Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
23
Favori
37.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.hız

Yagsiz vucut her zaman iyidir dostum. Bi hali saha yapiyorum lise arkadaslariyla canim cikiyor su halimle bile.

Ben maç yapamam bile, 10 dakikadan sonra ben iptal yani, o derece. Tebrik ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrammstein

Ben de maalesef ilk haliniz gibiyim, tam 150 kiloyum. SS;

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.

Sen bamlandınmı qamqi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

quote:

quote:

Hocam ekmek yemiyorum zaten 7 aydir.2 aydir simit yiyorum sadece.

Bana göre Brian Shaw 175 kg'ın altına düşerse zayıflıktan halsiz düşer. Kendisinin boyu 2.03 metre. Onun 98 kg olduğunu düşünemiyorum, adam 200 kg iken bile çok iyi gözüküyor. Kendisi bence en iyi Strongman'lerden biri.

Not: Evet, bence ideal kilo ve boy orantısını kuranlar halt etmiş.

Edit: Yanlış arkadaşı alıntılamışım. Nasıl bir kafadaysam artık. Bari çağırayım.

eee resimlerine baktım bi ayı ile kavga etse ayıyı döver bu adam sen ayıboğan olmak istiyorsan bilmem.

Ayıyı dövme ihtimali biraz düşük ama var, evet. Yine de bu adamın gücü efsanedir. Tartışmasız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ekmek yemiyorum zaten 7 aydir.2 aydir simit yiyorum sadece.

Bana göre Brian Shaw 175 kg'ın altına düşerse zayıflıktan halsiz düşer. Kendisinin boyu 2.03 metre. Onun 98 kg olduğunu düşünemiyorum, adam 200 kg iken bile çok iyi gözüküyor. Kendisi bence en iyi Strongman'lerden biri.

Not: Evet, bence ideal kilo ve boy orantısını kuranlar halt etmiş.

Edit: Yanlış arkadaşı alıntılamışım. Nasıl bir kafadaysam artık. Bari çağırayım.

eee resimlerine baktım bi ayı ile kavga etse ayıyı döver bu adam sen ayıboğan olmak istiyorsan bilmem.

Ayıyı dövme ihtimali biraz düşük ama var, evet. Yine de bu adamın gücü efsanedir. Tartışmasız.

beni dövebilir mi ? yada şöyle yapalım
    ben + sen + sokakta ki normal bi adam
    ben:168 boy 56kg 14 yaş

Kendinin %65'i profesyonel dövüşçüye karşı koyamaz ama bizim gibi gücü belli 6-7 kişinin hakkından gelebilir.

• Yediklerimde hiç değişiklik yapmadan sadece sporla 97 kilodan 77 kiloya indim 2 halı saha maçı peşpeşe yapıyorum
  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt
    Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamım kilo verdiği yüzünden bile anlaşılıyor..Bu kadar kıt düşünceli olmayın.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.İnsanlarla alay edince iyi bir şey yaptığını sanan aptal tipler işte kafaya takmaya değmez...
  • 2. fotodaki detay
  • Ne yedin ne içtin hocam bi detaylı yazsan da faydalansak. 115 kiloyum ben de neyse iyi ki çok kısa değilim ordan kurtarıyorum bıraz

• Şekle şemale girmişsin kardeş iyi olmuş.Dediğin gibi 90 olursan ideal olur ama sonrasında da dikkat et tekrar kilo alma.
  • Helel devam
  • hayırlısı diyelim ama unutma ki sağlıklı zayıflamak çok daha önemli o yüzden hızlı kilo verme derdine düşme.
  • O sigarayı hayatından çıkarmak için kilo vermeyi beklememelisin.

• bennde 112.7 den 98.2 ye düştüm . kilo vermek için şekeri ve kolayı kesin . fzla kalori içeren şeyleri tüketmeyin . hareketli olun . boğazdan kesmeden verdiğinizi göreceksiniz
  • tebrikler kardeş. ben de yılbaşından sonra 5 ayda 20 kilo vermeyi hedefliyorum. ne tavsiye edersin?
  • Tebrikler.

Ekmek az yedin mi ve hareket oldu mu düzenli işlem tamam. Daha şimdiden büyük fark var :D
  • fark burada. fotoğraflar eşik ölçüde küçültüldü. bu arada senin de benim gibi yanakların sıkıntı gibi. şuan 95 kiloyum. karın kaslarımın göründüğü fotolara bakıyorum yüzüm orada bile tombulmuş

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.
  • Tebrik ederim. Ergenlere bakma. Epey fark var. Baslamisken devamini getir.

• ulan ne utanmaz adamlarsınız adam emek vermiş 33 kilo vermiş siz daha fazla destek olacağınıza adamın moralini bozuyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.