Şimdi Ara

[Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
16
Favori
10.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzenleme3; Beyler tatile gideceğimi söylemiştim şuan hala tatildeyim haftaya geliyorum, uzun uzun yazamayacağım telefonda olduğum için ama kızları hepinizin merak ettiğini biliyorum kısaca özet geçicem. Beyler öncelikle kızların bakışları aşırı değişti özellikle saçlarımı kestirdikten sonra 2 kat daha fazla bakılmaya başladı, çoğu kızın vücudumu süzdüğüne şahit oldum sahilde. 2 kız tavladım fakat ortam yapamadığım için daha fazla kızla tanışamadım, birinde acelem olduğu için kıza kağıda numaramı yazıp beni ara yazdım önüne attım, kız ise mesaj atsam olmaz mı diye mesaj attı o günden sonra 1 hafta takıldık kızda son derece iyiydi. Diğeri ise tanışma gibi oldu onlada takıldık 1 hafta kadar fakat bulunduğum yer fazla rahat bir yer olmadığı için ve yaşlar sıkıntı olduğu için fazla ileri gidemedik. Spora gelince hiç aksatmadım yememe aynen devam ettim hatta arttırdım ayrıca bol bol yüzdüm, bisiklet sürdüm, barfiks, mekik, biceps çalıştım. Şimdi fotoğraflar, saçları kestim beyler.

Yeni öğün: Her öğün için ekmek 5 dilim oldu, meyve suyu yerine ayran içmeye başlandı, yatmadan önce 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi yendi ve her gün 1 muz eklendi öğüne.
    Yeni kilo: 14 Temmuz 2015 tarihi itibariyle 67.300.

Düzenleme2;  [Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş? Tişört ile gömlekli fotoğraf arasındaki fark daha iyi anlaşılıyor.

Düzenleme; Yaşım 16 beyler söylemeyi unutmuşum.
    Beyler 10 kilo aldım, saçımın yarısını kestirdim, 3.5 ay spor yaptım bu hale geldim. Fotoğraflarımı önceden attığım da çok pis taşladınız bu sefer umarım 190, sarışın, kaslı Dh'ye layık ortalama bir tip olabilmişimdir.

55 kiloydum 65 oldum, kolum 26 idi 32 oldu, omzum 106 idi 116 oldu.

Eski halim;

Yeni halim;
     [Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş? (Sizin için çektim beyler yarım saat önce. Instagram'a falan atmadım vallahi. )

Hedefim 70 kilo olabilmek beyler, spor yapmaya devam edeceğim sizce 70 kilo iyi gider mi? 180 boyum.

Kilo almak isteyenlere beslenme programım;
    Günde 5 öğün, 3 saat arayla.
    1)100g peynir, 5 dilim kepek ekmek, çay.
    2)3 yumurta, 4 dilim kepek ekmek, çakma meyve suyu.
    3)160g fakat süzülünce 100g ton balığı, 150g makarna yada onun ayarında düzgün karbonhidratlardan birşeyler, çakma meyve suyu.
    4)125g peynir, 4 dilim kepek ekmek, çay yada çakma meyve suyu.
    5)175g tavuk göğsü, 150g makarna yada bulgur, çakma meyve suyu.
    Yatmadan önce 250 yada 500ml süt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 25 Temmuz 2015; 21:45:34 >

• omuz 116 değil
  • kilo nasıl aldın sen onu söyle
  • Kilo almış halin bumu? Soyununca otomatik 10 kilo alıyoruz herhalde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 1 Haziran 2015; 0:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi git yat

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

kilo nasıl aldın sen onu söyle

Günde 5 öğün. Konuya'da yazacağım.

3)160g fakat süzülünce 100g ton balığı, 150g makarna yada onun ayarında düzgün karbonhidratlardan birşeyler, çakma meyve suyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 1:03:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

kesin gainer kullandın yoksa zor bu arada tipinde oturmuş biraz

Hocam beslenme programımı paylaştım hocanın dediğinden gram sapmadım, zaten iyi protein alıyorum gerek duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O surata istersen arnold gibi vucudun olsun yinede maks 12 yasindasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

kilo nasıl aldın sen onu söyle

Günde 5 öğün. Konuya'da yazacağım.

Çakma meyve suyu

• Adamin niye sevkini kiriyorsunuz devam et kardes 2-3 ay daha devam et iyice oturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 1 Haziran 2015; 1:07:44 >
  • Devam et direk gibisin

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

O surata istersen arnold gibi vucudun olsun yinede maks 12 yasindasin

Yav hocam 2 dakika gaza geldik niye hevesimi kırıyorsun ki.

quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

Adamin niye sevkini kiriyorsunuz devam et kardes 2-3 daha devam et iyice oturur

Eyvallah hocam ya sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 1:06:58 >
  • Olmayınca olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Vucut iyi sakallandinmi surat oturur merak etme. Birde saclari uzatmayip kisa kestirmeyi dene bence. Hem duz hem de acik renk olunca direk evde tek basina basrol oyuncusu oluyor insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yüzün oturmus yanakların cakma meyve suyu dolmus dudakların 150gram süzülünce 100gram olmus
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vucut iyi sakallandinmi surat oturur merak etme. Birde saclari uzatmayip kisa kestirmeyi dene bence. Hem duz hem de acik renk olunca direk evde tek basina basrol oyuncusu oluyor insan.

Hocam saçımda gül var kuşyuvası, dönek falan da deniyor. Bu yüzden pek kısa kestirmek istemiyorum 2-3 senedir uzun saçlıyım sürekli kestiriyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

yüzün oturmus yanakların cakma meyve suyu dolmus dudakların 150gram süzülünce 100gram olmus

Aga bu nasıl yorum yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 1:11:41 >

• Saclari kisa kestir, bir de yanaklarin niye oyle? Yuzune emanet yanak almissin gibi duruyor. Spora devam.

• O kol 32 olamaz sıcaklen ölçmüş olmayasın

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

O kol 32 olamaz sıcaklen ölçmüş olmayasın

Hocam sıkınca 32 normal de 32 değil zaten, fotoğraf'ta kolumu sıkmadım.
  • gayet güzel kardeş burdaki kıskançları takma
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.