Şimdi Ara

Katarin ilaç kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugünden itibaren boğazlarım şişmeye başladı ve yutkunmakta zorluk çekiyorum. Yine dolmuştan ve kapalı ortamlar yüzünden grip olacağım kesin.

Yaklaşık 15-20 dakika önce katarin ilaç aldım. Forte değil sadece katarin. Ancak yan etkilerini okuduğumda tırsmadım değil. Kullananlar var mı bunu? Hastalığı geçiriyor mu hemen?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Katarin İlaç Kullanan Var mı?

Katarin, reçetesiz satılabilen bir ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçtır. Ibuprofen etken maddeli bir ilaç olan Katarin, kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, baş ağrısı, diş ağrısı ve adet sancıları gibi ağrıları hafifletmek için kullanılır.

Katarin'in uyku yapıcı bir etkisi yoktur. Aksine, bazı kişilerde uyarıcı bir etki oluşturabilir. Bu nedenle, uyku sorunu yaşayan kişilerin yatmadan önce Katarin kullanmamaları önerilir.

Katarin Forte, Katarin'in daha yüksek dozlu bir formudur. Katarin Forte, daha şiddetli ağrılarda kullanılır. Katarin Forte kullananlar, doz ve kullanım talimatlarına dikkat etmelidir.

Eğer ağrılarınız şiddetliyse veya uzun süre devam ediyorsa, bir doktora başvurmanız önerilir. Katarin'in aşırı kullanımı mide-bağırsak sorunları, böbrek sorunları ve karaciğer hasarı gibi ciddi yan etkilere neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her derde deva bi ilaç sadece uyku yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoffers kullanıcısına yanıt
    Hocam boğazım çok fena. Nefret ediyorum bu illetten ya O kadar kişi de dikkat etmiyor kendine hasta olup duruyor sonra bize bulaşıyor bıktım ya...

• Az önce içtim :D bi halta yaramıyor yada bende işe yaramadı bilmiyorum sabahta içmiştim dünde hala hastayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Hocam hala bi etkisi yok bu ilacın bi de kuvvetli diyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.