Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
823
Cevap
23
Favori
37.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım istediğin vücuduna kavuşursun ama sağılığına da dikkat et.
    Kendin için kilo ver başkaları için değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagol kardesim.

• Sen buradaki liselilere bakma, helal olsun umarım istediğin kilolara ulaşırsın. Daha sonra body falan yaparsın sonra gelsin kızlar...
  • O is zor ya kizlarla pek muhabbet etmem. Sohbetleri hic sarmiyor valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrammstein

Ben de maalesef ilk haliniz gibiyim, tam 150 kiloyum. SS;

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.

Hocam sizi çok seviyorum iyiki foruam geri döndünüz

• Yanlış anlamayon hocam ama ilk fotoğraf obez,hasta insanlar gibi şuanki fotoğrafınız ise normal kilolu biri. Eğer 30 kilo verebikecek iradeye sahipseniz gerisini çok rahat halledersiniz.

• Süper olmuşsun şimdi zayıfladığın belli oluyor işte
  • Morbid obezdim bi alt kategoriye dustum suan.
    2aydir pek yuruyus yapmiyordum.sabah ve aksamlari ders cikisi bi parkur yaptim kendime kampuse giderken gunluk 1.5saat yuruyorum ve faydasi oluyor 120 kusurdum suan 117 lere dustum.

• Chelonian kullanıcısına yanıt
    Sen siyah cizgili fotolari gormussun demek ki

• 185 boy 99 kiloyum göbek yok benimde 10 kilo vermem gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigarayıda bırakın hocam.
  • Ben de seni seviyorum.

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    Diğer mesajlara cevap vermeyeceğim, direkt buradan yazacağım. Öncelikle ben dumbbell row'u (36 veya 32 kg ile yapmam. (Kilolar giderek azalıyor, ne iş?)) 50 kg ile yapıyorum. (Daha büyük dumbbell yok, yoksa 80 kg'ı aşabilirim bile) Evet, kesinlikle yağ oranım çok yüksek ama bu kesinlikle güçsüz olduğum anlamına gelmez. Örneğin asla bir Strongman kadar ağırlık kaldıramam ama mesela bilek güreşinde profesyonellerin yaptığının %80'ini yapabilirim. %80 atmasyon değildir, tecrübelerime dayalıdır. Ayrıca hiç yıkılmam diyen pek çok kişiye ilkini tattırdım.

Bazı resimler koymak istiyorum; (40 - 50 kg arası dumbbell'lar ile yaptığım şovlar)

http://i.hizliresim.com/O7q3QD.jpg
    http://i.hizliresim.com/zrA2dj.jpg
    http://i.hizliresim.com/3YD1m0.png

Aslında artık gücümü ispatlamaya çalışmaktan vazgeçmeliyim, bana bile çocukça gelmeye başladı. Lakin görmeyenler varsa diye şu videomu da görücüye çıkarmak istiyorum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrammstein -- 29 Aralık 2015; 23:36:25 >

• beyler 3 beyazı yani tuzu şekeri unu çıkarın kilo vermek konusunda sıkıntınız olmayacaktır
    kardeşim bu arada helal olsun gerçekten büyük fark yaratmışsın umarım çaban boşa gitmez diyete devam
  • Bir de gif var, hani o ağırlıkları birinin yardımıyla kaldırdığımı falan sanmayasınız diye. Bu dumbbell 40 kg, hatta fazlası var, ebleh adamın teki bunun 40 pound olduğunu iddia etmişti de.

http://i.hizliresim.com/gZ5nyQ.gif

• Tebrikler hocam boyle devam.
    Ben de senin ilk halin kadarim. Gecen hafta diyetisyene gidip 6 aylik bir programa basladim. Aslinda kilo vermek kolay ama disiplin gerekiyor diye dusunuyorum. O disiplin de bende olmadigi icin diyetisyene gittim. Su an aksatmadan yapiyorum. Gecen haftaya kadar 24 saat yemek yemesem acikmayabiliyordum (o derece yavasti metabolizmam) ama daha bir haftada daha cabuk acikip daha hizli doymaya basladim. Bu duzeni oturttuktan sonra kilolar guzelce duser diye umuyorum. Basarilar kilo vermek isteyenlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Tebrikler hocam boyle devam.
    Ben de senin ilk halin kadarim. Gecen hafta diyetisyene gidip 6 aylik bir programa basladim. Aslinda kilo vermek kolay ama disiplin gerekiyor diye dusunuyorum. O disiplin de bende olmadigi icin diyetisyene gittim. Su an aksatmadan yapiyorum. Gecen haftaya kadar 24 saat yemek yemesem acikmayabiliyordum (o derece yavasti metabolizmam) ama daha bir haftada daha cabuk acikip daha hizli doymaya basladim. Bu duzeni oturttuktan sonra kilolar guzelce duser diye umuyorum. Basarilar kilo vermek isteyenlere.

İrade ve azim olduktan sonra insanoğlu sınırlarınca her şeyi yapabilir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrammstein

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Tebrikler hocam boyle devam.

İrade ve azim olduktan sonra insanoğlu sınırlarınca her şeyi yapabilir hocam.

Su an azim ve sinirlanma var ama irade konusunda calisiyorum. Ama irade de olmasi lazim yazin kiz isteyecegim.

• Ben gitmedim diyetisyene.insan nefsini tutmayi ogrenmeli.verdikten sonra yine alirsin yoksa.

• EngiN1905 kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yapiyorum hocam.2.foto 1 aylik foto. Ondan sonra 2 kilo verdim daha.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.