550 bin lik bi aracım var. 250 bin ustune koyabiliyorum. Ayliķ 40 bin odeme yapabilirim. 1 - 1.1 milyonluk araba bakıyorum. Sizce 300 bin acik icin kredi cekmeye deger mi? Kredi kartı yeterli limit vermiyorlar yoksa 6 7 ay biriktiriptemi alsam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
300 bin acığım var, kredimi kredi kartı mı,beklemek mi?
-
-
Sahip olduğunuz aracı ve peşinatı bayiye verip, kalan tutarı kampanyalı araç kredisi ile bir sıfır araç almanız makul olacaktır.
-
800 nakit + kredili bir kampanya göremedim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai i20 de mevcut isterseniz bir göz gezdirebilirsiniz. Aklınıza yatmaz ise, belirlediğiniz bütçe de ikinci el bir aracı düşük vadeli kredi çekerek satın almak faydalı olacaktır biriktirip almak yerine. Olası bir faiz düşüşünde kredinizi yapilandirabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz daha sabret biriktir acelen ne
krediye falan da bulaşma
-
Otomotiv piyasasında ( 6-7 aydır ) fiyatlar değişmedi, hem rekabetten hem baskılanmış kurlardan dolayı doğru düzgün fiyat artışları yaşanmadı.
Aralık ayı da yıl bitimi sebebiyle ve agresif rekabetten dolayı yine artıramadılar ancak yılbaşı itibariyle min %5-10 fiyatlar artacaktır. Zira bayiilerin fix giderleri , yani maaşları, yemekleri, kiraları vs artacak. Yani otomobil fiyatları muhakkak artacaktır. Bu sebepten beklemenin anlamı yok, bir mal kimse almıyorken alınmalı, herkes alıyorken satılmalı. bunu bilmeyen tabii ki reddeder, ama zaten kredinin ucuzladığı, arabaların arttığı bir piyasada bugün riske etmediğin 250-300 binin , faiz payı vs de katarak daha fazla kaybederek alırsın arabanı..
Çok kritik zamanlar, al - geç..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X