Şimdi Ara

Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, şuan peugeot partner tepee 2014 model kullanıyorum. Genel olarak çok memnunuz ailecek. Herkesin hayatında tek araba seçeneği olsa tercih edeceğim ilk araç olurdu o kadar memnunuz, yaşı ve km si dolayısıyla yenileme ihtiyacı hissediyoruz. Aslında yıllandıkça yıpranma eskime motor ömrü va olmasa zaten 100 sene kullanırım bu aracı ama yenisine bakalım dedik, maalesef yenilerinde arka da koltuklar yokmuş. Bunun yerine yine bu hacimlerde bu ferahlıkta ve bu bagaj hacmine sahip bir araç bakıyoruz. Aslında ticari olması şart değil hatta olmaması daha iyi olacak ama ben müzisyenim ve yanımda sürekli bateri taşıyorum dolayısıyla bagaj hep dolu ve önemli. Bana bu tarz bir araç önerebilir misiniz hep şehir içi hem uzun yolda konforlu ve rahat bir araç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Memnunsanız devam edin derim.. 2000 bora kullanıcısıyım bende sizin gibi arabamdan çok memnunum.. hiç değiştirmek istemiyorum.. gittiği yere kadar ama tabi güvenlik açısından zayıf biliyorum 2000lerin teknolojisini taşıyor

hızlı kullanmayın..

dediğim gibi devam belki bir tane xenon alırsın.. jant atarsın lastikleri büyütür daha iyi yol tutarsın..

bir tane in dash internetli veya internetsiz alpine kenwood pioneer sony teyp takarsın..

gerekli bakımlarını ihmal etme devam.. bence

• eğer sizde uygun görürseniz arabanızın detaylı resimlerini paylaşırmısınız.. tabi isterseniz..

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, motor ömrü ve yeni teknolojiler açısından daha yeni bir modele geçmeyi istiyorum.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt
    En kısa sürede çekip yükleyeceğim hocam.

• Arabanızın fotoğrafları var mı yüklemek isterseniz merak ettim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    5 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.