Şimdi Ara

Sabri adamdır adam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lig TV'deki açıklamalarından sonra duygulandım. Kendisi de duygulanıp konuşamadı.

Adam hiç bir zaman pazarlık yapmadım diyor. Yönetim böyle bir sözleşme kabul etti sonrada kabul ediyor diyor.

Bizim Vefa'yı semt adı sanan taraftarda bu adamın ailesine kadar küfür edebilecek kadar küçülüyor. Ne diyim yazık.

Geçen seneki şampiyonluğumuzun mimarlarındandır kendisi. Bordo maçında attığı gol ile bizi üst tura taşımış adamdır. Bu sezon yine kanatta çok olumlu işler yapmaktadır. Her maça girişinde şüphesiz maça hareket getiren insandır.

Bu adamın tek suçu bek oynatılması. Kanat olarak futbol oynasa çok daha faydalı olurdu. Zira ortaları o klişe olmuş lafların aksine gayet isabetli. Geçen sezon kadro dışı olmaktan çıkıp 3 maçta asist krallığına oturmuştu takımda.

Keşke biraz vefalı olabilsek.

• Dikkat bu konuyu açan üye taraftarlar tarafından sevilen ve takdir edilen bütün futbolcuları eleştirmeyi, taraftarın nefret ettiği ve takımda görmek istemediği futbolcuları da övmeyi maharet sanmaktadır. Forum'da ilgi çekerek konularının tutulmasını arzulamaktadır dikkate almayınız, saygılarımla... -Gönüllü bir TrollSavar
  • sabri yuregiyle oynar ha bazen yeter bazen yetmez.her zaman yedekte guvenebileceginiz oyuncudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Dikkat bu konuyu açan üye taraftarlar tarafından sevilen ve takdir edilen bütün futbolcuları eleştirmeyi, taraftarın nefret ettiği ve takımda görmek istemediği futbolcuları da övmeyi maharet sanmaktadır. Forum'da ilgi çekerek konularının tutulmasını arzulamaktadır dikkate almayınız, saygılarımla... -Gönüllü bir TrollSavar

Ben gayet ciddiyim dostum. Konumu baltalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Dikkat bu konuyu açan üye taraftarlar tarafından sevilen ve takdir edilen bütün futbolcuları eleştirmeyi, taraftarın nefret ettiği ve takımda görmek istemediği futbolcuları da övmeyi maharet sanmaktadır. Forum'da ilgi çekerek konularının tutulmasını arzulamaktadır dikkate almayınız, saygılarımla... -Gönüllü bir TrollSavar

• Hak veriyorum sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.