Şimdi Ara

Sevdiğim kıza açıldım fakat 2 hafta oldu hâlâ bana cevap vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşındayım. yaklaşık 3 aydır arkadaşım olan kızdan 1 buçuk aydır çok hoşlanıyorum. Resmen aşık oldum ve bunun üzerine 2 hafta önce ona hoşlandığımı söylemeye karar verdim, içimde tutmaktan bıkmıştım.
    Gittim özel birşey konuşabilirmiyiz dedim o yalnızken olur dedi üst kat sessiz olduğu için oraya çıkalım dedim, tamam dedi çıktık. Sonra nası gidiyor falan diye açtım iyi felan sen yaptı, iyi bende ne olsun aynı dedim. "Hiç uzatmadan direkt söyleyimmi" dedim. Söyledim ondan hoşlandığımı 30 sn falan şaşırdı. ne zamandır hoşlanıyorsun çok şaşkınım dedi 3 4 haftadır dedim bende. çok şaşkın olduğunu söyledi işte, ikimizinde önceden sevdiği, ama işte olmadığı yeni içinden çıktığımız bi ilişki diye tanımlanamayacak olay vardı. Onu sordu bana, "anlatmıştım sana önceden biliyorsun bıraktım çok oldu" dedim. "haa evet" dedi. Sonra oda sevdiği çocuğu açtı işte "yeni yeni atlattım sapığın teki çıktı sende biliyorsun" dedi Haklısın dedim bende 2 3 kere bu cümleyi tekrar etti bende haklısını tekrar ettim işte sonra sevgili olsak ne olur bilemiyorum bu aralar derslerime odaklanmaya çalışıyorum dedi kızın genel hâli bu kısaca hatta o çocuk yüzünden biraz sersemledi. Bende Hemen karar vermek zorunda değilsin düşünebilirsin dedim ki demez olaydım. Sınıfa geçerken de yazabilirsin çekinme cevap vermeye çalışırım demişti. Şimdi asıl mevzuya geliyorum. Geçen hafta yakın bi kız arkadaşımı onu yoklaması için ikna ettim, işte oda kabul etti sağolsun. Gitti beni söylemiş işte seni çok seviyor, o gitar videoları senin içinmiş, felan o da bilemiyorum ben onu en yakın arkadaşım olarak hissediyorum. şuan demiş onlarda üstüne gitmişler oda birşey hissetmiyorumki demiş. O gün çıkışta ona iyi akşamlar diyip iyi akşamlar cevabını almaktan başka da hiç sohbetimiz olmadı. Kendimi çok yıkık hissediyorum. Moralim felan kalmadı. O gün iyiydi açıldığımda aslında yani göz göze gelip gülümsüyorduk felan işte, bakmıyormuş gibi mood a giriyorduk :) sonra ne olduysa araya 1 hafta karantina girdi. Şuan sanki hiç böyle birşey yok gibi davranıyor kız. Bende üstüne gitmek istemiyorum. Ya bari bana bi cevap versin de bende ona göre kendime çeki düzen vereyim. Gerçekten hazmedemiyorum bu yaptığı çok zoruma gidiyor. arkadaşlarım da yaptığı ayıp kanka falan diyor. Düşünüyor heralde diyorum, kötü düşünemiyorum o kız için. Abi kız yüzüme bile bakmıyor gibi birşey ha bilmiyorum arada 2 3 defa yakalıyorum derste bakarken de. İyi mana da zannetmiyorum. Sizce gidip yarın söylemesi için konuşabilirmiyiz diyeyim mi? Çünkü 3 gün daha tatile gireceğiz şimdi iyice kafayı yiyeceğim söyleyecek gibi de durmuyor. Bari birşey söylesin böyle çok umursanmaz hissediyorum. 2 haftadır düşünmesi normal olabilirmi ki yada bekleyimmi daha fazla ne yapayım abi akıl fikir verin Allah aşkına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kıza dünyayı kurtarmayacağını, sadece bir süre sevgili olacağınızı anlat. Kendine travma yapma böyle şeyleri kardeşim, kız evet veya hayır demiyorsa problem ondadır, başka kıza söylesen kabul etse kıskanır, böyle cins cins şeyler yapar bunlar. Sakinleş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt

Arkadaşına bunları diyip bana hâlâ gıkını çıkarmadığına yanıyorum. Abi bari umutlandırma beni gel söyle yüzüme karşı arkadşaım olarak görüyorum diye daha az acı çekeyim yarın gidip konuşmalımıyım sence? 2 haftadır yalandan düşünme aşamasında çünkü kendisi belki gerçekten düşünüyordur da sanmıyorum ya, hiç böyle birşey olmamış gibi davranıyor arkadaşlığımız da boka sardı. Hiç konuşmuyoruz.

• Hocam kabul etseydi bu zamana kadar gelip söylerdi. Seni kırmamak için de belli ki söylemiyor. İnsanların ne düşündüğünü bilemezsiniz yani gıcıklığına sana söylemediğini düşünmüyorum. Boş yere kendini doldurma. Belli ki istemiyor, sana da bunu söylemeye çekinmiş. Forumda kızlara o kadar acımasız muamele yapılıyor ki gördükçe uyuz oluyorum. Kasmayın bu kadar devam edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mayhem. kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kırmak istemediğinden böyle yapması beni daha çok yıpratıyor ama gerçekten. Yarın sizce gidip konuşmaya çalışayımmı o konuyu.

