Şimdi Ara

[Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
16
Favori
10.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Protein tozu kullandın mı?

Hayır hocam.
  • Bende kilo almak için uğraşıcam memlekete dönünce. Çok iyi eğer 10 kilo aldıysan. İnşallah hedefine ulaşırsın, şu öğün listeni favoriye aldım incelemeyi düşünüyorum. Bu arada bazen Cappy meyve parçacıklı içip kendini şımart
  • Saçlarını kısa kes abi tavsiyesi bundan 10 sene sonra hatların iyice oturunca yakışıklı olacaksın ama okuyup kariyer kasmaya çalış. Lisedeysen ciddi sağlam bir uniye gir yoksa sonra çok pişman olursun yakışıklılık her şey değil kendimden biliyorum.

• Kardeşim seni tebrik ediyorum. Trolleri takma, ilk açtığın konuyu da hatırlıyorum. İnsanların %90 ı bunu yapabilecek iradede değil koca koca adamlar bunlar.

Sen bu yaşta bunu yapabildiğin için gerçekten gönülden tebrik ediyorum seni. İnşallah hayatta da iyi işler başarırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

Bende kilo almak için uğraşıcam memlekete dönünce. Çok iyi eğer 10 kilo aldıysan. İnşallah hedefine ulaşırsın, şu öğün listeni favoriye aldım incelemeyi düşünüyorum. Bu arada bazen Cappy meyve parçacıklı içip kendini şımart

Hocam umarım sen de hedefine ulaşırsın spor yapman gerekecek gerçekten insanın iştahı açılıyor ben önceden 2 öğün zor yerdim. Cappy meyve parçacıklı sanki gerçek meyve suyu mu hocam o da aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 1:36:25 >
  • Bence iyisin ama biraz daha kilo alman lazım. Vücut tipimiz benziyor ben sadece biraz daha kalıplı halinim 72.5 kiloyum.

Sakın bırakma devam et bol bol ye

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBrownstone

Kardeşim seni tebrik ediyorum. Trolleri takma, ilk açtığın konuyu da hatırlıyorum. İnsanların %90 ı bunu yapabilecek iradede değil koca koca adamlar bunlar.

Sen bu yaşta bunu yapabildiğin için gerçekten gönülden tebrik ediyorum seni. İnşallah hayatta da iyi işler başarırsın

Hocam çok teşekkür ederim sizin gibi motive eden insanlar olmasa inanın çok zor olurdu, çünkü insanın bazen içinden gelmese bile bir muhabbet açılıyor 0'dan başlamış gibi oluyor insan tekrar çok teşekkür ederim hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

Saçlarını kısa kes abi tavsiyesi bundan 10 sene sonra hatların iyice oturunca yakışıklı olacaksın ama okuyup kariyer kasmaya çalış. Lisedeysen ciddi sağlam bir uniye gir yoksa sonra çok pişman olursun yakışıklılık her şey değil kendimden biliyorum.

Abi, saçımı kısa kestireceğim 1-2 ay sonra madem bu kadar ısrar ettiniz onun da fotoğrafını koyarım artık. Dediğiniz gibi tip herşey değil fakat ergenliğin verdiği hormonlardan dolayı insan ister istemez kapılıyor fakat ben güzel vücuttan ziyade spor için yapıyorum tabi vücutta ister istemez gelişince insan motive oluyor, balı kaymağı oluyor işin. Kariyere gelirsek açık lisedeyim şuan, derslerim iyi rahat şekilde geçiyorum, üniversite okumayı düşünüyorum ama şimdilik aklımda birşey yok, istediğim şeyleri okumayı istiyorum tabi zaman ne gösterecek bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 1:43:27 >

• o ne ya boyunu 2.10 cm sandım o nasıl zayıflık öyle?

son tipinde iyi olmuş bu arada. Zaten boy olunca her şey oluyor boy kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 1 Haziran 2015; 1:51:36 >
  • Spor programın nasıldı peki
  • Zayıf olmayanlar bilmez, kilo almak ciddi anlamda çok zor bizim için. Vücut tipiyle ve metabolizmayla alakalı bir durum.

Aynen bu şekilde devam et kardeşim, eğer gerçekten yazdığın programa uyuyorsan kesinlikle toz vs. kullanmana gerek yok zaten yeterince protein ve k.hidrat alıyorsun her şeyin fazlası zarar. Saçlar da eskisinden iyi olmuş yüzün ortaya çıkmış, 1-2 seneye iyice oturur yüzün.

1.80 boya 70-75 arası kilo ideal, tam gaz devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

o ne ya boyunu 2.10 cm sandım o nasıl zayıflık öyle?

son tipinde iyi olmuş bu arada. Zaten boy olunca her şey oluyor boy kaç?

