Şimdi Ara

Bir kıza ilk defa hoşlandığımı söyledim ve sonuç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-527171D54

Hocam seni anlıyorum. En iyi yapılacak iş bu olayı fazla kafaya takmadan yeni insanlarla, ortamlarla tanışmak. Çünkü bu olay için ne kadar kendinizi üzerseniz o kadar çok zarar görürsünüz.
    Teşekkürler hocam. Sonuna kadar haklısınız.
  • Rezalet puanım 10/10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • " Yetersiz, arkadaşları olmayan, asosyal bir insan olduğuma dair şeyler anlattım"

İşte bunu yapmayın çoğunuzun hatası bu. O işlerle ilgileniyor seninle ilgilenmiyor bundan emin olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kendinden taviz verme aynı şeyleri bende yaşıyorum. Kızla okuldan sonra takılıyorduk ertesi gün sınıfta yüzüme bakmıyordu oysaki ben bütün ders ona bakıyordum gözgöze gelelim diye ama öğle teneffüsünde yanıma gelip yemek yemeğe gelicekmisin diye çağırıyordu. Garip ya. Hiçbirşey senden değerli değil kardeşim bu tarz girişimleride nadir olarak sen yap , kendini geliştirmeye bak. Ve bazı şeyler karşılıklıdır bunu anlaman içinde kızla vakit geçirmen lazım hazır olduğunda hissediceksin zaten karşındaki belli eder.

• Arkadaş ilkokulda mısınız bu teklif açılma işleri o zamandı geçmişte kaldı. Birine daha böyle 1-2 hafta arkadaşken yüz yüze hoşlanıyorum çıkalım diye açılırsan tabiki reddeder. O ilgilenmiyorum arkadaş kalalım sırf seni üzmemek için denen birşey öyle gezeriz diye düşünmüşün de kız daha yüzüne bakmaz sen umutlanırsın çünkü diye. Yapacağınız ne konuşuyorsunuz geziyor musunuz ilginizi belli edin konuşurken cümlelerle gıcık edin 1 ay geçsin koluna girin böyle kalabalık yerlerde elini tutun erkek gibi davranın biraz. Senden hoşlanıyorum benimle çık işi biteli seneler oldu.

• İyi yapmışsın güzel tecrübe kazandın.Ama bu kadar duygusal dökülme bir dahakinde.Güçlü görün.

• Bu işlerle ilgilenmiyorum demesi büyük bir yalandan ibaret diyecektim ki kızı zaten ertesi gün başka erkekle görmüşsün.

• Ben de bu yaşa geldim ilk defa bir kıza kendimi ezdirerek açılmıştım sonra başkasıyla gördüm kızı yıkıldım resmen karşı cinse asla kendini ezdirme bu bana ders oldu şu an bakım aşamasındayım karşı cinsle muhatap olmuyorum göstereceğim hepsine dersini

• açılıp birinci hatayı yapmışsın zzaten.

hiç bir insana zayıf noktalarından bahsetme hele bir kıza hatta hoşlandıgın bır kıza asla.

kız senı güçsüz zayıf karakterli kırılgan bırı olarka tanımış.
    sen eger güçlü kendınden emin mesgul bir adam izlenımı verseydın suan kızla aynı yatakta olabılırdın.

kızın söyleydıgı sey hayattakı en buyuk yalan.neymıs o ıslere karsıymıs hadı ordan. düzgünce desene begenmedım senı dıye.

üzgünüm gerçek bu dostum senı begenmedı senı zayıf bırı olarak gordugu ıcın senınle olmak ıstmedı.bunun tiplede alakası oldugunu dusunme sakın. tamam bıraz alakası var ama davranıslarından anladıgım kadarıyls brad pit olsan yıne reddedilirdin.

bu söyledıklerımı ıyı düşün istersen özelden de yardımcı olurum.

bundan sonra yapman gereken kızı görmezden gelmen olacak.selam o verirse al ama soguk yap sohbet falan açma. git başka kızlarla takıl onun gözüne gözüne sok. kendını geliştir.düzgün bir karakter oturt kendine. kızın istedigini yapabilir erkeklerle takılabılır hatta sevişedebilir. senın kıza gidip bu benı rahatsız ediyor demek gibi bir hakkın yook. güclü bir karakterin olmadıgı ıcın oluyor bunlar.

