Şimdi Ara

Kız konuşurken yüzüme bakmıyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
19.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicaprio96 -- 7 Kasım 2014; 15:56:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konuşurken Yüzüne Bakmayan Kadınlar: Nedenleri ve Çözümleri

Birinin konuşurken yüzüne bakmaması, iletişimde önemli bir engel oluşturabilir. Bu özellikle romantik ilişkilerde veya profesyonel ortamlarda sorunlu olabilir. Bir kızın bir erkeğin yüzüne bakmamasının çeşitli nedenleri olabilir ve bu nedenleri anlamak, sorunu çözmeye yardımcı olabilir.

Nedenleri:

• Utangaçlık veya Sosyal Kaygı: Bazı kızlar utangaç veya sosyal kaygı yaşayabilirler, bu da göz teması kurmalarını zorlaştırabilir.
    • Düşük Benlik Saygısı: Kendine güvenmeyen kişiler de göz teması kurmaktan kaçınabilirler.
    • Kültürel Faktörler: Bazı kültürlerde, kadınların erkeklere doğrudan bakması uygunsuz olarak görülebilir.
    • Dikkat Dağınıklığı: Konuşma sırasında dikkatleri dağılan kişiler de göz teması kurmakta zorlanabilirler.
    • İlgi Eksikliği: Bir kız seninle konuşurken yüzüne bakmıyorsa, bu senin sözlerine ilgi duymadığının bir işareti olabilir.

Çözümleri:

• Durumu Onunla Konuş: Bu sorunu yaşamaya devam ediyorsanız, kızla konuşmayı ve bakmadığının farkında olup olmadığını sormayı deneyebilirsiniz.
    • Özgüvenini Artır: Onu övmek veya başarılarını kutlamak gibi şeyler yaparak özgüvenini artırmasına yardımcı olabilirsiniz.
    • Utanç Verici Durumlardan Kaçın: Onu utanabileceği veya rahatsız edebileceği durumlara sokmaktan kaçının.
    • İlgi Çekin: Konuşmalarınızın ilgi çekici ve alakalı olduğundan emin olun.
    • Göz Teması Kurmaya Teşvik Edin: Konuşurken göz teması kurmaya teşvik edin, ancak aşırı ısrarcı olmayın.

Bu çözümleri uygulamak, bir kızın erkeğin yüzüne bakmamasına neden olan sorunu çözmeye yardımcı olabilir. Ancak, altta yatan bir psikolojik sorun varsa, profesyonel yardım almak gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Seviyosan git konuş bence
  • burnunda sümük var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam gibi cevap vericekseniz verin . saçma sapan yaşınızı belli edecek yorumlar yapmayın.
  • utanıyodur o da seni seviyor
  • Bir kisi bir yere özellikle bakmıyorsa, orada mutlaka ilgilendiği bir şey vardır

• Hocam sadece gözumu sizde değil yoksa yüzü tamamiyla farkli bir yöne mi bakiyordu ? Eğer yuzu size donuk olmadan konuşuyprsa özgvenn eksikligi felan vardir veya ağz kokusu felan olablr .

• utangaç
  • 2 İhtimal var.

Ya utanıyor onun içindede sana ait bişeler var

Ya da seni takmıyor, farkında değil, bir mesaj vermeye calışıyor
  • Ya utanıyor ya da seni istemediğini belli etmeye çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Hocam sadece gözumu sizde değil yoksa yüzü tamamiyla farkli bir yöne mi bakiyordu ? Eğer yuzu size donuk olmadan konuşuyprsa özgvenn eksikligi felan vardir veya ağz kokusu felan olablr .

ağız kokusu değil . bilmem hocam yüzü mesela aşağıya doğru oluyor .
  • Hoşlanan kişi göz temasını sever. Yani kendimden yola çıkarsam benden hoşlanan kızlar bir şekilde beni kesiyor, diyaloğa giriyordu, iletişimi bırakmıyorlardı.

Ama ben birinden hoşlandığımda tam tersi göz temasını tehlikeli bulurum, çaktırmak istemem. Kızlarda durum farklı gibi, baya bildiğin bakıyorlar yani, gözümü çevirdiğimde defalarca yakaladığım insanlar oldu, hepsi de farklı şekillerde sulandılar. Benim yorumum negatif, üzgünüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Kız istemiyor
    2. Ağzın kokuyor olabilir mi?
  • hayır arkadaşlar ağız kokusu olamaz .
    hoşlandığınada pek ihtimal vermiyorum zaten . belli ederdi .
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    doğru bilgi bu...
  • Kızın sivilcesi fln var mı genel de ben oyle olunca pek goz teması kırmam milletle veya elim çenemde konuşurum

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

burnunda sümük var

• Kız sana yarı-4S kuralını uyguluyor gibime geldi. Hem konuşup, ama konuşurken iplememek...
  • Çekiniyodur senden hoşlanıyor olabilir,saçıylada oynuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Oğuzhan-

Çekiniyodur senden hoşlanıyor olabilir,saçıylada oynuyor mu ?

yok hayır , kalemle bi şeyler karalıyor , veya kolgesiyle oynuyor .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.