Boyum 180 hocam yazmıştım başa. Hala zayıf sayılabilirim aslında 70 olsam 10 numara olacak ama zor kilo almaya başladım yine.

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Spor programın nasıldı peki

Hocam onun direk size bi ara fotoğrafını atarım şuan isimlerini bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Zayıf olmayanlar bilmez, kilo almak ciddi anlamda çok zor bizim için. Vücut tipiyle ve metabolizmayla alakalı bir durum.

Aynen bu şekilde devam et kardeşim, eğer gerçekten yazdığın programa uyuyorsan kesinlikle toz vs. kullanmana gerek yok zaten yeterince protein ve k.hidrat alıyorsun her şeyin fazlası zarar. Saçlar da eskisinden iyi olmuş yüzün ortaya çıkmış, 1-2 seneye iyice oturur yüzün.

1.80 boya 70-75 arası kilo ideal, tam gaz devam

Teşekkür ederim hocam, ben de 70 olmayı hedefliyorum gerçekten kilo almak çok zor bizler için (metabolizması hızlı olanlar) ilk 2 ay ayda 3 kilo aldım, şimdi ayda 750g-1kg arası değişiyor yediklerim aynı ama sanırım az geliyor kütle arttığı için. 6. öğünü eklemeyi düşünüyorum hocam, ne tavsiye edersiniz çok ağır olmayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 2:01:38 >

• Mutasyon gecirmissin baya iyi olmussun lan. Madem bu kadar ugrastin gaza geldin gel bi de ben tebrik edeyim seni . devam boyle

Edit : bir de ben 1.81'im ve 75 kilom var . bu 3 aylik tatilde nasil ufak capli bir vucut yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 1 Haziran 2015; 2:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Mutasyon gecirmissin baya iyi olmussun lan. Madem bu kadar ugrastin gaza geldin gel bi de ben tebrik edeyim seni . devam boyle

Edit : bir de ben 1.81'im ve 75 kilom var . bu 3 aylik tatilde nasil ufak capli bir vucut yapabilirim ?

Hocam evde ben yapamadım çünkü insan üşeniyor evde ama salona gidince insan ister istemez oranın gazına geliyor sana tavsiyem salona git zaten hocalar yardımcı olacaktır, ben profesyonel biri olmadığım için pek birşey diyemem, uygun olmaz yani ama yok ben evde yapıcam dersen internetten evde yapmalık hareketler var onları yapabilirsin, beslenme için de benim uyguladığım programı uygularsan iyi sonuç alabilirsin bence ama karbonhidratları keseceksin tabi ben 5 dilim yiyorsam, sen 1 dilim yiyeceksin. Ayrıca teşekkür ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 2:11:25 >

• Gayet iyi olmuşsun önceki halinle şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Saçların da güzel olmuş devam et
    Ben yata yata göbek yaptım bu yaz belki spor salonuna yazılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Mutasyon gecirmissin baya iyi olmussun lan. Madem bu kadar ugrastin gaza geldin gel bi de ben tebrik edeyim seni . devam boyle

Hocam evde ben yapamadım çünkü insan üşeniyor evde ama salona gidince insan ister istemez oranın gazına geliyor sana tavsiyem salona git zaten hocalar yardımcı olacaktır, ben profesyonel biri olmadığım için pek birşey diyemem, uygun olmaz yani ama yok ben evde yapıcam dersen internetten evde yapmalık hareketler var onları yapabilirsin, beslenme için de benim uyguladığım programı uygularsan iyi sonuç alabilirsin bence ama karbonhidratları keseceksin tabi ben 5 dilim yiyorsam, sen 1 dilim yiyeceksin. Ayrıca teşekkür ederim hocam.

Rica ederim dostum :) bu internette hareketleri var dedigin seylerin linkleri var mi sende . varsa onlarida soylersen cok makbule gecer adamım . tatilden sonra hatun yeni bi adam gorsun karsisinda :)

• No pain: no gain!! 3.5 ay için yetersiz vücut.. Daha ağır kaldır

• quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

No pain: no gain!! 3.5 ay için yetersiz vücut.. Daha ağır kaldır

Sıkınca bile böyle olan iğrenç bir vücuttan, sıkmadan ancak böyle birşey çıkabildi hocam. Yeterince ağır giriyorum 6'yı gerçekten çok zorlanana kadar ağır çalışıyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim ama.

@airnavy

http://www.bodytr.com/2013/04/evde-fitness-vucut-gelistirme-programi.html

Aklına gelebilecek bütün sorular ve hareketler burada yazıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 2:32:22 >

• Öğün saatlerini de yazsana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prince of persia sporun çelikliği.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.