Şimdi Ara

Bir kıza ilk defa hoşlandığımı söyledim ve sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok rahatsız hissediyorum o yüzden okuyup fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Sınıfta birinden hoşlandım. Çok samimi olmasakta yan yana oturuyorduk bir muhabbetimiz vardı. Bir gün üzgündüm ve kız bana ne derdim olduğunu sordu. Derdim ondan hoşlandığımı farketmiş olmamdı. Ve kızın beni yeteri kadar umursamadığını düşünüyordum. Ben de ''Önemi yok'' dedim ve o akşam bir anlık üzüntüyle kızı instadan sildim. Takipten çıktım ve onu da takipten çıkardım. Ama sonra onunla konuşmak istediğimi farkettim ve yanlışlıkla silmişim diye mesaj yazarak yeniden ekledim. Sonra bana moralin nasıl diye sordu. Ben de ondan hoşlandığımı söylemedim ama başka konular hakkında biraz içimi döktüm. Yetersiz, arkadaşları olmayan, asosyal bir insan olduğuma dair şeyler anlattım. İnsanların yapmacık ve umursamaz olduğunu falan söyledim. Tabi bunu tekrar asla yapmam bu hayatta güçlü durmak gerek bunu yaptığıma bin pişmanım. Kızdan cidden hoşlanmıştım ve ona bunu söylemeye karar verdim. Bu karar çok ani oldu. Artık kendimi aşmalıydım. Utangaçlığımı bir kenara atmalıydım. Kıza cumartesi sabahı instadan 5 dakikasını alacağımı ve muhtemelen son konuşmamız olacağını yazdım. Çünkü reddedeceğini tahmin ediyordum. Kız iyi biri gibi görünüyordu ama vereceği tepkiden yine de emin değildim. Bir kafede buluştuk ve ona hoşlandığımı itiraf ettim. Bunu çok olgunca karşıladı ve ilk seferim olduğunu söylediğimde iyi bir başlangıç olduğunu söyledi. Ama beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Ben yine de bir yandan sevinçliydim sonunda biraz olsun cesaretlenebilmiştim. Neden kabul etmediğini sorduğumda bu tür işlerle ilgilenmediğini söyledi. Sonra muhabbet falan ettik ve arkadaş olduğumuzu belirtip dağıldık. Pazartesi okula geldiğimde kıza nasıl davranmam gerektiğinden emin değildim o beni çok umursamadı ben de onu. Sonra beni içten içe mahveden ve pişman eden bir manzara gördüm. Kız öğle arasında okulda yan yana bizim sınıftan başka bir erkekle geziyordu. Arkadaşı mıdır yoksa bana yaaln söyleyip sevgili olmaya mı yöneldi onu bilmiyorum. Ama dün duygularımı açtığım kızın bugün beni hiç tınlamayıp başka birisiyle gezmesi beni epey üzdü. En azından arkadaş olarak arada konuşuruz, gezeriz falan sanıyordum ama umursanmadım. Sonra bana dersle alakalı bir soru sordu, ben de umursamaz ve soğukça cevap verdim. Kıza hiç yanaşmadım. Çünkü epey üzgündüm içten içe. Son birkaç gündür de kız hala o çocukla takılıyor ve sabah günaydın demek dışında kızla hiç diyaloğum olmuyor. Bir açıdan cesaret edip söylediğim için mutlu olsam da diğer taraftan da üzgünüm ve içim bir garip. Kızın yanına gidip bunları söyleyesim var ama değmez diye düşünüyorum. Bunu nasıl unutabilirim, içim nasıl rahatlayabilir ?

• Kızın bu tür işlerle ilgilenmiyorum demesinin sebebi sizi kırmadan reddetmek istemesi hocam. Arkadaş kalalım, bu tarz şeylerle ilgilenmiyorum tarzı cevaplar aslında karşıdaki insanı incitmeden reddetmek için kurulan bahaneler. Bunun üzerine kafa yormanız saçma fakat ben bunu desem bile kafa yoracağınızı biliyorum çünkü ben de böyleyim. Siz belki de bu olayı uzun uzun düşüneceksiniz fakat muhtemelen bunlar o kızın aklından çoktan çıktı bile. Sizin yapmanız gereken şey şu saatten sonra elinizden geldiğince düşünmemeye çalışmak ve kendinizi geliştirerek bir sonrakinde daha başarılı olmaya çalışmak.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kıza Hoşlandığını Söylemek: Sonuçlar ve Öneriler

Bir kıza hoşlandığını söylemek, hem heyecan verici hem de biraz korkutucu bir deneyim olabilir. İşte hoşlandığını ifade ettikten sonra ne yapman gerektiğine dair bazı bilgilendirici bilgiler:

