Kredi kartıyla araba alınabilir mi?

-
-
Hayatımda hiç bu kadar ilginç bir soru duymamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galeri ler tüm ödemeyi kredi kartından çeker mi bilmem ama cüzi bir miktar nakit onların vergi kaçırma iştahını körlemeye yetebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam galeriden daha önce araç aldım ve bir kısmını karttan çektirmiştim ama şuan acil bir ihtiyaç doğdu, 2 çocuğumuz var ve 1 er saat arayla okula gidiyor geliyorlar, her gün 4 kere okula bırakmak zorunda kalıyor eşim ve bulunduğumuz bölge çok fazla yokuş + olarakta yağmur kar soğuk vs olduğu için geçici de olsa ford ka gibi bir araç alacağız zaten fiyatı 200.000 civarı olacak. Eşimin de ilk aracı olacağı için küçük bir araç işimize gelir(kendi arabamı vermek istemiyorum çarpışan araba olma ihtimali var tabi (=
Bu yüzden kartla bir araba almak istiyorum dediğim gibi birikimimiz de yok diğer arabanın borcunu daha yeni bitirdik derken böyle bir durum çıktı karşımıza.
-
bayiler sıfır için kabul etmiyorlardı yanlış bilmiyorsam ama galeriler kabul edebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir ülkede hiç kullanılmayan bir kredi kartına 500 bin limit veriliyorsa o ülkede vatandaş kredi kartı ile otomobil almayı hayal eder. ülke tuhaf.
Çok haklısınız hocam
hocam devlet politikasıyla KK limitlerini kasıtlı arttırdılar. vatandaşın maaşının 15-20 katı limitler verdiler ve sormadan veriyolar. senin ruhun duymadan.
eee, sonra sen bakıyosun 750 bin milit var. diyosun ki tamam bende 750 nakit var hadi 1 buçuk milyona otomobil alayım, taksit taksit öderim. ama, diyolar ki yooook KK ile alamazsın.
verdikleri limit feyk. adam zaten diyo ki ben sana o limit ile bişey aldırmayacam.
sonra da diyolar ki: "siz zenginsiniz çünkü limitiniz var, hadi savunma sanayisine para verin" yok yaa! ben mi zenginim? fakirim lan! limiti zorla veriyon zaten.
hatta kredi kartını da zorla veriyolar. istemesen de, talep etmesen de veriyolar. kullanmıyosun. kullanmadığın kartın limitini uçuruyolar sana sormadan. sonra da hadi kullanayım bari dersen kullandırmıyolar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de alınır diye düşünürdüm
Konuyu okuyunca üzüldüm :(
Epik bir durum
ikinci elde kabul ederler galeriler bence. çünkü şuanda ikinci el satışları bitik durumda. galeriler kendileri elden sıfır faizli kredi veriyolar. yani kredi vermiyo da, mesela 900 binlik aracı 700 bine satıyo, kalan 200 bini 6 ay taksit yapıyo senet ile. bunu yapan adam kredi kartını da kabul edebilir yani.
ama sıfır araçlar için bayiler KK kabul etmiyolarmış diye duydum. belli olmaz yarın bi politika değişikliği olur herşey değişiverir. bakarsın KK limitleri bi anda 10'da 1'ine indirilir. bu ülkede her şey olur.
Eskiden sıfır motosiklet almıştım. Peşin fiyatına 12 taksit. Eskidendi o, şimdi 2 öğün makarnayla karın doyuruyorum.
-
Sıfır araçlarda toplam tutardan kalan bir miktar tutarın kartla ödenebildiğini biliyorum. İkinci elde tamamı için kabul olur mu emin değilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
var kim diyo yok diye ama taksitleri ödeye bilir mi her ay 40 bin tl 7 ay tahminen
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bayrak-tan-2016-hesapli-symbol-joy-1221503090/detay -
Acemi birisinin altına 200 bin TL civarına alınacak ne idüğü belirsiz çok küçük bir araç verilmez. Hele ki içerisinde sürekli çocuk taşınacaksa hiç verilmez. Kendi aracınızı verin gerekirse çarpa çarpa tecrübe kazansın, eşinizin ve çocuğunuzun sağlığından önemli değil. Eğer hiç olmuyorsa araç kiralayın en kötü ihtimalle bir kaç aylığına yada taksi kullansın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X