Şimdi Ara

40 günde 25 kilo vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 40 gün sonra bi sınavım var bu sınava giriş içinde boy/kilo oranımın uygun olması gerekiyor boy/kilo oranımın tutması için 25 kilo vermem gerekiyor şuan 121 kiloyum 40 günde 25 kilo nasıl verebilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

40 Günde 25 Kilo Vermek: Gerçekçi Bir Hedef mi?

Son yıllarda, "40 günde 25 kilo verdim" iddialarıyla popüler hale gelen çok sayıda diyet planı ortaya çıktı. Bu iddialar kulağa son derece çekici gelse de, bu kadar kısa bir sürede bu kadar önemli bir kilo vermek gerçekçi bir hedef midir?

Potansiyel Riskler ve Zorluklar

• Aşırı kilo kaybı, elektrolit dengesizlikleri, dehidrasyon ve besin eksiklikleri gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
    • Hızlı kilo kaybı genellikle kas kaybına neden olur ve bu da metabolizmayı yavaşlatabilir.
    • Restriktif diyetler genellikle sürdürülemezdir ve kilo alımına yol açabilir.

Gerçekçi Kilo Verme Beklentileri

Uzmanlar tipik olarak, haftada 0,5 ila 1 kilo sağlıklı bir kilo verme hızı önermektedir. Yani 40 günlük bir süre içinde güvenli bir şekilde kaybedebileceğiniz kilo miktarı 2 ila 4 kilo arasındadır.

Sağlıklı Kilo Verme Stratejileri

• Kalori açığı oluşturun: Alınan kalorileri yakılan kalorilerden daha az hale getirin.
    • Besleyici besinler tüketin: Meyve, sebze, tam tahıllar, yağsız protein ve sağlıklı yağlar gibi besinler açısından zengin yiyecekleri seçin.
    • İşlenmiş gıdalardan kaçının: İşlenmiş gıdalar genellikle kalori, şeker ve sağlıksız yağlar açısından yüksektir.
    • Düzenli egzersiz yapın: Haftada en az 150 dakika orta yoğunlukta egzersiz veya 75 dakika yüksek yoğunlukta egzersiz hedefleyin.
    • Yeterince uyuyun: Uyku yoksunluğu hormon dengesini bozabilir ve aşırı yemeye yol açabilir.

Sonuç

40 günde 25 kilo vermek gerçekçi bir hedef değildir ve ciddi sağlık riskleri oluşturabilir. Bunun yerine, sağlıklı ve sürdürülebilir kilo verme stratejileri izlemek, uzun vadeli başarıyı sağlamanın en iyi yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Veremezsin.
  • Water fast diye araştır. Günde 1 kilo bile verebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanlık 10 günde 8 kilo verdim tam sınavıma 30 gün kaldı vermem gereken kilo 16-17 civarı

40 günde 25 kilo vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutt159 -- 31 Mayıs 2018; 14:59:17 >
  • Naptın ???
  • nasıl verdin paylaşabilir misin?
  • dostum öyle bir dünya yok maalesef. sakın sağdan soldan duyduklarınla öyle bir şeye kalkışma. sağlıksız kilo kaybının iç organlara verdiği zararı yıllarca tedavi görerek bile düzeltemezsin.
  • 10 nisanda 125 kilo idim

20 mayıs 109

11 haziran 102

2 ayda 60 günde 23 kilo verebildim 40 günde çok zor dediğin şey zarar verir

• 10 nisanda 125 kilo idim

20 mayıs 109

11 haziran 102

2 ayda 60 günde 23 kilo verebildim 40 günde çok zor dediğin şey zarar verir

• 35 kilo fazlası olan günde kaç lt su içmeli
  • 40 günde 15 kilo verebildim suan guncel kilom 104

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lipo yaptırırsan 1 ayda kesikler iyileşir ve anlaşılmaz.
    Tüp mide yaptırırsan 3 ayda anca toparlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.