Şimdi Ara

Mide koruyucu ilaç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Midemde gastrit ve ülser var geçen sene 7 ay boyunca nexium kullandım nexium çok iyi gelmişti sonra doktor değiştirdi ilacı raneks kullanıyorum 6 aydır ama raneks iyi gelmedi nexium kadar. Tekrar doktora danışmadan nexium kullansam olur mu şu an virüs dolasıyla randevu bulamıyorum. Bu arada bu mide koruyucuları aynısını uzun süre kullanmak zararlıymış galiba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 ay boyunca sadece mide koruyucu mu kullandın? baska ilac vermediler mi ülser icin? 7 ay da gecmesi lazim ülserin. Sakın ağrı kesici kullanma bu arada.
  • Hocam kendin ilaç değişikliği yapma bence eğer seni çok zorlamıyorsa ertelemeni tavsiye ederim. Vaka seyrine göre ilerleyen zamanlarda doktora gidersin. Ayrıca bende de hafif şiddette kronik gastrit var doktor lansor ve yanında birkaç tane daha ilaç vermişti . Sonra lansor bende alerji yapınca kesmek zorunda kaldım şimdi beslenmeme daha dikkat ediyorum ve sorun yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

7 ay boyunca sadece mide koruyucu mu kullandın? baska ilac vermediler mi ülser icin? 7 ay da gecmesi lazim ülserin. Sakın ağrı kesici kullanma bu arada.
    Mide koruyucu dışında başka ilaç vermediler

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gmn_

Hocam kendin ilaç değişikliği yapma bence eğer seni çok zorlamıyorsa ertelemeni tavsiye ederim. Vaka seyrine göre ilerleyen zamanlarda doktora gidersin. Ayrıca bende de hafif şiddette kronik gastrit var doktor lansor ve yanında birkaç tane daha ilaç vermişti . Sonra lansor bende alerji yapınca kesmek zorunda kaldım şimdi beslenmeme daha dikkat ediyorum ve sorun yaşamıyorum.
    Nasıl besleniyorsunuz ben hiç bir şey yiyemiyorum

• er12345 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben rahat rahat herşeyi yiyebiliyorum ama mesala bir hafta kötü besleneyim hep yağlı, şekerli besinler ve gazlı içecek tüketeyim bir haftanın sonunda midem çok kötü bir şekilde ağrıyor . Bende dikkat ederek mide ağrısının olmasını engelliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.