Şimdi Ara

En Fazla Kaç Kredi Kartı Alabilirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce böyle bir konu açılmış mı bilmiyorum ama durumum en kısa özetiyle şu;

MyAdvertisingPays (Reklam şirketi) yatırım yapmak istiyorum ve kredi başvurularım kredi puanımın düşük olması nedeniyle red ediliyor. Şuan başvuru yapmıyorum puanın düşmemesi için. Ama yükselmesini beklersem 6 ayım kayıp olur.

Aklımda 15 adet ayrı ayrı kredi kartı almak var. Tahmini 15-16 Bin civarı limite ulaşabilirim bu yolla. Fakat toplam bana maaliyeti ne kadar olur tahmini bilmiyorum. Sormadan girişmek istemedim böyle bir işe.

Kredi puanım 940 şuan
    2 tane kredi kartım var
    Halk bankası 1000 limitli
    Garanti Bankası 750 limitli
    Toplam 1750 var.
    Bunlar haricinde 14 kart daha çıkarmayı planlıyorum.

Yatırım yaptığımda aynı ay içerisinde para gelmeye başlıyor ki aylık 1000$ civarı gelirim oluyor (İlk aydan) -Forex değildir!!!

Önerileriniz nelerdir. Özellikle bankada çalışan arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Fazla Kaç Kredi Kartı Alabilirsin?

Kaç kredi kartı alabileceğin, bir dizi faktöre bağlıdır:

• Kredi sicilin: Sağlam bir kredi siciline sahip olmak, daha fazla kredi kartına onay almanızı sağlar.
    • Gelir ve istihdam durumu: Yüksek bir gelir ve istikrarlı bir istihdam durumu, kredi verenlerin sana daha fazla kredi kartı vermeye istekli olmasını sağlar.
    • Borç-gelir oranı: Gelirinle orantılı düşük bir borç-gelir oranına sahip olmak, kredi kartı başvurularının onaylanma olasılığını artırır.

Bir Kişi Kaç Kredi Kartı Alabilir?

Herhangi bir kişi kaç tane kredi kartı alabileceğine ilişkin resmi bir sınırlama yoktur. Ancak çoğu uzman, 2-3 kredi kartının yeterli olduğunu düşünmektedir. Çok fazla kredi kartına sahip olmak, borçlarınızı yönetmeyi zorlaştırabilir ve kredi notunuzu düşürebilir.

Bir Bankadan Kaç Kredi Kartı Alabilirsin?

Genellikle bir bankadan aynı anda 2-3 kredi kartı alabilirsin. Bazı bankalar daha fazla sayıda kredi kartı sunabilirken, diğerleri daha kısıtlı olabilir. Kredit siciline ve finansal durumuna bağlı olarak, bir bankadan birden fazla kredi kartına onay alabilirsin.

İhtiyaçlarına Uygun Kredi Kartını Seç

Kaç kredi kartı alabileceğin önemli olsa da, ihtiyaçlarına en uygun kredi kartını seçmek daha önemlidir. Farklı kredi kartlarını karşılaştırırken şu faktörleri göz önünde bulundur:

• Faiz oranları
    • Yıllık ücretler
    • Ödüller ve avantajlar
    • Borç transferi fırsatları

İhtiyaçlarına ve finansal durumuna uygun kredi kartlarını seçerek, finansal hedeflerine ulaşmak için kredi kartlarından en iyi şekilde yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ilginc, baska bir ulkede mi yasiyorsunuz?
    Ben baska bir ulkede yasasamda maasin 4 mislinden fazla limitin yukselemeyecegini biliyorum. Yani 1 kartinda olsa 50 kartinda olsa limitin artmaz!
    Zaten hic bir bankada limiti tavan yapmis kisiye ayriyeten kredi karti cikarmaz, Diger kredi karti kapatirsan veririm der
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    yok İstanbul da ikamet ediyorum. Şuanda çalışmıyorum dolayısıyla maaşım yok. Birkaç güne işe başlarım yine. Gelirim 1500 tl olur. Ben 50000 tl toplam limiti olan kişiler duyuyorum sürekli belki olabilir. Bilmiyorum. Olmazsa zaten uğraşmama gerek yok. Hazır bankaların da 3 ay ertelemeli kredi Kampanyaları varken kredi çekebilseydim iyi olurdu ama şuan yapılabilecek bir şey yok kredi puanımla. Şubat ayı geldiğinde bu kampanyalar büyük olasılık olmayacak. Çok işime yarardı bir yatırımcı olarak. Sıkıntıya dahi girmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama o yeni kanun cikmadan evveldi. Kredi kartlari kanunu degiseli 1 seneden fazla olmustur.
  • bulaşma böyle ponzi işlerine, parandan olursun kredi kartı borcu ödersin ömrün boyunca sonra
  • 940 KKB notu ile imkansız.1200 olmalı en az ki ona bile zor veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu puanla kredi zor.Yukseltmek icin. Tek care ufak kredi alip odemekle cogalir. 300 tl sonra 500 tl.
    Ilk sorunuzu cevaplamistim. Istediginiz kadar kredi karti alamazsiniz. Sebebini aciklamistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 25 Aralık 2015; 0:09:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi kredi kartları ?
    6 yıl önce açıldı
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aylık gelir belgelenebiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

bulaşma böyle ponzi işlerine, parandan olursun kredi kartı borcu ödersin ömrün boyunca sonra

trafficshare
    neobux gibi siteler ponzi siteler fakat myadvertisingpays için herhangi bir tehlike söz konusu değildir. Site direk ödeme almıyor. Bu yüzden site batsa dahi bizim muhatabımız vxgateway dir.Vx gateway sanal Amerikan bankasıdır ve site batsa dahi parayı geri çekebiliyoruz. Neyse konumuz bu değil. Kredi çekmek için sonuçta 2-3 ay beklemem gerek.
  • Vxgateway ile belgelenir. Vergi ödemek için lazım zaten. (Öyle biliyorum)
    Fakat ilk önce yatırım yapmak gerekiyor. Bu yüzden işe yaramayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 25 Aralık 2015; 13:52:31 >
  • vx gateway hakkında bilgi verebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

vx gateway hakkında bilgi verebilir misin?

Paypal gibi sanal bir bankadır. Daha çok Amerika' da kullanılır. Kestiği komisyon az olması sebebiyle kullanıyorum.
    Maps üzerinde ise şuan aylık 180$ belgeleyebilirim.
    Site ise şu (banka)
    https://www.vxgateway.com

Bir de şu resimdeki grafik doğru mudur?
    Son aylarda düştüğü doğru fakat geçen ay sıfırladım kartları 320 TL lik çekim yaptım diğerinden de 110 tl çektim Ocak ayında hepsini tekrar ödeyeceğim sizce ne kadar yükselir 940 dan.

En Fazla Kaç Kredi Kartı Alabilirim!

• Belgelenebilir gelir, mevcut kredi borcu, kredi notu etki eder ve belirleyici unsurlardır.
    http://www.e-kredim.com/en-fazla-kac-kredi-karti-alinabilir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.