Şimdi Ara

istanbulda ne kadar kira veriyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylık kaç kira veriyorsunuz oda/daire için? ve geliriniz ne kadar?

• 4000 tl 1+1

• Geçen yıl 2000 Liradan şehir merkezinde 3+1 eşyalı daireyi kiraya verdik, şimdi 4 bin lira istiyoruz, mırın kırın ediyorlar...
  • 3+1 1875 evden çıkardigi an gg olurum bu saatten sonra 1+1 de kalamam
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hangi ilçe hocam
  • mind of a madman M kullanıcısına yanıt
    Kadıköy mü
  • Ben Kadıköy'de oturuyorum. Şu sıralar 1+1 lerin fiyatı Kadıköy merkezde (osmanağa, rasimpaşa, söğütlüçeşme, moda vs) öyle oldu. 4000-5000, hatta yeni yapılan binalarda lükslüğüne göre 1+1 olmasına rağmen 8-10 bine bile çıkabilir. Tam zengin muhiti.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

5 yildan once kira degisikligi yapamazsin devletin belirledigi oranda her yil kira sozlesmesi yenilenir sen cikartmak istesen de imzalamasan da otomatik yenilecek sozlesmesi her yil.10 yildan once cikartamazsin.Devlet kiracinin yaninda

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Orada oturanların hepsi zengin değildir hocam. Aileden kalma dairelerde oturan insanlar da çok ama yine de 5 10k kira verip orada oturanlar var bu adamların ne iş yaptığını çok merak ediyorum.

Bu arada ben Sancaktepe deyim burası çok kötü İstanbulla alakası yok
  • Aynen tabi hepsi zengin değil. Misal biz :D Doğma büyüme Kadıköylüyüm, annem babam da öyle. Ev de taa anneannemlerden kalma. Yeri geldi ilk evlendiğimizde işportacılık dahi yaptım 4-5 sene. Ama genel olarak ortalamaya bakınca aşırı zengin bir bölge. Genelde patronlar oturuyor. Maşallah mercedesler, volvo'lardan geçilmiyor. Çoğu da fabrikadan yeni çıkma gibi. Öyle eski mercedeste hiç görmedim gibi bir şey. Mercedes varsa genelde en fazla 5 senelik mk :D Ben de Linea'm ile park edecek yer arıyorum ^^

Ya evet Sancaktepe için aşırı kötü deniliyor. Fırsat varken az yukarı Çekmeköy'e kaçabilseydiniz iyiydi. Geçen seneye kadar aşırı uygundu kiraları da ev alması da. Benim arkadaşım oradan ev aldı. Gayet nezih yerleri var, parkları var metroya yakın diyor. Akşam ailenle parkta oturabilirsin hiç sıkıntı olmaz diyor. Şimdi oranında fiyatları yükseldi lakin.

• 6500, 2+1...

• Adanada izzetbegoviçte 1+1 e 3800 istiyorlar. istanbul için iyiymiş.

• Suriye mi

• 1500-2000 veren yok mu ya

Malatya'da 850 veriyoruz biz 3+1 tokiye

Kadıköy zengin yeri değil malesef daha çok öğrenci semti . Ayrıca artık İstanbul'un çoğu yerinde kiralar 9-10 binden başlıyor 50 bine kadar çıkıyor. Bu mantıkla İstanbul'un çoğu yeri zengin semtidir.

• The Notorious II kullanıcısına yanıt

Malatya malatya bulunmaz eşin

• Moueson kullanıcısına yanıt

İlk kez böyle bir şeyi duyuyorum. Öğrencilerin ve daha bir çoğunun gezmeye geldiği nokta. Benim arkadaşım gebze'de okuyordu, oradan bile hafta sonları gezmeye Kadıköy'e geliyorlardı. Kadıköy deyince herkes bir vaovv, ooo Kadıköy'lümüsün, ben de daha önce orada bir oturmuştum biliyor musun, çok başka bir yer falan ayağına giriyor. Hiç abartmıyorum. Ben hiç Sarıyer'liye ya da Bebek'liye öyle dendiğini duymadım. Hele Kadıköy Boğa'nın orada oturuyorum deyince dibi düşüyor milletin. Bakıyorum diğer semtlerden en az 3-4 ay önce bizde ekmeğe zam geliyor. Diğer yerlerin bim, a101 fiyatları ile burası bile değişiyor. Ekmek misal biz de bir süredir 4,5 tl oldu, diğer yerlerde kaç lira bilmiyorum.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Sayılır vallahi
    Keşke ben de Kadıköy'de rıhtıma yakın bir yerde otursaydım hocam her gün bahariyede, modada marjinal kız avına çıkardım

Gel gör ki burada saat gece 10 dan sonra sokağa çıksam köpeklere yem olurum
  • valla 4000tl kiraya vereceğime gider köyde yaşarım daha iyi. hem kira vermezsin hem gıda ihtiyacını kendin karşılarsın tarladan,bahçeden

hayvancılık,tarım yapmak bedenen zor iş olsada en azından stressiz bir hayat yaşarsın.

trafikte sıkıştım,işe geç kaldım,patrondan azar işittim derdi da olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.