Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
22
Favori
37.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedi ayda otuz üç kilo verdim arkadaşlar. Allahin izniyle hedef 90 kilo. Şuan 117 kiloyum ve gunluk tempolu 8 km yuruyorum.
    ONCE
    [simage]
    62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

SONRA
    [simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

Resimlerdeki siyah cizgileri kaldirdim beyler.Antalyada olan varsa kampuse gelsin bi cay icelim onunla.

Yorumlar icin tesekkurler dostlar.

2 foto ekledim once ve sonra icin dublor diyen arkadasa gelsin.

1 foto ekliyim dedim dostlar son hal.pek kilo veremedim ama tiklama 8000 i bulmus demekki googledan baya gelen oluyor.

28 mayis...
    Asagi yukari bir sene gecti arkadaslar, su anda toplam da 42 kilo vermis bulunmaktayim. Hedef toplamda 60 kilo vererek 90 kiloya dusmek. 108 kiloya bugun itibari ile indim, yaz sonu hedef 95 kg civarinda olmak.
    Yeni yeni kosuya basladim gunde 2km kosmaya gayret ediyorum, deniz sezonu acilirsa yuzme ogrenip yuzmeyle ve bisiklet surmeyle ugrasacagim.

Bir foto daha ekleyeyim dedim dostlar. 102 kiloya inmis bulunmaktayim.

Son fotolar bunlar. Çok verimli olmadı şu son 6 ay ama bir kilo verdim. Hedef 80 inşallah.

14.02.2018
    Bu aralar koşuyla ilgileniyorum forumdaşlarım. 3,8 km koştum bugün. Geçen hafta başladığımda 1,8 km ile başlamıştım. Ciğerler günden güne fark ediyor. Çok güzel bir şey. Tavsiyeleri bekliyorum.

31.03.2018
    Koşuya son gaz devam. Az önce 6 km koşup geldim rahatlattı. 2 ayda 8 kilo vererek 94'e indim. Fazla kiloları atmak harbiden zor iş, en iyisi bir daha hiç yağlanmamak arkadaşlar. Sıkılaşma için tavsiyeleri olanları dinlemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 13 Temmuz 2019; 22:37:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer mesajlara cevap vermeyeceğim, direkt buradan yazacağım. Öncelikle ben dumbbell row'u (36 veya 32 kg ile yapmam. (Kilolar giderek azalıyor, ne iş?)) 50 kg ile yapıyorum. (Daha büyük dumbbell yok, yoksa 80 kg'ı aşabilirim bile) Evet, kesinlikle yağ oranım çok yüksek ama bu kesinlikle güçsüz olduğum anlamına gelmez. Örneğin asla bir Strongman kadar ağırlık kaldıramam ama mesela bilek güreşinde profesyonellerin yaptığının %80'ini yapabilirim. %80 atmasyon değildir, tecrübelerime dayalıdır. Ayrıca hiç yıkılmam diyen pek çok kişiye ilkini tattırdım.

Bazı resimler koymak istiyorum; (40 - 50 kg arası dumbbell'lar ile yaptığım şovlar)

http://i.hizliresim.com/O7q3QD.jpg
    http://i.hizliresim.com/zrA2dj.jpg
    http://i.hizliresim.com/3YD1m0.png

Aslında artık gücümü ispatlamaya çalışmaktan vazgeçmeliyim, bana bile çocukça gelmeye başladı. Lakin görmeyenler varsa diye şu videomu da görücüye çıkarmak istiyorum;

Yeter lan yeter her kilo konusunda varsin bide kendi ile 14 yasindan beri basket oynamis universite icin basketden
    Burs almis sonrasinda basket icin zaten agirlik calisirken bu isi profesyonellige dokmus her cesit steroid ve dopingi kullanan hayatini bunun icin riske atan yeme ve antrenman sistemi cok ust duzeyde bir adamla gelmis kendini karsilastiriyor ya,tek yaptigi anasini satiyim sabah 1 kg margarin yemek,yaptigi tek calisma foruma bakin 36 kg dumbelle calisiyorum diye foto koyarken ki olan morbid obez belkide 5 sene icinde olme riski bulunan dombik gelmis bakin ideal kilo boy orani yoktur diyor hayir konu ile alakasida yok ki her kilo her body her zayifim konusunda gecmis kapiyla bakin ayniyim diyor gorende sanacak 150kg da 120 kg kasi var .
  • kilo verdiğin halinin ss'si nerde?

yav şunun üstüne önce sonra diye yazsaydın ya böyle kilo almışsın gibi anlaşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 28 Aralık 2015; 19:39:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • farkı anlamamiz için vermiş halini de koysaydin keske

• Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Hala sismaniz kardes.zayifiz demedik ki.

• On numara olmuşsun umarım devam edersin.
  • İplenemeyen Adam kullanıcısına yanıt
    10 olamadik da devam insallah kardesim eyvallah.

• resimler çok ufak. Biraz büyük koyarsan anlaşılabilir böyle gözükmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yuruyus ve dengeli beslenme.

• Neler yapiyorsun kilo vermek icin 10 kilo kadar fazlam var yardim et bana :)

• Sarkma yok,gobekte catlaklar var sadece.catlaklar sarkma sayiliyormu bilmiyorum.

• Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Haklisin. Duzelttim.

• cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Hocam kilon kac biz gibi 100 kilonun ustundeysen tempolu yuruyus ve dengeli beslenerek kilo verebilirsin 2 ayda 10 kilo verirsin de.100 un altindaysan bilemem. Kac senedir 100un uzerindeyim.

• tank sanıp girdim
  • bi 20 kilo falan daha versen ne olduğun ortaya çıkar hocam... azim.. inşallah sağlıklı bir şekilde kısa sürede verirsin.
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. 85 benim ideal zaten 90 olsam az bi gobek kalir

• Ben de maalesef ilk haliniz gibiyim, tam 150 kiloyum. SS;

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrammstein K kullanıcısına yanıt
    Insallah sende verirsin hocam.

• Kader arkadaşım.

Bende 20 Temmuzdan beri diyetteyim. Şu ana kadar 26 kg filan verdim. Günlük 6 km tempolu yürüyüş ve diyetisyen kontrolünde bir diyet listesi ile devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Aralık 2015; 20:41:18 >
  • Hocam azminizi can-ı gönülden tebrik ediyorum ama o sigarayı bırakmadıktan sonra inanın boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrammstein

Ben de maalesef ilk haliniz gibiyim, tam 150 kiloyum. SS;

Eski hesaba ne oldu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.