|
Yaş 32 hiç sevgilim olmadı (3. sayfa)
-
-
Hocam ama örnek verilen kişiler yanlış herkes bu tarz konularda zengin yada ünlü kişilerden örnek veriyor biz sıradan vatandaşlar üstünden tartışıyoruz
-
Hocam o zaman maks. 1,55 hanım hanımcık bıcır bir hatun bulmaya baksın. Tipinin kötü olduğunu düşünüyorsa vücut yapar, biraz tolere eder. Ne diyelim ki başka, her şeyi deneyecek. Denemeden, kendini geliştirmeden hiçbir şey olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Temmuz 2024; 18:56:34 > -
Tipi kötü falan deil hocam kv deki Nizamettin Güvençin zayıf hali gibi arkadaş ağzı laf yapsa tavlar utangaç biri bide iyi bı insan olduğu için ciddiye alinmiyo çok pmden tavsiye verin siz size de tipini atsin -
26 yaşında bir kadınım. Konuda kendini tipsiz hisseden erkekler varmış, benim gibi tipsiz kadınların işi daha zor. Çünkü erkek, tipsiz olsa bile bir alıcısı oluyor fakat kadında öyle değil malesef. Ortaokulda hoşlandığım çocuk bana "bok surat" demişti. Yanımda oturan arkadaşım da "Sen çok akıllısın, çok iyisin ama çok çirkinsin" demişti. Sonra başka birinden hoşlandım, o da, "bu kız ne kadar çirkin" demişti. Gelin, kadehlerimizi tokuşturalım..... -
instagramda en kötü 10 dm geliyor en çirkin kıza bile o dediğin nasıl oluyor
-
O kadar tipsizim ki, İnstagramım bile yok... 🚬 Ayrıca bence yalan o. İnstagramım olsa bile gelmezdi o kadar
-
Hocam ne kadar çirkin olabilirsinki makyaj yap kiloluysan kilo ver burun estetiği ol tamam zaten beni yanlış anlama ama bu ülkede damacanaya bile hallenen ler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 28 Temmuz 2024; 0:20:18 > -
Dostum ben genel olarak konuşuyorum artık kızlar için ortalama olmak bile yetmiyor ortalama altı olanları sen düşün
-
Bu arada burun estetiği oldum zaten 2 sene önce ama estetik bile yetmedi tipsizliğimi örtmeye... Makyaj da yapıyorum zaten.
-
Hocam bence sizinki psikolojik sokağa çıktığımda kilolu bakımsız kızların bile yanında sevgilisi oluyor ha bradd pitt falan bekliyorsan orası ayrı benim gibi tipsizlerle sevgili olacan mecbur
-
Ortalama konusunda haklısın ha ortalama ha tipsiz sıkma güzel canıni knk -
Yok kanka, benimki psikolojik değil, bana dışarıdan insanlar söylüyor anlattığım gibi. Tipsiz kadın olmanın acısını çok yaşadım ben, her tarafıma estetik yaptırmak istiyorum..
Ben yakışıklı aramıyorum zaten de, tipsizlerin de kadınlardan beklentileri yüksek ki. Estağfurullah hocam, tipsiz değilsinizdir bence.
-
Kız çirkinim diyor işte mesela şöyle bir kıza bakar mısın?
-
Hocam bu kıza bakacak bir sürü abaza var ülkede şu resimle instagramda hesap açın yeminle 10 tane dm gelir
-
Düzgün bi kuaför diş teli ve yüzüne uygun gözlükle güzel olur bu kız bence
-
Estetikle mucizeler yaratılıyor da, öyle bir para var mı buradaki kız arkadaşımızda. Daha gerçekçi tavsiyeler vermek gerek. Spor yapıp vücudunu güzelleştireblir. Kadın da kalça, popo güzelliği çekiciliği arttırır. Bence çirkin değildir. Çirkin diyenler kötü yürekli insanlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 28 Temmuz 2024; 11:40:38 > -
Hocam kadınlarda makyaj diye bişey var mesela benimde kulaklarım kepçe ve burnum biraz büyük yapacak bişey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 28 Temmuz 2024; 12:13:21 > -
Burun estetiği olmuştum da, diğerleri için ailem izin vermiyor. Gerçekten tipsizim, bunu herkes söyledi zaten yukarıda yazdığım gibi. Hoşlandığım çocuk bana "bok surat" demişti mesela örnek1. Kötü yürekli falan ama hayatın da gerçekleri işte malesef...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X