Şimdi Ara

Kız konuşurken yüzüme bakmıyor . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
19.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dicaprio96

quote:

Orijinalden alıntı: -Oğuzhan-

Çekiniyodur senden hoşlanıyor olabilir,saçıylada oynuyor mu ?

yok hayır , kalemle bi şeyler karalıyor , veya kolgesiyle oynuyor .

Heycandan ne yaptığının farkında değil? Yada kendisine neden sormuyorsun ? Ne çizip duruyon kızım de
  • Saatlerce konuşuyorsan ve kız yüzüne bakmıyorsa çok konuşmandan kaynaklanıyordur bence. Kısa ama etkili konuş konuşurken göz teması kurmaya çalış.
  • Tipini s....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız senden hoşlanmıyor. Senden sıkıldığı için öyle yapıyor. Eğer sadece yere bakmış olsaydı özgüven eksikliği veya heyecan derdim ancak kız başka şeylerle meşgul. İnsanları kıramadığı içinde sana alenen yürü git diyemiyor. Eğer kız kendi kendine gelip seninle konuşuyorsa o zaman durum farklı ama şu an göründüğü kadarıyla senin böyle bir şansın yok.

Fazla ilgi karşındakini bunaltır. Seveceği varsada vazgeçer.
  • Eğer herkesin suratına bakıp sana hiç bakmıyorsa hoşlanıyordur.Kızlar değişik varlıklardır kimisi bakarak belli eder kimisi bakmayarak.Genelde hiç bakmayan kızlar hep karşı taraftan hareket bekler ama sen harekete geçersin ginede bakmıyorsa tebrikler bir kalkmış g.t kazandınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Kız senden hoşlanmıyor. Senden sıkıldığı için öyle yapıyor. Eğer sadece yere bakmış olsaydı özgüven eksikliği veya heyecan derdim ancak kız başka şeylerle meşgul. İnsanları kıramadığı içinde sana alenen yürü git diyemiyor. Eğer kız kendi kendine gelip seninle konuşuyorsa o zaman durum farklı ama şu an göründüğü kadarıyla senin böyle bir şansın yok.

aynen böyle . hep ben konuştururum . hatta 1 alanda 1 saat konuşmazsam konuşmaz bile . sanki benden bekliyor .
  • kardes kusura bakma acık konusucam. benım kızlarla aram ıyı konusmasını takılmasını bılıyorum yanı. bı kız sana bunu yapıyorsa ya nazın dozunu kacıran hafıf salak bır kızdır ya da senın onsan hoslandıgını bılıyordur ama senden hoslanmıordur senınle olmak ıstemıyordur ama bunu soyleyemıyordur o yuzden yanında oylesıne duruyordur bence ıkıncının olma ıhtımalı daha yuksek ozguvenını kırdıysam kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ponce De Leonas

kardes kusura bakma acık konusucam. benım kızlarla aram ıyı konusmasını takılmasını bılıyorum yanı. bı kız sana bunu yapıyorsa ya nazın dozunu kacıran hafıf salak bır kızdır ya da senın onsan hoslandıgını bılıyordur ama senden hoslanmıordur senınle olmak ıstemıyordur ama bunu soyleyemıyordur o yuzden yanında oylesıne duruyordur bence ıkıncının olma ıhtımalı daha yuksek ozguvenını kırdıysam kusura bakma

teşekkür ederim yorumunuz için . hoşlandığımı fazlasıyla belli ettim . kızın arkadaşlarıda soruyordu zaten hoşlanıyormusun falan diye . 2-cinin olma ihtimali daha yüksek . özgüven yokdu zaten .
  • dicaprio96 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma kardes boyle soylemek ıstemezdım ama olmayacak seyın pesınden kosmaman senın ıcın daha ıyı. kendıne ıyı bak
  • Dostum bende önceden öyle yapıyordum bir kız yanıma gelip benle konuşurken suratına bakamazdım kalem kağıt elimde ne varsa onla uğraşırdım senden utanıyordu belki seviyordur seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Kız senden hoşlanmıyor. Senden sıkıldığı için öyle yapıyor. Eğer sadece yere bakmış olsaydı özgüven eksikliği veya heyecan derdim ancak kız başka şeylerle meşgul. İnsanları kıramadığı içinde sana alenen yürü git diyemiyor. Eğer kız kendi kendine gelip seninle konuşuyorsa o zaman durum farklı ama şu an göründüğü kadarıyla senin böyle bir şansın yok.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Ponce De Leonas

Kusura bakma kardes boyle soylemek ıstemezdım ama olmayacak seyın pesınden kosmaman senın ıcın daha ıyı. kendıne ıyı bak

aynen dostum . zaten kızın başka bi hoşlandığı var galiba . yani öyle hissediyorum . çünki kız bana karşı 1 gün samimi 2 gün soğuk oluyor .
  • Ay utanmış

• Gerçeği söyleyeyim, sana umut vermek istemiyor. :D
  • Valla hoşlandığım kız oldu konuşurken gözlerinin içine bakıyorum böyle oda bana öyle bakıyor filan.

Son durum ne oldu merak ettim bu kızla

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt

Kız şuan başka biriyle evli.

• göz teması kuramama gibi genel bi problemi varsa diğer insanlarla da otistik olabilir

Hocam harbiden seni reelde tanıyıp oturup bir sohbet etmek isterdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.