Basketbolda Michael Jordan Neyse Üniversite sınavları için de bu adam. Tamamen fullemek tüm alanları böyle biri olmayacak bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOAT : Emre Kaçar
-
-
2003 ÖSS BİRİNCİSİ EMRE KACAR
O dönemin ÖSS’i yani üniversiteye giriş sınavında SAY, EA, SÖZ alanlarında tüm sınavı fulleyerek birinci oluyor. (TYT: 120 net, AYT: 160 net ile aynı şey)
(Bu arada 1960’lardan beri tüm sınavı fulleyen tek öğrenci)
Yetmiyor Bilkent Elektrik Elektronik Mühendisliğini 4.00 üzerinden 4.00 ortalamayla sadece 3.5 senede bitiriyor. Üniversite arkadaşları onun inanılmaz sosyal olduğunu ve çok rahat bir şekilde her sınavdan 100 aldığına hocaların dahi şaşırdığını söylüyor. Dâhi deniliyor.
Yetmiyor aynısını ALES sınaavında yapıyor. 0 hata ile tüm sınavı fulleyerek SAY,EA,SÖZ alanlarında birinci oluyor.
Yetmiyor Stanford Üniversitesi’nden kabul alıyor ve orayı da kılçıksız bitiriyor.
En son Apple’da yüksek mühendis iken Google’da üst düzey bir mevkiye geçti
-
sorular sağlam çalınmış diye yorumladım
-
%100 emre idi adı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÖSS veya lys ygs sistemine girenler cidden çok şanslı.Rakip az sınav bilinci az sorular kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 16 Ağustos 2022; 12:9:50 > -
Bu reisin bir ara LinkedIn hesabı vardı şu anda bulamıyorum.
-
Buldum:
https://www.linkedin.com/in/ekacar/
-
bu adam fetullahçıydı muhtemelen bu arada. tam prime fetullah dönemlerine girmeden önceki süreçte oluyo bunların hepsi. sonra da amerikaya gidiyor.
-
Sınav bilinci az demek senin de büyük ihtimal sınav bilincin yoktu demek oluyor.
Hiç bu bakışı duymadım.
Aga adam apple nvidia ya falan fetö torpiliyle mi girdi yani?stanford da ayni şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29291F413 -- 20 Eylül 2022; 18:47:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yo adam gerçekten başarılı birisi, ona lafım yok. ama bi insanın başarısı ne kadar iyi olursa olsun dünya görüşü bu kadar kıt olduğu sürece bi önemi olmaz.
-
neymiş ki dünya görüşü bu adamın
-
Hocam adamın linkedln profiline bakın. Birlikte çalıştığı yabancı bir çok insan ona karşı hayranlığını dile getirmiş. Belki dediğiniz doğrudur. Ama bu adamın G.O.A.T olduğunu değiştirmez
Dedikleri doğru mu bilmem ama stanfordda bile gulenciler varsa way halimize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu başarı elbette büyük bir başarı ama belki dikkatinizden kaçmıştır diye söyleyeyim. 2003'te sınav tam olarak 180 soruluk bir TYT sınavıydı. Konu kapsamı bakımından. Ayrıca mesela matematik problemleri bu kadar zorlayıcı değildi. Fizikte basit işlem soruları vardı. Çeldirici yorum soruları neredeyse hiç yoktu.
Benim üst dönemimde olan insanlar bu sistemde denemelerde çok defa tam çıkarıyorlardı. İlk 1000'e girmek için belki 2-3 sorudan fazlasını kaçırmamak gerekiyordu o dönem. Lise 1-2-3 şeklindeydi o zamanlar. Benim girdiğim seneden bir önceki sene bu sistem vardı. Lise 2 bittiğinde 150 netleri görmeye başlamıştım.
Farklı koşullardaki sistemlere adapte olmayı başaran öğrenciler eğitimde öne çıkıyorlar. Konunun özünde bu var bana sorarsanız.
-
Vay be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu başarı elbette büyük bir başarı ama belki dikkatinizden kaçmıştır diye söyleyeyim. 2003'te sınav tam olarak 180 soruluk bir TYT sınavıydı. Konu kapsamı bakımından. Ayrıca mesela matematik problemleri bu kadar zorlayıcı değildi. Fizikte basit işlem soruları vardı. Çeldirici yorum soruları neredeyse hiç yoktu. Benim üst dönemimde olan insanlar bu sistemde denemelerde çok defa tam çıkarıyorlardı. İlk 1000'e girmek için belki 2-3 sorudan fazlasını kaçırmamak gerekiyordu o dönem. Lise 1-2-3 şeklindeydi o zamanlar. Benim girdiğim seneden bir önceki sene bu sistem vardı. Lise 2 bittiğinde 150 netleri görmeye başlamıştım. Farklı koşullardaki sistemlere adapte olmayı başaran öğrenciler eğitimde öne çıkıyorlar. Konunun özünde bu var bana sorarsanız. |
2003 ÖSS BİRİNCİSİ EMRE KACAR O dönemin ÖSS’i yani üniversiteye giriş sınavında SAY, EA, SÖZ alanlarında tüm sınavı fulleyerek birinci oluyor. (TYT: 120 net, AYT: 160 net ile aynı şey) (Bu arada 1960’lardan beri tüm sınavı fulleyen tek öğrenci) Yetmiyor Bilkent Elektrik Elektronik Mühendisliğini 4.00 üzerinden 4.00 ortalamayla sadece 3.5 senede bitiriyor. Üniversite arkadaşları onun inanılmaz sosyal olduğunu ve çok rahat bir şekilde her sınavdan 100 aldığına hocaların dahi şaşırdığını söylüyor. Dâhi deniliyor. Yetmiyor aynısını ALES sınaavında yapıyor. 0 hata ile tüm sınavı fulleyerek SAY,EA,SÖZ alanlarında birinci oluyor. Yetmiyor Stanford Üniversitesi’nden kabul alıyor ve orayı da kılçıksız bitiriyor. En son Apple’da yüksek mühendis iken Google’da üst düzey bir mevkiye geçti |
Benzer içerikler
- grammarly türkçe
- bilgisayar mühendisliği kısaltması
- ebelik mi hemşirelik mi
- eskişehir en iyi dershaneler
- testokul cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X