mülakatta maaş beklentisi sorusuna ne cevap verilir
-
-
maaştan bahsedersen
tamam kardeşim biz seni arayacağız derler. -
asgari ücretin üstünü istemek dinen günahtır bu konuda buzdolabın ve suyun var felsefesinde olmalısın
bundan fazlası sana fazla gelir vatan hainliğine girer tehlikeli sularda yüzersin devletin milletin hakkında hep güzelleme yap salla başını al maaşını çok şeyapma.
-
Aklındaki rakamı söyle ama fazla uçma, çokta düşme.
Ben de büyük bir firmada çalışıyorum girerken sordular asgari ücrete çalışmam dedim bana 10k iyimi dediler dedim olabilir. -
ee bu bildiğin asgari ücret 8500 lira 10k arada fark yok neredeyse
-
"Benim limitim sınırsız açık, sizin ödeme gücünüz ne kadar?" diye soruyu karşı tarafa çevirmekte fayda var.
-
Aklımda bi ücret yok sizin teklifinize uyum sağlayacağımı düşünüyorum de ben öyle diyorum -
Ne dersen de sanki bizm istedigimiz maaşı vereceekler -
kurumsal bi yer midir ik sı nasıldır bilemem ama genel olarak, iş için gerekli donanımlara sahip oldugunu hissettirirsen aklındaki parayı da iste.
yeni mezunum tecrübesizim diyorsan da ,bunu karşıya böyle yansıtma. şirketler senin şuan yeterli donanımda olmasan da potansiyeline bakar. bilgini ölçer , hatta işten bagımsız entellektüel olarak gelişmişliğne de bakar.
özetle, kendini maaş konusunda ezdirme. aklındakilere yakın bişeyler talep et.
ama öncelikli olarak işi ögreneyim diyorsan da paraya çok takılma. piyasaya girdikten sonra ilerde istedigin rakamlara zıplıyorsun zaten:)
-
Kariyer.net de her pozisyon için abartılı maaş yazıyor. Bir geçerliliği yok. İsteyen 100k bile yazar. Yeni başlayanlar asgari alır. Biraz tecrübeden sonra artar maaşın
-
Pozisyon için ayırdığınız bütçeye uygun olarak tekliflerinizi değerlendirmek istiyorum diye cevap verirsin, teklif geldiği zamanda sana sunulan rakamın biraz üzerinde diretirsen işi bağlarsın. Mülakatlarda maaş beklentisi sorusuna kararlı bir şekilde cevap vermek için konuşulan pozisyon özelinde epey tecrübe sahibi olmak gerekir.
-
Mühendis değilsen 10-12 başlangıç için normal. Ayrıca sormadıkları sürece maaş beklentini falan söyleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 31 Mart 2023; 11:13:21 > -
Hiç farketmiyor tecrüben yoksa İlah olsan maaşı en düşükten teklif ediyorlar türkiyenin en büyük holdinginden iş teklifi aldım ordan biliyorum
-
Arkadaşlar valla şöyle dedim "Benim için şu an şirketinizde yer alıp kendimi geliştirmeyi daha değerli ve önemli buluyorum ancak sayısal olarak asgari ücretten 1-2 tık yukarısını düşünüyorum" tamam dediler şimdi 1 hafta beklemece çok stresli.
-
Ne mezunusun knk
-
Servis + yemek + öss + 8-5 + hafta sonu ve resmi tatillerde izin de eklenince kabul ettim daha ne olsun
-
iş ne knk bende bayadır iş arıyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
asgari ücretin üstünü istemek dinen günahtır bu konuda buzdolabın ve suyun var felsefesinde olmalısın bundan fazlası sana fazla gelir vatan hainliğine girer tehlikeli sularda yüzersin devletin milletin hakkında hep güzelleme yap salla başını al maaşını çok şeyapma. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X