Arkadaşlar babam hayatının çoğunu teknesinde geçiren sürekli denizlerde olan biri. Bir de alkol problemi var, her gün 2 lt rakı içiyor. Bunu azaltmak istediğini söylüyor ama boş vakti çok olduğu için can sıkıntısından yapacak bir şey de bulamayınca yine alkole sarıyor. Aynı zamanda film izlemeyi seviyor, ben teknesine hediye olarak film izleyebileceği bir sistem kurmak istiyorum ama çokta elektrik yemeyecek ki akü problemi yaşanmasın. Bunun için en mantıklı yol bir tablet alıp teknede sabitleyeceği bir yere koyup televizyon gibi kullanmasını sağlamak ama aynı zamanda bir tane de super box alacağız bu durumda. Onu da koyacağız tekneye sürekli internet olsun diye, tabletten sürekli film izleyebileceği bir yöntem biliyor musunuz? Babam 58 yaşında ve sürekli google dan film araması reklamlarla uğraşmasını istemiyorum. Netflix gibi daha kapsamlı bir platform var mı acaba ücretsiz? Zaten super box koyacağız aylık 2.5k ona vereceğim bir de netflix vs her ay film izlemeye 3-4 k vermekte istemedim. Tablet yerine aslında 12" civarı kumandalı bir sistem olsa daha iyi olacak, yattığı yerden film izlerken ses aç kapa ileri al vs sürekli kalkması gerekecek dokunmatik tablet için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 23 Ağustos 2024; 17:55:11 > |
Bildirim