Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
23
Favori
38.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kilolar gittikce rahat ediyor insan aynen devam bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mcp kullanıcısına yanıt
    Sigaraya da bu donemde basladim. Kilo felan cokken insanin sosyal hayati bitiyor evden cikasi gelmiyor. Kiloyu komple atinca insallah birakicam. Azmim guclu bu tur islerde. Hayirlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 17 Haziran 2016; 11:33:15 >
  • bi fark göremeyenler beğen+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kader arkadaşım.

Bende 20 Temmuzdan beri diyetteyim. Şu ana kadar 26 kg filan verdim. Günlük 6 km tempolu yürüyüş ve diyetisyen kontrolünde bir diyet listesi ile devam ediyorum.

Dostum merak ettiğim 2 şey var;

Sabah kahvaltını cok merak ediyorum rica etsem bu sabah yediklerini yazar mısın? yani diyetisyenin verdiği menüyü

birde akşam yemegınden sonra bir tatlı isteği, açlık hissettiğinde ne yapıyorsun?
  • Kemiklerin sayılıyor bu eziyeti vucüduna yapma yemek ye

• Antalyadaysan canli gorusup bi kahve icelim bilader.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Antalyadaysan canli gorusup bi kahve icelim bilader.

Yok hocam adanadayım yoksa beleş kahve kaçırmazdım

Bu arada o 'bilader' değil birader olacak lütfen doğru kullanalım.
  • Diyetisyene hic gitmedim ihtiyacta duymadim.sabah ozellikle yazin hizli kilo verdigim donem 3 yumurta tereyagli , peynir zeytinli kahvalti yapardim.suan okul is felan derken 1.5 simit +peynir zeytin yiyorum.tatli ihtiyacim hic olmuyor nedense.onceden pastane sahibi komsundan surekli tatli alir yerdim ama abur cuburu ve sekeri birakinca canim eskisi gibi istemiyor artik. Ayda yilda bir porsiyon baklava yerim yani.

• Haklisin. Bende Turkce ogretmenligi okuyorum. Sanal ortamda yazim hatalari oluyor boyle. Her zaman dikkat edemiyorum.

• quote:

Diyetisyene hic gitmedim ihtiyacta duymadim.sabah ozellikle yazin hizli kilo verdigim donem 3 yumurta tereyagli , peynir zeytinli kahvalti yapardim.suan okul is felan derken 1.5 simit +peynir zeytin yiyorum.tatli ihtiyacim hic olmuyor nedense.onceden pastane sahibi komsundan surekli tatli alir yerdim ama abur cuburu ve sekeri birakinca canim eskisi gibi istemiyor artik. Ayda yilda bir porsiyon baklava yerim yani.

Ben diyetisyenleri sevmem bi işe yaramıyolar

Şeker boş bir besin hocam 1 GRAM dahi faydası yok ama zararı çok.Şekeri bırakmanıza sevindim zorla zehirliyoruz vücudumuzu.

Hamur işlerini falan daha doğrusu Beyaz Un içeren besinleride azaltırsanız daha sağlıklı ve hızlı kilo vermeye baslarsınız.Zaten günlük yürüyormuşsunuz onu kesinlikle aksatmayın.

• Beyler parmaklara dikkat edin ilk fotoda küçük tırnaklı 2.fotoda büyük tırnaklı. Şahıslar aynı şahıslar değildir

Konu kilit üye ban forum kapatılsın
  • Sadece mont değişmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekmek yemiyorum zaten 7 aydir.2 aydir simit yiyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kader arkadaşım.

Bende 20 Temmuzdan beri diyetteyim. Şu ana kadar 26 kg filan verdim. Günlük 6 km tempolu yürüyüş ve diyetisyen kontrolünde bir diyet listesi ile devam ediyorum.

Dostum merak ettiğim 2 şey var;

Sabah kahvaltını cok merak ediyorum rica etsem bu sabah yediklerini yazar mısın? yani diyetisyenin verdiği menüyü

birde akşam yemegınden sonra bir tatlı isteği, açlık hissettiğinde ne yapıyorsun?

Diyetisyen bana kahvaltı imkanım olmadığından dolayı dışarıdan soğuk sandwich önerdi.

Her gün kepekli içi alınmış bir sandwich ekmeğinin içine Beyaz Peynir , Domates , Salatalık , Acı Biber , jalepeno Biberi , Zeytin Çeşitleri , Kıvırcık , Maydonoz , Baharatlı Yumurta ekletip onu yiyorum.. Birde süt. Yada şekersiz çay.

Öğlen diyetisyenin listesine göre 2 dilim ekmek ve bakliyat veya sebze yemeği.. yoğurt.. 6 kaşık filan da bulgur veya makarna. Bulgur makarna yersem ekmek yemiyorum ama..

Akşamları da öğlen ile aynı..

Gece çok acıkırsam ( Ki acıkıyorum akşam yemeğini saat 18:30 gibi yiyorum ama ben saat 04.00 05:00 gibi yatıyorum.. ) Bir kepekli ekmeğin 3 parçaya bölüp o parçalardan birini 2 ye bölüp içini çıkarıyorum tamamen.. İçine domates zeytin Peynir ekleyip bir bardak süt eşliğinde gömüyorum. O tutuyor beni. Bunu genellikle 12:30 gibi yiyorum 4 5 gibi yatıyorum..

Edit : Yazmayı unuttum. Sabah kahvaltısında Bal , Reçel , Kaymak , Salam , Sucuk , Pastırma , Kavurma , Kahvaltılık Margarin gibi ürünleri kesinlikle tüketmiyorum. Dışarıdan sandwich hazırlatırken yine bu tür malzemeleri ekletmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Aralık 2015; 21:28:36 >

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Komple dukkani kapatalim hocam

• Boyunuz kaç ? Ben 140'tan 108'e düştüm ama 140 kilo halim sizin 117 kilodaki haliniz kadar anca vardı. Ben 1.88 boyundayım. Bu arada tebrik ederim hocam az buz kilo değil verdiğiniz. Kendimde yaşadığımdan biliyorum. Kararlı olmadan bu miktarda kiloları vermek zordur.
  • quote:

Hocam ekmek yemiyorum zaten 7 aydir.2 aydir simit yiyorum sadece.

Bana göre Brian Shaw 175 kg'ın altına düşerse zayıflıktan halsiz düşer. Kendisinin boyu 2.03 metre. Onun 98 kg olduğunu düşünemiyorum, adam 200 kg iken bile çok iyi gözüküyor. Kendisi bence en iyi Strongman'lerden biri.

Not: Evet, bence ideal kilo ve boy orantısını kuranlar halt etmiş.

Edit: Yanlış arkadaşı alıntılamışım. Nasıl bir kafadaysam artık. Bari çağırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrammstein -- 28 Aralık 2015; 21:47:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jukka J kullanıcısına yanıt
    1.84 hocam boy. Canli gorsen farki daha iyi anlarsin.Ilk fotoyu herhangi birine gosterip canli halime bakinca agizlari acilip kaliyor.
    Hocam zaten bi karari vermesem 180e dogru yolumuz vardi.Allahtan kafamiza dank etti. Bunada sukur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 28 Aralık 2015; 21:40:57 >
  • Kayrammstein K kullanıcısına yanıt
    Yagsiz vucut her zaman iyidir dostum. Bi hali saha yapiyorum lise arkadaslariyla canim cikiyor su halimle bile.

• Oha, Brian abimizin Turabi ile çekilmiş fotoğrafı varmış.

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.