Şimdi Ara

Balıktan sonra dondurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
35.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Bugün balıktan sonra dondurma yedim.Sonra da düşündüm dondurma sütten yapılıyor falan diye ve korktum.Sizce bir şey olur mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balıktan Sonra Dondurma Yenir mi?

Balık yedikten sonra dondurma yemenin herhangi bir zararı yoktur. Ancak, bazı kişilerde balık ve süt ürünlerinin birlikte tüketilmesi sonucu sindirim sorunları yaşanabilir. Bu nedenle, hassas bir mideniz varsa veya balıkla dondurma yemeyi deneyecekseniz küçük bir miktarla başlamanızı öneririz.

Balık yedikten kaç saat sonra dondurma yiyebileceğiniz konusunda kesin bir süre yoktur. Ancak, sindirim sisteminize yüklenmemek için balık yedikten en az 1-2 saat sonra dondurma yemenizi öneririz. Bu süre, midenizin balığı sindirmesi ve boşaltması için yeterli olacaktır.

Balığın üstüne dondurma yemek de herhangi bir zararı yoktur. Ancak, balıkla dondurmanın lezzet uyumu kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı kişiler bu kombinasyonu lezzetli bulabilirken, bazıları ise beğenmeyebilir.

Balıkla dondurma yemenin herhangi bir sağlık yararına ilişkin bilimsel bir kanıt yoktur. Ancak, her iki besin de sağlıklıdır ve dengeli bir beslenmenin parçası olabilir.

Balıktan sonra sütlü dondurma yemek de herhangi bir zararı yoktur. Ancak, süt ürünlerine alerjiniz varsa veya laktoz intoleransınız varsa, sütlü dondurma yememelisiniz. Bu durumda, süt içermeyen dondurma tercih edebilirsiniz.

Sonuç olarak, balıktan sonra dondurma yemek isteyip istemediğiniz tamamen kişisel tercihlerinize bağlıdır. Herhangi bir sağlık riski veya kısıtlama yoktur. Ancak, hassas bir mideniz varsa veya balık ve süt ürünlerini birlikte tüketmekten çekiniyorsanız, küçük bir miktarla başlamanızı ve vücudunuzun tepkisini gözlemlemenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  Balıktan sonra dondurma
  • Bişey olmaz ikisinden biri bayatsa en fazla ölürsün.
  • Bizim bi arkadaş balıktan sonra dondurma yemişti. Annesi hergün ağlıyor.
  • Bir şey olmaz ben balıkla ayran içtim
  • Balık tazeydi .İnşallah birşey olmaz. Ölceksem de 10 gündür boşuna ders çalışmış olcam ona yanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmciyizfm -- 2 Temmuz 2012; 18:33:23 >
  • olmaz bisey korkma yav zehirli mantar yemedin ya.en fazla mideni yıkarlar,o da en son ihtimal yani
  • Bizim bir arkadaş da öyle yapmıştı geçen doğumgününü kutladık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben spor yaparken ekmeğin arasına konserve balık yumurta peynir koyup yaninda sutle yiyordum sıkıntı olmuyo ama zaman içinde insanlıkdan çıkıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moussasow1907

Balık tazeydi .İnşallah birşey olmaz. Ölceksem de 10 gündür boşuna ders çalışmış olcam ona yanıyorum

Ya dondurma bayatsa ?. Allah ailene sabır versin üzüldüm
  • yaklaşık 3 buçuk saat oldu. biraz karnım ağrıyordu ve bi ara kuscak gibi oldum ama şu an daha iyiyim. zehirlenme değil ama biraz dokundu herhalde
  • Dostum çok ciddi söylüyorum bir arkadaş aynısını yaptı ertesi gün poposundan lazer çıktı
  • O degilde balikli dondurma ne igrenc birsey olurdu birlikte yense...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

O degilde balikli dondurma ne igrenc birsey olurdu birlikte yense...

önce balığı yedim sonra da evde dondurma vardı canım çekti yedim. 5 saat oldu yaklaşık . şu ana kadar kusma , baş ağrısı,fenalık falan olmadı ama karnım hala ağrıyor biraz
  • kusma baş ağrısı falan olursa üzgünüm... bu dediklerim olursa 2013 de aramıza yeni biri katılacak
  • sanki gerçek süt var birşey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 2 Temmuz 2012; 22:27:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.