hastalıklarına gittim. Gaita testi verdim, bakteri parazit vs izlenmedi. Gizli kan da negatif çıktı. Sadece 4-5 lokosit görüldü yazıyordu. İlaç vs vermedi. Zaten kendiliğinden geçti.

Aradaki süreçte gayet iyiydi herşey.

10 gün önce yine isal başladı. Ama bu sefer günde 1 kez lapa şeklinde oldu. İsal denir mi bilmiyorum. Önemsemedim. 2 gün sonra yine aynı şekilde oldu. Zaten tatildeyim boşum diye yine aynı enfeksiyon hastalıklarına gittim. Yine gaita testi verdim bakteri parazit kan çıkmadı. Lokosit de çıkmadı bu kez.

Kısacası ben 10 gündür 2 günde 1 kez lapa kıvamda dışkılama yapıyorum. Hiç katı yapamadım.

Karın ağrım yok ama guruldama, gaz var ve bağırsaklarda yanma hissediyorum ara sıra (acı yediğimde olur o yanma hissi ama acı hiç yemiyorum onu da anlamadım).

Bağırsaklarımda ilgili bu yaşıma kadar hiç sorun yaşamamıştım o yüzden biraz korktum. Ailede bağırsak sorunu yaşayan da yok hiç. İnternete sorduğumda neredeyse bütün bağırsak problemlerinin belirtileri aynı gözüküyor kansere kadar.

Probiyotik kullandım 3 gün. Ev yoğurdu yiyorum bana mısın demedi. Neden olabilir doktor arkadaşlarıma sormak istiyorum?

(Bu arada 1 yıl önce endoskoği yaptırmıştım midede yanmayla ilgili. Gastrit ve helikoobakter çıkmıştı ilaç tedavisiyle geçmişti şikayetlerim)

Şimdiden teşekkür ederim.

• bol su icerek bir kaç gün patates püresi tuzsuz ve yağsız tavuk çorbası iç yanında probiyotik kulamaya devam et. 3 ila 5 gün icinde normale dönecektir
  • Teşekkür ederim yapıyorum, yapmaya devam edeyim.

Eğer bu lapa dışkılama bir isalse bu kadar uzun sürmesine sebep ne olabilir?

Kuzenimde bağırsak iltihabı var o korkutuyor beni biraz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.