Arkadaşlar merhaba üniversiteden yeni mezun oldum e devlet üzerinden askerliği 2 yıl erteleme talebinde bulundum 15 gün sonra bu sayfadan erteleme talep sonucunuzu görebilirsiniz diyor ancak neredeyse 25 gün oldu henüz bir şey değişmedi hala bu senenin sonuna dek tecil gözüküyor (31 aralık 2020) benzer şekilde erteleme talebinde bulunan varsa ne kadar sürede ertelenmişti askerliği? edit: : Askerlik şubeyle konuştum talep kendilerine gelmemiş iptal edip bir daha başvurdum 15 gün daha bekleyin dediler tecilim 31 aralıkta son buluyor dedim önemli değil 31 aralığı geçse de 2 yıl erteleme hakkınız var dediler. Yanlış bir şey yoktur değil mi 31 aralık tecilimin son günü geçse de erteleme işlemleri yapılmamış olsa bile erteleme hakkım var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Surgery -- 4 Aralık 2020; 16:20:2 > |
Askerlik Erteleme Talebine Ne Kadar Sürede Cevap Geliyor?
Askerlik erteleme başvurusu yaptıktan sonra, talebinin sonuçlanması belirli bir süre alabilir. Bu süre, başvurunun türüne, başvurulan kuruma ve başvuru yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir.
Askerlik Erteleme Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?
Eğitim, sağlık veya ailevi nedenlerle yapılan askerlik erteleme başvuruları, genellikle başvuru tarihinden itibaren 15-30 gün içinde sonuçlanır. Ancak başvuru yoğunluğu yüksek dönemlerde bu süre daha uzun olabilir.
Askerlik Erteleme İptali Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?
Askerlik ertelemesi iptali başvuruları, genellikle başvuru tarihinden itibaren 10-15 gün içinde sonuçlanır. Ancak başvuru yoğunluğu yüksek dönemlerde bu süre daha uzun olabilir.
Erteleme Başvurusu İptal Talebiniz Bulunmaktadır. Bu Talebin Sonuçlanmasını Bekleyiniz.
Eğer "erteleme başvurusu iptal talebiniz bulunmaktadır. Bu talebin sonuçlanmasını bekleyiniz." mesajı aldıysan, başvurunun iptal edilip edilmediğini öğrenmek için başvuru yaptığın kurumla iletişime geçmen gerekir.
Askerlik Erteleme Başvurusu Kaç Günde Sonuçlanır?
Yukarıda belirtilen süreler ortalama sürelerdir. Askerlik erteleme başvurunun sonuçlanma süresi, başvuru yoğunluğu gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Askerlik Erteleme İptali Ne Zaman Sonuçlanır?
Askerlik erteleme iptali başvurularının sonuçlanması da ortalama olarak 10-15 gün içinde gerçekleşir. Ancak başvuru yoğunluğu yüksek dönemlerde bu süre daha uzun olabilir.
Askerlik erteleme veya iptali başvurularının sonuçlanma süreleri ile ilgili daha detaylı bilgi için başvuru yaptığın kurumla iletişime geçmeni öneririz.