• Beratkyk123 B kullanıcısına yanıt
    Cevabı zaten belli gibi ama kafanıza bu kadar takıyorsanız konuşmanızda fayda var. Muhtemelen kibarca reddedecektir. En azından düşünmekten kurtulursunuz.

Çok takıyorum galiba yarın söyleyeceğim. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Kızlar erkekte güç, maskülenlik bekler. Yani psikolojik olarak yıpranma onun karşısında daha kolay lokma gözükmene sebep olur. İstememesi için sebep yok halbuki. O yüzden, erkek olarak eğer arzulanır olmak istiyorsan, hiçbir kıza muhtaç olmadığın hissedilmeli, özgüvenli olmalısın, ileride anlarsın bu dediğimi.

O yüzden birşey yapacaksan bunu yıpranmış halde değil, kendini toparlamış halde yap, özgüvenli şekilde yap. Kızla konuşmayı düşünüyorsan eğilip bükülerek değil, rahat şekilde yap. İntikam alacam, başka kızla çıkacam diyorsan yine rahat şekilde yap. Sen, kız olan onları istiyorsan onlar da erkek olan seni istiyor, s

Forumda kız mı var. Duyarını kasmışsın yine

Rica ediyorum.

Kızım. Tek kız olmadığıma da eminim. Ayrıca duyar falan kastığım yok. Ne dediysem o.

• Kendi cinsini savunmuşsun yine çocuğun derdine çözüm bulmak yerine.

İki çift lafım var genele. Bu erkek çocuklarının bu şekilde strese girmesinin sebebi sizin gibiler. Kızlara sırf kız olduğu için saygı duymayı, erkek olmanınsa çok sıradan birşey olduğunu öğretiyorsunuz, daha anaokulundan beri. Sonra forumdaki kızlarla konuşmaya korkan insanlar türüyor, yine onların suçu değil çünkü bu şekilde yetiştirildi onlar da. Orada da rahat bırakmıyor toplum yine milleti, incel mincel diye ayırıyor.

Kadınlar gününü bayram olarak kutlamak zorunda mıyım ben ? Ben erkek olduğum için acı çekmeye mahkum muyum ?

Erkek olduğun için değerlisin kardeşim, kafa tutun bu feministlere. Saçma sapan kavga çıkarmak için demiyorum, girdiğin stresin hayatını mahvettiğini bildiğim için diyorum.

Ya ne boş bir insansın. Feminist biri değilim. Her daim eşitlikten yanayım. Çocuğa gayet makul bir tavsiyede bulundum. Senin gibi tiplerden o kadar fazla görüyorum ki. Çok tartıştım da zamanında senin gibilerle. Daha ne yazdığımı bile doğru dürüst anlamadan düşmanca bir paragraf yazıyorsun. Bana duyarcı diyorsun ama gelmişsin kadınlar bayramı diye ağlıyorsun bana. Ki bana da saçma gelir öyle şeyler. Ama seninle uzun uzun konuşmayacağım bunu burada. Belli ki ağrın var bu konuda hıncını böyle alıyorsun. Kolay gelsin ne diyeyim. Ne desem anlamayacaksın zaten. Cevap da yazma uğraştırma beni gece gece. Sinirlenmek istemiyorum.

Max bayan tartışma yeteneği

Biz kadınlar cahillerle tartışmanın gereksiz olduğunu çabuk anlayan canlılarız. Sizde o özellik yüklü gelmiyordu hatırladım şimdi.

• yan sınıftan iki kız bul ellerine 100er lira ver, 2-3 gün seninle ilgilensinler biraz. bak ana kız nasıl düşüyor

• Ya reis sorun o değil ona kalırsa bir sürü kız arkadşaım var sanarsın sevgilim gibi kız ona rağmen istemiyorsa bilmiyorum övünmek gibi olmasın yakışıklıyım, sempatğimde sohbetim falan da iyi güzel anlaşıyoruz kız olsun erkek olsun ama galiba kendini hazır hissetmediğinden olmadı. Dediğim gibi eski sevdiği çocuk sapığın teki çıkınca bu kızda böyle şey yaptı heralde.

• Bence teklif sunmak yanlış davranışlarınla belli etmeliydin

dokunmak ima etmek ilgili davranmak tabi karşılığını alamayınca bırakmak koşuluyla sevgili olmaya çalışmak daha iyi

Ayrıca isteyen istedğine koşul ne olursa olsun varır net bir cevap vermiyorsa istemiyordur bundan sonra konuşmanın faydası olmadığı gibi seni üzer

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt

Öyle yaptım başlangıçta dostça anladı sürekli o beni. O yüzden söylemekte buldum son çareyi

• Kim ne söylerse söylesin bildiğini yapacaksın. Kafandakini yapmadan rahatlayamazsın.
    Hiç konuşmamak en iyisi, bu saatten sonra arkadaşta kalınmaz ama sen gidip illa konuşacaksın. Git kafandakini yap tecrübe et. Herkes öyle yaptı. Sende aynısını yapacaksın. Yaş 30'u geçince ne kızıymış la lisede, şimdi ki kafa olsa derslerime çalışsaydım dersin. Çok aşıksın, seviyorsun hatta evlenelim dese ailelerden izin almaya kalkacak bir durum var. Seni buradaki herkes anlıyor. Hormonlardan dolayı biz boşuna yazıyoruz. Bununda farkındayız.

Şimdi sen kendini bizim yerimize koy ve düşün, anca belki o şekilde anlarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.