Şimdi Ara

Yılın Süper Kalecisi Muslera (Yılmaz’ı içeri alalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu verilen ödülde adalet yok. Geçersiz bir ödül töreni.

Geçiniz.
  • Eğri oturalım doğru konuşalım Muslera bence ödülü haketmedi. Beto'nun hakettiğini düşünüyorum. Geçen sene inanılmaz işler yaptı. Göztepe geçen sene lige çıkıp ligi 6. bitirdiyse ben yarısını bu adama yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 14 Eylül 2018; 0:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defansa şükretsin.

Gol yiyince defansı suçlayan, gol yemeden biten maçta defansa rağmen iyi maç çıkardı diyenlere ne laf anlatabilirsin ki?

• saçma sapan iş adam 3 senedir kötü performans sergiliyor geçen sezon 2. devre de bi kaç maçı var o kadar bunun için mi vermisler. ayrıca garry rodrigues'e ödül vermemeleri de aşırı saçma olmuş. bom boş bir olay yani futbolun superlerıymıs falan fılan. ayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Çoğu verilen ödülde adalet yok. Geçersiz bir ödül töreni.

Geçiniz.
    git köşende ağla
  • Bütün troller aynı mesajda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Üstad yürütmenin başı olarak bu ödülleri onamaman çok üzdü bizleri
  • Muslera'nın bu ödülü alması bana bir şey ifade etmiyor.

Geçen sene ligi ciddi ciddi izleyen adamlar Beto'nun ve Fabri'nin bu ödülü Muslera'dan daha çok hakettiğini zaten bilir.

Muslera'nın ödül alması lobisiyle ilgilidir. Muslera Türkiye'de inanılmaz lobisi olan bir adam. Ne yapsa kredisi sonsuz diyen bir güruh var arkasında.

Senelerdir yaptığı rezillikler, yedirdiği goller ve aldığı para gerçekten kanayan bir yara.

Çok çok uzaklara gitmeye gerek yok. Geçen Trabzonspor maçında yediği rezil goller ve 4-0 gerideyken bile maçı saçma sapan soğutup tüm oyuncuları ileri yıkarak ayağı olmayan bir insandan bile daha kötü attığı degajlar içler acısıydı.

Bir ara hatta maç sonsuz döngüye girdi. Muslera topu alıyor milleti ileri yolluyor saçma sapan degaj atıyor topu Trabzonspor alıp auta atıyor Muslera tekrar topu alıp degaj atıyor yine aynı şeyler oluyor falan filan. Bu pozisyon 15 kere yaşandı.

Ha siz Burak düşmanları bu kadroda Burak'ın olmasını ne kadar anormal görüyorsanız ben de Muslera'nın olmasını o kadar anormal görürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

git köşende ağla

Alıntıları Göster
    Emre Belözoğlu'nun aldığı ödüle bakınız. Adalet varsa var diyin lütfen
  • Bana göre kirli bir ligi temizlemek adına kurgulanmış bir oyun. Bu tiyatro da Beşiktaş adına Fikret Orman ın olmamasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bana göre kirli bir ligi temizlemek adına kurgulanmış bir oyun. Bu tiyatro da Beşiktaş adına Fikret Orman ın olmamasını isterdim.
    güldürdün
  • Muslera düşmanlarının recm edilmesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Muslera'nın bu ödülü alması bana bir şey ifade etmiyor.

Geçen sene ligi ciddi ciddi izleyen adamlar Beto'nun ve Fabri'nin bu ödülü Muslera'dan daha çok hakettiğini zaten bilir.

Muslera'nın ödül alması lobisiyle ilgilidir. Muslera Türkiye'de inanılmaz lobisi olan bir adam. Ne yapsa kredisi sonsuz diyen bir güruh var arkasında.

Senelerdir yaptığı rezillikler, yedirdiği goller ve aldığı para gerçekten kanayan bir yara.

Çok çok uzaklara gitmeye gerek yok. Geçen Trabzonspor maçında yediği rezil goller ve 4-0 gerideyken bile maçı saçma sapan soğutup tüm oyuncuları ileri yıkarak ayağı olmayan bir insandan bile daha kötü attığı degajlar içler acısıydı.

Bir ara hatta maç sonsuz döngüye girdi. Muslera topu alıyor milleti ileri yolluyor saçma sapan degaj atıyor topu Trabzonspor alıp auta atıyor Muslera tekrar topu alıp degaj atıyor yine aynı şeyler oluyor falan filan. Bu pozisyon 15 kere yaşandı.

Ha siz Burak düşmanları bu kadroda Burak'ın olmasını ne kadar anormal görüyorsanız ben de Muslera'nın olmasını o kadar anormal görürüm.
    olaya bak. Muslera’ya lobisi var ( uruguaylı adam ) diyen adam yıllarca sabri’yi savundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bana göre kirli bir ligi temizlemek adına kurgulanmış bir oyun. Bu tiyatro da Beşiktaş adına Fikret Orman ın olmamasını isterdim.
    Sizin her zamanki çirkefliğiniz. Şampiyon olursunuz 10 yılda 1 lif temiz. Diğer 9 yıl lig kirli

• Gs de ft bile eleştirilir bu adam eleştirilemez.
  • Gelsene kardeş. Muslera iyi olduğu zaman kayboluuorsun. Yakışmıyor sana 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Gelsene kardeş. Muslera iyi olduğu zaman kayboluuorsun. Yakışmıyor sana 😂
    Geldim kardeş söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Geldim kardeş söyle.

Alıntıları Göster
    Tabi gelirsin daha önce de dediğim gibi Muslera iyi olunca ortaktan kayboluyor senin gibileri. Ara sıra kötü maç çıkarınca ortaya çıkıyorsunuz olay bu :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.