Şimdi Ara

Kredi kartı limitini tek seferde bitirmek sorun olur mu 100k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olucak kredi kartımda 100.000 tl limit var ve ben bunun hepsiyle tek seferde altın almak istiyorum. Banka bunu iptal eder mi ödemede sıkıntı yaşar mıyım?

• ilginç soru. sonuçta kertı vermişler bişe olmaması lazım

• %40 asgari ödeme ihtimalin var :) genede emin değilim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekstreni ödeyebildiğin sürece bir şey olmaz.

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt

Ödemede sıkıntı yaşar mıyım derken şeyi kastettim kuyumcuda bu kadar büyük parayı çekersem banka şüphelenmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt

Ödiycem de ama altını almam lazım. Tüm limiti kullandırtır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir sıkıntı olmaz istediğin gibi kullana bilrsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

Hocam sağol cevabın için. Tek seferde mi alayım yoksa 2-3 güne mi yayayım sence :D kendinden emin gibisin kalın yazmışsın da

• lil suffer kullanıcısına yanıt

Kullandırmayacak limit neden verilsin dostum?

• Ekstre ödeme yükü ve kredi notunun düşmesi haricinde bir problem olmaz,tek seferde de harcayabilirsin.(Güvenlik amacıyla belki onay isteyebilir banka)

• sizin daha bankalardan haberiniz yok sanırım ya da size bu zamana kadar ters davranmadılar? kartı engelleyip işlemi iptal de edebilirler. bu bankanın o an ki psikolojisine kalmış. şahsen qnb denen arap eniği bana öyle yaptı. fazla harcama yaptım diye kartı ve hesabı engelleyip sadece ödeme yapmamı istiyorlar borç bitince komple silecekler beni  

inanın yasadışı hiçbir yerde işim yok, 22 tane banka da hesabım var çoğuna giriş bile yapmadım kapanma falan yok. bu qnb böyle.

konumuza gelecek olursak, kredili ürünleri yatırım için kullanamıyorsun diye biliyorum ama bunun içine kredi kartı dahil mi bilmiyorum. kullandığın bankayı arayıp sormanı tavsiye ederim boş yere 100k limitli karttan olma. burası Türkiye, canı istiyen istediği gibi kuralları deler. bahane bile göstermiyor enikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 8 Temmuz 2023; 19:17:55 >

• lil suffer kullanıcısına yanıt

Hiç fark etmez keyfin nasıl isterse ama unutma son ödeme günün de yeterli...

• bize 100k çok büyük paraymış gibi geliyor ama aslında 100k aslında 10 sene önceki 10k gibi. hatta daha düşük.

düğünüm var altın alıyorum dersin olay biter. veyahut başka birine altın üzerinden borcum vardı onu ödeyecem. yani sen kredi borcunu ödediğin taktirde sııntı olmaz. ama o borcu nasıl ödeyeceksin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.