Tabi sebebi kısa boylu(1.67) ve çirkin olmamla alakalı 12 kere açıldım ve hepsinde reddedildim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
-
-
1.75 altı sıkıntı. 1.75'i bile çoğu kabul etmez
-
çok konusu açıldı çok lafı edildi tip herşeydir, gelip de, kızlarla diyalog kurman lazım, öz güvenin olursa tipin önemi yok tarzı şeyler diyenler de bizim gibi çirkinleri avutmaya çalışıyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 27 benimde olmadı
-
doğru hocam. kızlar tipe ve boya bakar. ama orta tipte olmak daha iyi bence çok dikkat çekmeyi seven biri değilim kızlarla ilgilenmiyorum.
-
Ben orta değilim çirkin ve kısa boyluyum ki ortalama olup bulamayanlar bile varken benim hiç şansım yok
evet hocam yok maalesef dost acı söyler. zengin olursan istediğin güzelliktekiyle birlikte olursun ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willbedeleted -- 15 Temmuz 2024; 19:40:8 > -
1.80 boyundayım, 23 yaşındayım ve benimde hiç olmadı
-
Yaş 32, hatun 20. Yahu bu yeni nesil kızlar bir başka.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Napak kardeş burası çirkin ve sevgilisi olmamışların dertleşme konusu
Lisede deli gibi hoşlandığım kız maymun bile senden daha yakışıklıdır dedi o günden beri özgüvenim 0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 15 Temmuz 2024; 23:32:17 >
Bana öyle dese yapıştırırdım o lafları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevgili ne la sayın ergen?
-
1.60 boyunda öğretmen arkadaşım var. Kendisinden 10 yaş küçük öğretmen kıza açıldı ve 1 yıl önce evlendiler ve gayet mutlular şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Temmuz 2024; 1:56:41 >
istisnalar olacaktır elbette.
umarım aldatılmaz
-
Evlilik başka hocam kızlar evlilik zamanı başka şeye bakıyor
"açılmak" hâlâ kaldı mı kıza gidip açılmak diye bişey
Belki 13. denemeden de okey alacaksın böyle bir ihtimalde var. 12 defa reddedilmen sana bir şey kaybettirmez aksine kazandırır. Hayal kırıklığına uğramazsın zaten olmuyordu sürpriz olmadı dersin. Hep okey alırsan da herkes benim sanırsın bu hırs sana da kötü şeyler yaptırabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Napak kardeş burası çirkin ve sevgilisi olmamışların dertleşme konusu |
Dhli dediğin adam zaten yalnız olur. |
Benzer içerikler
- rüya görmemek için ne yapmalıyım
- sevgilimin geçmişi
- phospho soda kullananlar yorumları
- hava durumu kaç gün önceden belli olur
- amoklavin alkol
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X