Beni burun ameliyatı da kurtarmadı, oldum da. Burnum büyüktü bayağı benim de. Ama şunu söyleyeyim, makyaj burnumun büyüklüğünü kapatmamıştı, makyaj sadece cildimdeki damarları, sivilce izlerini falan kapatıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaş 32 hiç sevgilim olmadı (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tipinin güzel olmadığını düşünüyorsan vücudunu forma sokup, dişiliğini öne çıkarabilirsin. Bir fitness center'a yazılıp personal trainer ile anlaş. Emin ol, özgüvenin artacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır, teşekkür ederim :D tavsiyeni dinleyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış anlamayın sizi çözemedim sürekli kızlarla ilgili konulara tip yok öz güven yok şu bu yok yazıyorsunuz üstelik sevgiliniz olduğu halde kenarda dursun diye mi sevgilisiniz yani tuhaf geliyor
Sevgilim yokki hayatımda da hiç olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 28 Temmuz 2024; 16:32:0 >
Ben toplamda 13 kere reddedildim 0 kabul edilme
Geçmiş olsun. Benim reddedilme sayım da seninkine yakındır. Okulda uğradığımız zorbalıklar da cabası. Allah sonumuzu hayır etsin, kariyerine odaklan bence. Ben öyle yapıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordurumsinyali -- 28 Temmuz 2024; 16:47:54 >
-
Yalan yakıştıramadım size @enesbaba0641
-
Benim 35 olmadi napalim ölekmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalan değil hocam insanlar dalga geçip küçümsediği için bir kaç defa oldu diyip geçiştiriyorum gerçek hayatımda olduğu gibi daha önce neler diyen oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 28 Temmuz 2024; 18:15:3 >
Dhli dediğin adam zaten yalnız olur.
-
-
Enes baba her şeyi itiraf ediyor aslında hiçbir zaman sevgilisi olmadı 1 tane var dediği hayali idi...
Şu anda hoşlandığım kız var ama hiç ümidim yok. Oldu dememin sebebide insanlar pısırık ezik asosyal gözüyle bakıyorlar hiç olmadı diyince üstüne bide dalga geçiyorlar bende 1 tane oldu diyip geçiştiriyorum.
Valla hocam benim arkadaşlarımdan nefes alsa yeter diyen adamlar var nasıl reddediliyorsunuz çözemedim bakın adamların kriteri bile yok kız olsun yeter diyorlar
Valla şaşırtıcı. O arkadaşların muhtemelen beni görse reddederler. Onlar belki de öylesine "nefes alsın yeter" diyorlar ama gerçekte başlarına gelse farklı olur diye düşünüyorum
kanka boyun 175 ustuyse cidden tipin onemi yok. vucudun guzel olsun ayakkabiyla falan 180 ustune cikabiliyorsun zaten. gerisi senin ozguvenine kaliyor 0 saka bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X