Türk TELEKOM pişmanlıktır, alternatif öneri bekliyorum.
Arkadaşlar selam, Türk telekom ile ilgili yaşadığım deneyimleri size aktarmaya ve sizden öneri almaya geldim. 2017 yılında bir ev aldık ve Bursa'nın(Beşevler) Kültür mahallesinde ikamet etmeye başladık. 5 Daireden oluşan küçük bir apt. da yaşıyoruz ve daha taşındığımız hafta telekoma başvuru yaptık ama henüz alt yapının olmadığı söylendi. Bu arada yan binalarda internet var bize henüz gelmemi. 1.5 yıl internetsiz geçti ve daha sonra yan binadan birinden internet çektik kabloyla artık evimize. 2020 yılında komşum whatsapp grubundan internetlerde arıza mı var diye sorunca bizim binamızda da internet olduğunu komşumuzdan öğrendik. Binadaki ilk başvuru bize ait olmasına rağmen bize bilgi verilmeyip üst katıma kiracı gelen kişiye verilmiş internet. Daha sonra bütün dairelere bağlanmmış, bize bilgi dahi verilmemiş komşumdan duymasam internet geldiğini bilmeyeceğim. 2020 yılında internet bağlattık 5 yıldan beri resmen çile çekiyoruz. İnternet sürekli kopuyor, yavaşlıyor. Müşteri hizmetlerini arıyoruz arıza kaydı bırakıp birilerini yolluyorlar, arkadaşlar bunu çözemiyor uğraşıyorlar, tekrar gidip geliyorlar ama çözüm bulunamıyor, kablo değişiyor modem değişiyor mahalle santralinden hat değiştiriyorlar vs. sürekli bir çözüm arayışındayız. 2022 yılında tanıdık bir arkadaş denk geldi servis elemanlarından ve bize mahalles alt yapısının arızalı olduğunu ama Türk telekom' un bunu umursamadığını fiber gelene kadar böyle idare etmeleri gerektiğini söyledi. Servis elemanları da sürekli uğraşmaktan helak olmuşlar ama ellerinden bir şey gelmiyor. Yıl oldu 2025 hala ben 300 kpbs internetle bağlanıyorum. Bir filme başlıyoruz bitiremiyoruz. Arkadaşlar Tenet filmine farklı günlerde 7 kere başladık, hiç bitiremedik. 20 dakikalık dizileri bile tekte izleyemiyoruz yani internet kopmadan 20 dakika geçmiyor. İnternet stabilitesi hiç yok sürekli 3 mbps 8 mbps 500 kpbs değişiyor. Modemi resetliyoruz 3 dk iyi yine gidiyor.
Uzun yazdım farkındayım ama bu konuda harap olduk içimi dökmek istedim. İnternet sözleşmemiz 1 ay sonra bitiyor , farklı firmaya başvursak yine Türk telekom alt yapısını kullanacağı için kullanmak istemiyorum, sizin önereceğiniz başka bir çözüm var mı?
Akaryakıt kampanyası biliyor musunuz?
Arkadaşlar her türlü indirimi takip eden ben farkettim ki hiç akar yakıt kampanyası takip etmiyorum. Önümüzdeki hafta 3500 km yol yapacağım mesela bir kampanya olsa fena olmazdı.
Film önerisi
|
Pdf kitap indirme sitesi var mı?
Reklamsız upload downlo sitesi önerisi lütfen
|
Kredi kartıyla araba alınabilir mi?
Arkadaşlar eşim için 2. araç olarak küçük bir araba alma düşüncemiz var ama birikimimiz yok. Sahibinden de falan bir kaç araç bulduk ama kredi kartıyla alma yöntemleri var mıdır?
Araç önerisi
|
A101 de ürün iadesi yapılamıyormuş nasıl iş bu.
Arkadaşlar geçen gün elektronik bir ürün aldım ve bozuk çıktı. Ertesi gün gittim iade edeceğim, kredi kartıyla aldığım için sadece karta iade yapılıyormuş. Ürünü, fişi ve kartımı verdim iade yapacağız makineye taktı kartı şifre istedi, şifreyi giriyorum yanlış şifre diyor. Kontrol edip yine giriyorum yine yanlış şifre diyor. Üstelemedim belki hatam vardır diyorum farklı kartla almışımdır vs. Aldım kartı çıktım ertesi gün hem kartı kontrol ettim hem şifremi yeniledim yanlış olmaması için, gittim markete aynı durum, yanlış şifre diyor ve siz şifrenizi bilmiyorsunuz diyor kasiyer adamda.( Bir an yükseldim, çırpı gibi adam yumruğu koysam ölecek gidecek başıma bela alacam araba da çocuklar bekliyor diye sakinim gayet) Beni bekleyen müşterilerden biri de aynısı geçen gün benim başıma geldi bu mağaza da sizin makineniz bozuk dedi. Farklı şubeye yönlendirdiler beni yakın bir yer yine. Oraya gittim yine iade yapacağım, dedikleri şeye bakın" Kredi kartı alış verişi iadesi yapamıyoruz makinelerimiz bunu desteklemiyor". Dedim bu nasıl iş arkadaş. Çok tatlı dille konuştu kasada ki arkadaş kırmadan çıktım dedim olabilir. Ama aslında olamaz, kredi kartıyla alış verişi iadesi yapılamıyor diye bir şey olur mu arkadaşlar bu nasıl iştir?
Kablosuz klavyem çalışmıyor, kilitli işareti yanıyor!
Arkadaşlar hp marka kablosuz klavyem çalışmıyor, her hangi bir tuşa basınca sağ üst köşede ki kilit işareti yanıyor(kilit işaretinin içinde f harfi var).
Yani fonksiyon tuşlarından kilitlendiğini düşünüyorum ama eğer öyleyse kilidi açmayı başaramadım. Buna ne yapabilirim? Dongle da bozulmuş olabilir mi bilmiyorum bilgisayara takınca her hangi bir tepki vermiyor bilgisayar.
Arkadaşlar hp marka kablosuz klavyem çalışmıyor, her hangi bir tuşa basınca sağ üst köşede ki kilit işareti yanıyor(kilit işaretinin içinde f harfi var).
Yani fonksiyon tuşlarından kilitlendiğini düşünüyorum ama eğer öyleyse kilidi açmayı başaramadım. Buna ne yapabilirim? Dongle da bozulmuş olabilir mi bilmiyorum bilgisayara takınca her hangi bir tepki vermiyor bilgisayar.
Meslek: müzisyen
İlgi Alanları: müzik
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.179
İkinci El Bölümü Mesajları: 98
Konularının görüntülenme sayısı: 148.359 (Bu ay: 3.817)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.476 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic