Arkadaşım yok takılmaca vs 0 TL yurt ben ödemiyorum 0 TL Ayda 2 kere tantuni yiyorum 200 TL abonman 220 tl Telefon faturası 100 TL Yemekleri hep yurttan yiyorum 0 TL Arada çılgınlık yapıp kola cips 75 TL |
ÖĞRENCİLER AYDA NE KADAR HARCIYORSUNUZ? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
faturasal giderler:
kira 3k
su 150
elektrik 150
internet 400
telefon 150
abonman 220
dogalgaz bu aylik 1k bandinda gelecek gibi, gecen ay 700 falan geldi yazin ise hic acmiyorduk :) bakalim ileride ne gelecek
kisisel giderler:
1.5k gezmece tozmaca
1k alkol
750 yemek
yemegi genelde evde yapiyorum, sigara ya kullanmiyorum da ya baskalarindan asiriyorum ama alkol tuketimim fazla
okuyacagim kitabi pdften, alacagim kursu financial aid'den aliyorum. sehir ankara, toplamda 8k falan gidiyor
yemek nasil bu kadar az geliyor, sabah uni yemekhanesi aksam kremali mantarli makarna ile yasiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowonthesun -- 24 Ocak 2024; 13:2:23 > -
Alfa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9-10k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ist 10-15
-
Şu an 9-10 gibidir de dönem başlayınca baya artacak gibi. Herhalde bi 4k falan benzin harcaması eklenir.
-
Lise sondayım aşağı yukarı 2000 tl istanbul
Yemek 1000 tl
Berber masrafı 400 tl
kıyafet alırım belki 500 tl
kişisel bakım ürünleri 100 tl
Hocam sen koçtaydın,az değil mi bu harcama
Yaani az sayılabilir ama ailem kozmetik ihtiyaçlarımı falan karşıladığından 10k yetiyor
İst 20-25
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya 7k ort gider
Sadece yemeğe min 5k gidiyor İstanbul'da, gerçi yemek de toplam giderimin %70-80'i falandır muhtemelen.
Kira mı çok ödüyorsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İst 10-12
Küçük şehirde aile yanında olmama rağmen 10 bini geçiyor ama çoğunlukla yemeğe harciyorum sürekli dışardan alıyorum eğer okulda,yurtta yerseniz çok masraf olmaz.
9-10k
Ankara 10-15k
-
Saymıyorum zenginim zaten, aylık 40-50k gidiyordur
-
artık ielts'e para gömmeyeceğim için 8900 liralık bursumu rahat rahat harcayabilirim
benzin parası pederden, şu anlık bana fazlasıyla yeter, kız bulursam aileden de takviye alabilirim
-
Senin araban da mı var la
Babanin rütbesi ne merak ettim geçen de sordum yazmadin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X