Şimdi Ara

3d ayt matematik mi orijinal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
12.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karekök ayt çözüyorum, çoğunu çözdüm, geçen sene de 345 çözmüştüm. Biraz zorlayıcı bir kitap arıyorum hangisi daha iyidir? Bazı yerde orijinal kolaylaşmış diyenler vardı öyle mi hakket?

• Yapay Zekanın Yanıtı

3D mi Orijinal mi: Matematik AYT'de Zorluk Seviyeleri

3D ve Orijinal soruları, Matematik AYT sınavında karşılaşabileceğin iki ana soru türüdür. Her iki soru türünün de kendine göre zorlukları ve avantajları vardır, ancak hangisinin daha zor olduğu konusunda net bir fikir birliği yoktur.

3D Soruları

3D soruları, uzamsal düşünme becerilerine dayanır. Bu sorularda, üç boyutlu şekillerle ilgili problemlerle karşılaşacaksın. 3D soruları genellikle karmaşık görünebilir ve çözmek için güçlü bir uzamsal zeka gerektirir.

Orijinal Sorular

Orijinal sorular ise daha teorik bir yapıya sahiptir. Bu sorularda, matematiksel kavramlar ve teoremlerle ilgili problemlerle uğraşacaksın. Orijinal soruları çözmek için güçlü bir matematiksel temel ve problem çözme becerileri gerekir.

3D mi Orijinal mi Daha Zor?

3D mi yoksa Orijinal soruların mı daha zor olduğu sorusunun cevabı kişisel yeteneklere ve tercihlere bağlıdır. Uzamsal zekası yüksek olan kişiler 3D sorularını daha kolay bulabilirken, teorik kavramlar konusunda güçlü olanlar Orijinal soruları daha rahat çözebilir.

Hangisini Çalışmalısın?

Hem 3D hem de Orijinal soruları çözebilmek için kapsamlı bir hazırlık yapman önemlidir. Her iki soru türüne de düzenli olarak çalışarak ve örnek sorular çözerek yetkinlik kazanabilirsin.

TYT'de 3D Soruları Var mı?

Hayır, TYT sınavında 3D soruları yer almaz. 3D soruları yalnızca AYT sınavında sorulur.

Sonuç

3D ve Orijinal soruların her ikisi de Matematik AYT sınavında başarı için önemlidir. Her iki soru türüne de eşit derecede çalışarak ve yetkinlik kazanarak sınavda yüksek puanlar alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3d ayt matematik orijinalin yanında basit kalıyor. karekökten sonra orijinal çözülür
  • 3D
  • papaz bey basit kalıyor diyor, siz niçin 3d diyorsunuz?

• 3D prijinal gereksiz saçma sapan sorular var sınavla alakasız
  • orijinali geçtim 3d normalde de çok basit bir kitap adam zor kitap istemiş
  • 3d ayt matematik kolay orta seviye olmuş bence
  • Acili inceleyin hocam.

• ikisi de pek hoşuma gitmiyor ama orijinal daha iyi. en azından zor soruları var.

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ikisi de değil çünkü 3D karekök yanında basit kalabilir orijinalı çözmedim ama çözemlerden de iyi dönüt almadım hiç acil diyebilirim
  • orijinal güzel bence baya geçen yıl 345 bilgi sarmal acil vs çözdüm ama hiç birine benzemiyor

• Tavsiyeler için sağ olun. Kitapevine gittim 3d de orijinalde yoktu :p Acil önerenler vardı, Acilde var bende. Artık yılbaşından sonra internetten alacağım, şuan alsam zaten araya yılbaşı gireceği için bekle de beklee..

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından sonra belki zam gelir siparişi erken vermeni tavsiye ederim
  • eyüp b sonrası telegramustan orijinal parabol kısmına bakayım demiştim zorlanmadım bile doğru düzgün kitap denildiği gibi basitleştirilmiş olmalı ayt matım çok iyi sayılmaz benim ona rağmen aktı

• 3d çok daha kaliteli bence
  • Orjinalin son testleri baya zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 i bi daha cöz daha fazla katkı sağlar
  • Konuyu maalesef bölüyorum. Hocam ben bir sey soracagim. Karekök ve 345'i geçen yıl çözdüm. Bu yıl bs bitirdim bundan sonra endemik acil yapsam nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.