• Dürüst ve Doğrudan Ol: Hislerini açık ve net bir şekilde ifade et. "Senden hoşlanıyorum" veya "Sana karşı romantik duygular besliyorum" gibi ifadeler kullanabilirsin.
    • Saygılı Ol: Karşı tarafın duygularına saygı duy. Hoşlanmamana saygı duyması gerektiğini vurgula.
    • Basit Tut: Uzun ve karmaşık açıklamalara girmekten kaçın. Kısa ve özlü ifadeler kullan.
    • Vücut Diline Dikkat Et: Dürüstlüğünü destekleyecek olumlu bir vücut dili kullan. Göz teması kur, gülümse ve kendinden emin dur.
    • Tepkisini İzle: Karşı tarafın tepkisini sakin ve sabırlı bir şekilde dinle. Hoşnutluğunu veya rahatsızlığını ifade etmesine izin ver.
    • Cevap Yokluğuna Saygı Duy: Karşı taraf hemen cevap vermezse, onu zorlama. Biraz zamana ve alana ihtiyacı olabilir.
    • Kabul Et veya Reddet: Karşı taraf hoşlanmadığını söylerse, bunu saygıyla kabul et. Reddedilmeyi kişisel algılamayıp devam et.
    • Arkadaş Kal: Hoşlanmadığını öğrensen bile, hala arkadaş kalmaya çalışabilirsin. Ortak ilgi alanlarınızı ve deneyimlerinizi tartışabilirsiniz.
    • Zaman Ver: Hoşlandığını ifade etmekten sonra, karşı tarafın tepki vermesini beklemek için biraz zaman ayırabilirsin. Acele etme veya onu rahatsız etme.

Bu önerileri takip ederek, hoşlandığını ifade ettikten sonra olumlu bir sonuç elde etme şansını artırabilirsin. İlgi çekici ve ilgi çekici kal, karşı tarafın duygularına saygı duy ve ne olursa olsun olumlu bir tavır sergile.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Red yemişsin yani next deme zamanın gelmiş.Sal gitsin kızı da kendini de üzme.Yoksa iflah olmaz bir beta olma yolunda hızla gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Red yemişsin yani next deme zamanın gelmiş.Sal gitsin kızı da kendini de üzme.Yoksa iflah olmaz bir beta olma yolunda hızla gidersin
    Hocam zebani var mı diye yorumlara bakıyordum niye spoiler verdin?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Red yemişsin yani next deme zamanın gelmiş.Sal gitsin kızı da kendini de üzme.Yoksa iflah olmaz bir beta olma yolunda hızla gidersin
    Öyle yapacağım ama kızın bu umursamazlığına üzülüyorum.
  • Kızın bu tür işlerle ilgilenmiyorum demesinin sebebi sizi kırmadan reddetmek istemesi hocam. Arkadaş kalalım, bu tarz şeylerle ilgilenmiyorum tarzı cevaplar aslında karşıdaki insanı incitmeden reddetmek için kurulan bahaneler. Bunun üzerine kafa yormanız saçma fakat ben bunu desem bile kafa yoracağınızı biliyorum çünkü ben de böyleyim. Siz belki de bu olayı uzun uzun düşüneceksiniz fakat muhtemelen bunlar o kızın aklından çoktan çıktı bile. Sizin yapmanız gereken şey şu saatten sonra elinizden geldiğince düşünmemeye çalışmak ve kendinizi geliştirerek bir sonrakinde daha başarılı olmaya çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Öyle yapacağım ama kızın bu umursamazlığına üzülüyorum.

Alıntıları Göster
    Üzülme ya.Salla gitsin! Sen erkeksin olm kendine gel etrafta bir sürü kız var.Olmadı dm falan at birilerine.Tek bir kişiye bu kadar bağlanmak hem karşı taraf için tacize kadar gider hem de senin kafayı sıyırmana sebep olur.Sacma sapan davranma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş neyin kafası bu sanki kız kraliçe ams ne bu ezilp büzülme. İlk seferiymiş muhtamelen son görüşmeleri olacakmış. Ne lan bu karı gibi hareketler manasız duygusallıklar. Karakterli kızmış onurunu kırmamış

• Aynen, yoluna bak.

• Yav yaşlar kaç bilmiyorum ama lise gibi konuşmuşsun. İsteyen istediğiyle dolaşır. Seni kibarca reddetmiş, ikinizi yanyana doğru bulmamış ve insan gibi söylemiş. Bu işlerle alakam yok en doğru kurulabilecek cümlelerden biri kırmadan sorun kendindeymiş gibi lans etmiş.

Sonuç: Bu kıza takılı kaldığın her saniye kaybedersin.

Öneri: Bir daha hiçbir kıza duygularını bu şekilde açma. Öyle açılarak karşılık alabileceğin ilişki sayısı 0a yakın. İşe yarayan olsa bile kız da ağır duygular beslemesi gerekiyor.

