İngiltere'de vatandaşlık aldım soruları alayım
An itibariyle 8 senelik Londra maceramdan sonra oturumumla beraber vatandaşlığım geldi, buralara taşınmak okumak/yaşamak/çalışmak isteyenler için sorularınızı cevaplayabilirim.
harcamalardan sonra aylık elinizde ne kalıyor
kira, faturalar, yemek vs derken elinizde ne kadar kalıyor ay sonunda?
vücudum nasıl? (ss'li)
evet fikirleri bekliyorum...
yapıcı eleştirilere de açığım.
istanbulda ne kadar kira veriyorsunuz
aylık kaç kira veriyorsunuz oda/daire için? ve geliriniz ne kadar?
260k iyi para mı?
Her şeyi topladığınızda (birikimler, şuanki para vs) 260k TL iyi midir?
birikimleriniz ne kadar?
evet biriktirdiğiniz paralar ne kadar? 29 yaşında biri olarak özellikle istanbul şartlarında yaşayan kişilerin cevaplarını merak ediyorum
hiç dokunmadığınız birikiminiz olan paralar ne kadar?
kız kafayı yedi
birkaç aydır beraber olduğum bi kız var; neden beraberim onu da bilmiyorum, ilgimi de çok çekmiyordu ama başlarda baya enteresan bi ilişki olarak başlamıştı... bu aralar her şeyden bir sorun çıkarıyor ama geçenlerde yaşadığım bi olay bende travma etkisi yarattı, uyuyamıyorum bile
ben sporuna, sağlıklı yaşamına düşkün biriyim ama haftasonları çıkmayı arkadaşlarla buluşmayı eğlenmeyi de seviyorum. geçtiğimiz cuma en yakın arkadaşımla dışarı çıktıktan sonra evimin önünde beklerken buldum (beraber yaşamıyoruz)
gece saat 01:00 civarı olduğundan ödüm koptu noldu iyi misin neyse... "eeee kız getirmedin mi" gibi bir şey dedi
göya zamanında aldatılmış da travması varmış...insanların hepsinin bi travması var o zaman hepimiz delirelim?
sokağın ortasında çığlık çığlığa ağlamaya başladı ... alkollü olmamı bahane etti başkaları var mı o bu şu diye
ben de sinirlendim kolundan tuttum içeri girsin diye sen bana dokunamazsın şiddet var diye bağırmaya başladı
ben de bunun üzerine eve girdim naparsan yap diyip.... peşimden geldi "instagramında o son takip ettiğin kızların hepsinin adreslerini biliyorum" o şu bu derken yeminle kendi kendini sinirlendirip cinnet geçirdi
öyle bi cinnet geçirdi bağırdıkça osurmaya falan başladı
cin çıkarır gibi gözleri döndü biyandan da sıçmış gibi koktu her yer benim sinirlerim bozuldu artık gülmeye başladım kız ona daha da sinirlendi
bu iş burada bitsin diye kızı dışarı çıkardım ama sonra çok pişman oldum kız başına bıraktım diye ama ya bana bişey yapsaydı? tamam kadın cinayetleri falan var ama bunun gibi karılar adamları öldürürler, yemin ederim götüyle başı yer değiştirmiş gibi bişey oldu kafamın içinden gitmiyor o görüntüler
kızlardan soğudum
napiyim ben ?
vücudum nasıl (SS'li)
edited
lüks nedir?
Herkese göre farklı bir terim ancak forumdaki genel bakış açısını merak ediyorum
Türkiye'nin şu şartlarında, 20li-30lu yaşlarda insanlar için 'lüks yaşam' nasıl olur? hangi aktiviteler ve alışkanlıklar birinin lüks bir yaşam yaşadığına işaret eder? marka giyinmek vs. değil yaşam tarzı, günlük rutin gibi ne tip örnekler düşünüyorsunuz?
akşam yemeğinde ne yediniz
evet dürüstçe ne yediniz
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 168
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.274 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic