Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç sevgilim olmadı elini tuttuğum seviştiğim

Bu normal mi

31 den sıkıldım artık haftada 2 yapıyorum ortalama

Bilmiyorum halim ne olacak insanlarla diyaloğum pek yok iştekilerle konuşuyorum oda mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ölüm var hocam  

• Boşver , dünya kalıcı değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şişme bebek al aban

• ben de böyleyim. hayatın önemli bir kısmını kaçırdık hocam. bundan sonra çok şey başarsan bile en temel fizyolojik ihtiyaçlarını karşılayamadığın bir gençlik geçirmiş olucaksın. bazı şeylerin zamanında olması gerekiyordu.

• Yaş 26 aynı durumdayım.

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    +1. Ve bu yaştan sonraki iliski, evliliğe doğru ilerler. O yaştaki kızlar, evlenmek ister. 26 yaşındayım ve buna hazır değilim şahsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de bişi yok acaba diyorum çok mu tipsizim sonra bakıyorum bebek gibi kızın yanında acaip bir çocuk sanırım kısmetim kapalı..

• yaş 30 ben napim

• Hayır aksine. Sürekli birileriyle sevişmiş olsan ve sevilinde bunu bulamasan,gözün dışarıya kayacak ve asıl o zaman ilişkiyi yürütemeyeceksin yada aldatacaksın. Ayrıca önceden çok kişiyle çıkan kişiler sürekli sevgililerini birileriyle karşılaştırma içinde olacaklardır.Yani bazen cahillik gözü açılmamışlılık mutluluktur.

Bide zaten "kim bilir neler neler yaşamış" kişilerle olacağına bence olmaması daha iyi :D aksini idda edenlede tartışırım

• Benimde yaş 25 bi 9 aylık ilişkim oldu ama toksikleşti sonlara doğru. Sürekli kavga cart curt. 6.ayda bi kere görüşebildik. 5 gün kadar. Bu süreçte 2 kez ayrılma noktasına geldik. O aradı diye devam ettik. 3. De canıma tak etti ne aradım ne o aradı öyle bitti gitti. Şahsen çok memnunum ayrıldığıma 0stümden yük kalktı. İlk ayrılmadan sonra bitmeliydi ama o zaman sevdiğim için olmayacağını bile bile devam ettim.

Bu saatten sonra kız bulabilir miyim bilmiyorum dün gece rüyamda ret yedim

Umrumda değil artık hayattaki yerimi kaybettim ölmeyi bekliyorum sadece.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Harbi doğru söylüyorsun kardeşim vallahi doğru be haklısın çok hemde..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.