Şimdi Ara

Yaş 32 hiç sevgilim olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
7
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Paran ve kariyerin olsaydı çirkin bile olsan talibin olurdu, demek ki hiç birisi yok. O zaman osbire devam.

• materindişleri kullanıcısına yanıt

Hocam öylede insanın belirli bi aşamadan sonra özgüveni sıfırlanıyor her reddediliş özgüveni bitiriyor

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Her olmayışta mutlaka bir hayır var bence sadece mutluluğu düşün.

Orası öyle tabide hoşlandığın kız bile boyunla ve tipinle dalga geçince mutluda olunmuyor

B.k yesinler kendileri çok mu güzel ? İki tane erkek g.tlerini kaldırdı diye kendilerini çok güzel sanıyorlar. Ne olmuş boyun kısaysa ? ayrıca tipte görecelidir. Böyle kızlar paraya gelirler. Paran olmayınca da uçup giderler. Böyle kızları aday listesine bile almanı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materindişleri -- 17 Temmuz 2024; 18:36:23 >

Ama herkes dış görünüşe bakıyorki hocam

Önemli olan farklı olmak bunu unutma. İçinin güzelliğine bakan biride mutlaka çıkacaktır. Birinin sana tipsiz demiş olması seni tipsiz yapmaz. Dediğim gibi tip görecelidir. Beni yanlış anlama ama şöyle düşünmeni isterim. Her malın bir alıcısı mutlaka vardır. Bunu bizden öncekilerde şöyle söylemiş. Her kör alıcının bir kör satıcısı vardır. Ha ama eğer yoksa da bir yerde kısmetin yoksa evliliklerin sevgililik hayatında problem yaşayan keşke evlenmeseydim veya bu kızla çıkmasaydım diye yakınan insanları aklına getir. Belki olacaktı ama çok mutsuz olacaktın ve ömrünün sonuna kadar lanet edecektin. Ben mesela sevgilimin olmasını çok isterdim 26 yaşında birini buldum çıktım ama sevgililik değildi yani görüntülü konuşma aşkıydı uzaktandı yani. Tabi ki buluşup yan yana oturmuşluğumuz var şartlar gereği uzaktan yaşamamız gerekti ve yürütemedik. Ve şimdi diyorum ki keşke olmasaymış. Bana yaşattıkları hala daha aklımda. Hatırladıkça sinirlerim tepeme çıkıyor. Ama şu anda açığım tabi konuşuyorum yürümüyor yürüyor filan değişiyor ama bir gün bulabilir beni. Bulamasam da ne yapayım her şey herkes için değil.

İç güzelliğe bakan yok hocam o yalan

• bu yaşa kadar hiç olmadıysa biraz sorunu kendinde ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 20 Temmuz 2024; 19:26:29 >
  • Belki bir coğumuzun 40 yaşına kadar olmayacak, coğrafya kaderdir. Ama belki de iyi yandan bakmalıyız. Evlenip çocuk yapma sorumluluğumuz olmayacak.

Yorumunuzu beğendim hocam. İlk okuyuşta teselli gibi görünse de hayatın gerçekliği içerisinde kesinlikle karşılığı var.
  • 1shot1kill kullanıcısına yanıt

Kısa boylu ve çirkinim yazmış adam zaten

Acilmadin mi knk
  • Pm gel

Mutlaka bir yerlerde var hocam inan bana. Sadece bulmalıyız.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Yorumumu okuyup beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda kendinize en uygun kişiyi bulur evlenir ve mutlu olursunuz .

• Kısa boy kaderdir kısmen ama çaba farklı
  • 1.78 boyunda tipsizin tekiyim 1.65 olup yakışıklı olmayı yeğlerim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.