Bundan sonra birine aşık olursan/hoşlanırsan yakın ol ama aktivitelere çağır. Senden hoşlanıyorum diyerek kimse bir yere varamaz... Yakınlaşma olursa zaten olur.
  • quote:

Üzülme ya.Salla gitsin! Sen erkeksin olm kendine gel etrafta bir sürü kız var.Olmadı dm falan at birilerine.Tek bir kişiye bu kadar bağlanmak hem karşı taraf için tacize kadar gider hem de senin kafayı sıyırmana sebep olur.Sacma sapan davranma.

Alıntıları Göster
    Doğru haklısın zaten sınıflar da değişecek bikaç güne umrumda olmaz güçlü olmam lazım teşekkürler yorum için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

Arkadaş neyin kafası bu sanki kız kraliçe ams ne bu ezilp büzülme. İlk seferiymiş muhtamelen son görüşmeleri olacakmış. Ne lan bu karı gibi hareketler manasız duygusallıklar. Karakterli kızmış onurunu kırmamış
    Haklısın o yaptığımda felaket pişmanım zaten bana da ders oldu güçlü durmak lazım bu hayatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Doğru haklısın zaten sınıflar da değişecek bikaç güne umrumda olmaz güçlü olmam lazım teşekkürler yorum için.

Alıntıları Göster
    He he valla sen beni dinle sınıflar değişsin başkalarına yürü bak herşey güzel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

Yav yaşlar kaç bilmiyorum ama lise gibi konuşmuşsun. İsteyen istediğiyle dolaşır. Seni kibarca reddetmiş, ikinizi yanyana doğru bulmamış ve insan gibi söylemiş. Bu işlerle alakam yok en doğru kurulabilecek cümlelerden biri kırmadan sorun kendindeymiş gibi lans etmiş.

Sonuç: Bu kıza takılı kaldığın her saniye kaybedersin.

Öneri: Bir daha hiçbir kıza duygularını bu şekilde açma. Öyle açılarak karşılık alabileceğin ilişki sayısı 0a yakın. İşe yarayan olsa bile kız da ağır duygular beslemesi gerekiyor.

Bundan sonra birine aşık olursan/hoşlanırsan yakın ol ama aktivitelere çağır. Senden hoşlanıyorum diyerek kimse bir yere varamaz... Yakınlaşma olursa zaten olur.
    Üni hazırlıktayım. Tavsiye için teşekkürler. Belki de ben bu işlerden anlamadığım için yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Tecrübe oldu benim içinde. Artık daha dikkatli ve doğru hareket ederim.

• Kafanızın uyuşacağı bir sürü kişi olduğuna eminim. Sosyal olarak gelişmeye bakın, kulüp etkinliklerine, konferanslara katılın. Yalnız kaldıkça iç dünyanızdaki sorunlardan daha ileriye gidemezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Bloom

Kızın bu tür işlerle ilgilenmiyorum demesinin sebebi sizi kırmadan reddetmek istemesi hocam. Arkadaş kalalım, bu tarz şeylerle ilgilenmiyorum tarzı cevaplar aslında karşıdaki insanı incitmeden reddetmek için kurulan bahaneler. Bunun üzerine kafa yormanız saçma fakat ben bunu desem bile kafa yoracağınızı biliyorum çünkü ben de böyleyim. Siz belki de bu olayı uzun uzun düşüneceksiniz fakat muhtemelen bunlar o kızın aklından çoktan çıktı bile. Sizin yapmanız gereken şey şu saatten sonra elinizden geldiğince düşünmemeye çalışmak ve kendinizi geliştirerek bir sonrakinde daha başarılı olmaya çalışmak.
    Teşekkürler hocam yorumunuz için. Haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanavalısi

Kafanızın uyuşacağı bir sürü kişi olduğuna eminim. Sosyal olarak gelişmeye bakın, kulüp etkinliklerine, konferanslara katılın. Yalnız kaldıkça iç dünyanızdaki sorunlardan daha ileriye gidemezsiniz.
    Doğru söylüyorsunuz elimden geldiğince çabalıyorum sosyalleşmek için. Daha da çabalayacağım.
  • Hocam seni anlıyorum. En iyi yapılacak iş bu olayı fazla kafaya takmadan yeni insanlarla, ortamlarla tanışmak. Çünkü bu olay için ne kadar kendinizi üzerseniz o kadar çok zarar görürsünüz.

• Hafız ne oyalıyorsun amaçın ne milli olmak mı çekinme söyle yapalım mı çalışıyor musun filan sor ayıp değil günah değil sormak yok derse o kaybeder yani onda olan başkasında yok mu yada sende olanın başkasının malından ne eksiği var öz güvenli olun biraz ya

• Hocam benim başımada aynı şeyler geldi. Bir ay sonra o benle konuşmaya çalıştı. Ben tersledim bu seferde. O zamanki nedenim onunla birlikte olabileceğimi hayal ederken aslında o kadar da çok sevmediğimi ve yürütemeyeceğimi farketmem oldu. Bence her şeyin olumlu senaryosunu kafanda yaz ve oluşan sonucun sana uyup uymayacağını tart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezarettentaharet -- 24 Şubat 2020; 18:2:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.