< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ÖĞRENCİLER AYDA NE KADAR HARCIYORSUNUZ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ankara
Yurt hariç yaklaşık 2.7k-3k
Yurt 1k
Sadece özel dersle ve bursla döndürüyoruz çarkı çok şükür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun,aileden neden para almıyorsun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayda 1500 lira
Gerek kalmıyor ki hocam bir de benim lise versiyonum bir küçük var o yiyor parayı
İstanbul yurt hariç 3-4 arası. Alkol ve dışardan yurda yemek söyleme işi artarsa ona göre bu da artabiliyor. Yemekhane takılmak lazım.
-
kykda kalmama rağmen 8kdan aşağısını görmedim. 3k 4k diyenler ot falan
Ank 25-30
Bende mi sorun var şu yazılanları görünce anlamıyorum, istanbuldayim öyle çok gezen biri değilim ama 8-10k arası gidiyor içinde kyk yurt ücreti faturalar vs her şey var. Zaten disardan bir şey yesen 200 gidiyor, hadi dışarı çıkayim arkadaşlarla desen en kötü400
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yuh nerde yiyorsun hocam o kadar parayı?
-
bilkentli olm herif ne bekliyosun
yukarıda yazanlar yemeği yurtta yiyip dışarı çıkmayanlar hocam aksi taktirde zaten imkanı yok
12-15k arası
Aile evi 1,5k maks
10k+ diyenler her öğünü lokantadan falan mı yiyor acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Ocak 2024; 10:47:58 >
Ben de bilkentliyim
-
Nikotin masrafim cok fazla, gunde rahat 2 paket iciyorum ki cogunlukla ithal donduruyorum, allahtan elektronikte cok sapitmadik onda vozoldan devam simdilik. Bi de alkolu azalttik o iyi oldu
Yemek yapmiyorum (usenmekten) disaridan yiyorum ve cussemden beklenmeyen bir midem var (2 double quarter pounderi tekte gomerim hic bunu yaparken hayatı da sorgulamam)
Bi de diger tum masraflarimi kendim karsiliyorum, yeni telefon cektim, okul vs icin takim vs lazimdi onlari cektim, dolabi duzmeye devam ediyorum, bir de koleksiyon olunca artiyo.
Bu arada buraya okul başvuru ucretlerini filan katmadim veya sınavları, onlar aileden geliyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 21 Ocak 2024; 11:25:59 >
İst 20-50k çok değişken
10k civarı
Samsungtan devam mı hocam
Yurt ulaşım eğitim vb toplam 2.5-3k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X