Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
23
Favori
37.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigarayı acilen bırakmalısın.
  • Hocam sekerli icecek yiyecek hepsini kestim,ekmegi,tatlilari,abur cuburlari aklina ne gelirse,
    yazin hizli kilo verdigim donemde,12 de kalkardim,sabah ekmeksiz simitsiz peynir zeytin yumurtali kahvalti,6 7 gibi sulu yemek.10 da da yuruyuse cikardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk fotonda artık kaç kiloysan ayakların taşların içine gömülmüş
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Suan hedefim haftalik 1 kg zaten. Bol bol yuruyorum.hayirlisi

• x X x X kullanıcısına yanıt
    Hocam istah acilir bunu birakirsam. Kiloyu verelim hele hallederiz.

• hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajlarima bakiver tek tek yazmiyim.

• carantinas kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Genetik galiba hocam,sulale boyle benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrammstein

quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Hocam ekmek yemiyorum zaten 7 aydir.2 aydir simit yiyorum sadece.

Bana göre Brian Shaw 175 kg'ın altına düşerse zayıflıktan halsiz düşer. Kendisinin boyu 2.03 metre. Onun 98 kg olduğunu düşünemiyorum, adam 200 kg iken bile çok iyi gözüküyor. Kendisi bence en iyi Strongman'lerden biri.

Not: Evet, bence ideal kilo ve boy orantısını kuranlar halt etmiş.

Edit: Yanlış arkadaşı alıntılamışım. Nasıl bir kafadaysam artık. Bari çağırayım.

Yeter lan yeter her kilo konusunda varsin bide kendi ile 14 yasindan beri basket oynamis universite icin basketden
    Burs almis sonrasinda basket icin zaten agirlik calisirken bu isi profesyonellige dokmus her cesit steroid ve dopingi kullanan hayatini bunun icin riske atan yeme ve antrenman sistemi cok ust duzeyde bir adamla gelmis kendini karsilastiriyor ya,tek yaptigi anasini satiyim sabah 1 kg margarin yemek,yaptigi tek calisma foruma bakin 36 kg dumbelle calisiyorum diye foto koyarken ki olan morbid obez belkide 5 sene icinde olme riski bulunan dombik gelmis bakin ideal kilo boy orani yoktur diyor hayir konu ile alakasida yok ki her kilo her body her zayifim konusunda gecmis kapiyla bakin ayniyim diyor gorende sanacak 150kg da 120 kg kasi var .

• marxx kullanıcısına yanıt
    Insallah kardesim. Ideal kiloya kadar devam.

• quote:

Ben de maalesef ilk haliniz gibiyim, tam 150 kiloyum. SS;

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.

Kayra hocam içinde istek ve inanç olsun,kendine güven.Verirsin inşallah sende fazla kiloları.

• Bu arada tebrik ederim kardeşim seni.İnşallah istediğin kadar kilo verirsin ve sigarayı bırakırsın.
  • Daniel Bryan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

Hocam ekmek yemiyorum zaten 7 aydir.2 aydir simit yiyorum sadece.

Bana göre Brian Shaw 175 kg'ın altına düşerse zayıflıktan halsiz düşer. Kendisinin boyu 2.03 metre. Onun 98 kg olduğunu düşünemiyorum, adam 200 kg iken bile çok iyi gözüküyor. Kendisi bence en iyi Strongman'lerden biri.

Not: Evet, bence ideal kilo ve boy orantısını kuranlar halt etmiş.

Edit: Yanlış arkadaşı alıntılamışım. Nasıl bir kafadaysam artık. Bari çağırayım.

Yeter lan yeter her kilo konusunda varsin bide kendi ile 14 yasindan beri basket oynamis universite icin basketden
    Burs almis sonrasinda basket icin zaten agirlik calisirken bu isi profesyonellige dokmus her cesit steroid ve dopingi kullanan hayatini bunun icin riske atan yeme ve antrenman sistemi cok ust duzeyde bir adamla gelmis kendini karsilastiriyor ya,tek yaptigi anasini satiyim sabah 1 kg margarin yemek,yaptigi tek calisma foruma bakin 36 kg dumbelle calisiyorum diye foto koyarken ki olan morbid obez belkide 5 sene icinde olme riski bulunan dombik gelmis bakin ideal kilo boy orani yoktur diyor hayir konu ile alakasida yok ki her kilo her body her zayifim konusunda gecmis kapiyla bakin ayniyim diyor gorende sanacak 150kg da 120 kg kasi var .

Aynen öyle bende ayar oluyorum yağ oranı denen şeyi anlamıyor.36 kg dambılı kaldırsa ne 1 (bir) tane şınavı zor çektikten sonra.Bende bb yapıyorum ama koşamadıktan sonra atletik olamadıktan sonra yaptığımız şey spor mu oluyor?

Bakın en doğal olmayan sporculardan rich piana bile bir videosunda koşma zıplama esneklik ile videolar çekmiş gayet de atletik bir adam kilosuna göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yediğine içtiğinize dikkat edin kilo almazsınız sadece sağlıklı yemek yemeye odaklanın şekeri tuzu yağları herşeyi yarıya indirin bende kiloluydum bu şekilde yaptım. Ekmeğide çıkartmaya çalışın hayatınızdan:) yersenizde tam buğdaylı siyah ekmek yeyin oda az benim formülüm bu spor bile yapmadım.

• PrestigeMan kullanıcısına yanıt
    Buna birde yuruyus ekledinmi takir takir gidiyor hocam.

• vay be

33 kg çok değil mi?
  • quote:

7 ay da 33 kilo verdim arkadaslar.allahin izniyle hedef 90 kilo.suan 117 kiloyum ve gunluk tempolu 8 km yuruyorum.
    ONCE
    [simage]
    62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.
    [/simage]
    SONRA
    [simage]
    [/simage]

Dün kgbde de paylaşıldı bu

• Helal olsun.

Kayra ornek al bu adami

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.