kendını geliştir meşgül ol zaten aklına bile gelmeyecek kız. işim oldugu halde sana bunları yazdım herkes yapmaz bunu hade bakım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

açılıp birinci hatayı yapmışsın zzaten.

hiç bir insana zayıf noktalarından bahsetme hele bir kıza hatta hoşlandıgın bır kıza asla.

kız senı güçsüz zayıf karakterli kırılgan bırı olarka tanımış.
    sen eger güçlü kendınden emin mesgul bir adam izlenımı verseydın suan kızla aynı yatakta olabılırdın.

kızın söyleydıgı sey hayattakı en buyuk yalan.neymıs o ıslere karsıymıs hadı ordan. düzgünce desene begenmedım senı dıye.

üzgünüm gerçek bu dostum senı begenmedı senı zayıf bırı olarak gordugu ıcın senınle olmak ıstmedı.bunun tiplede alakası oldugunu dusunme sakın. tamam bıraz alakası var ama davranıslarından anladıgım kadarıyls brad pit olsan yıne reddedilirdin.

bu söyledıklerımı ıyı düşün istersen özelden de yardımcı olurum.

bundan sonra yapman gereken kızı görmezden gelmen olacak.selam o verirse al ama soguk yap sohbet falan açma. git başka kızlarla takıl onun gözüne gözüne sok. kendını geliştir.düzgün bir karakter oturt kendine. kızın istedigini yapabilir erkeklerle takılabılır hatta sevişedebilir. senın kıza gidip bu benı rahatsız ediyor demek gibi bir hakkın yook. güclü bir karakterin olmadıgı ıcın oluyor bunlar.

kendını geliştir meşgül ol zaten aklına bile gelmeyecek kız. işim oldugu halde sana bunları yazdım herkes yapmaz bunu hade bakım
    Kendimi ezik göstermemem gerekirdi bu doğru. Ki en büyük pişmanlığım bu zaten.

• İlk olarak şunu söyleyeyim kızlar eğer derse ki:

- Sevgili istemiyorum
    - Bir sevgiliye ihtiyacım yok
    - Bu işlerle ilgilenmiyorum

ve türevleri

Bunların manası şu: Karşıma eğer benim ideal erkek tanımıma uyan biri çıkarsa onla beraber olurum. Bu lafları diyorlar çünkü karşıdakini üzmek istemiyorlar. (ya da başka nedeni var, kızlar duygu cambazlığını çok iyi bilirler.)

Soruna cevap verirsek:

O kızı unutmak için başka kızdan hoşlanacanaksın :) Eski hoşlandığınla da ne yapıyor ne ediyor ilgilenmeyeceksin.
  • asosyal ezik olduğunu geçiyorum kızlara arkadaşlarına bile söyleme
  • öncelikle bir kıza senden hoşlanıyorum denmez makara muhabbet yaparsın sohbet edersin bir süre sonra hafta sonu sinema bar yemek vs bir yere götürürsün seninle geliyorsa senden hoşlanıyordur yada bir şans vermiş demektir

sen birde kendini zavallı biri olarak göstermişsin kadınlar ayağı yere basan hoş sohbet adamı severler
    muhtemelen kendini acındırınca seni sahipleneceğini sandın ama kadınlar böyle değildirler nefret ederler sünepe tiplerden
    kız iyi birisiymiş seni kırmadan reddetmiş.

onu takip etmeyi bırak ne yaptığı seni ilgilendirmez zaten yeterince rezil etmişsin kendini. bir daha da kimseye açılma sohbet etmeyi dene güldürmeyi dene kadınları iyi zaman geçirmeyi dene maddi durumunu bilmiyorum ama cebinde para olmadan da kadınlara yazılma üzülürsün sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazzy -- 24 Şubat 2020; 20:29:31 >
  • En azından ilk atağını gerçekleştirdin, her atak gol olacak diye bir şey yok, bundan sonra daha rahat olacaksın emin ol.
  • İki hatanı söylüyorum kendi düşüncelerime ve tecrübelerime dayanarak.
    1) Sonuç böyle olur çünkü Brad Pitt de olsan böyle özgüvensiz birini hiçbir kız istemez. Belki çok özgüvenli birisindir ama çok özgüvensiz hissettirmişsin. Onu ben bile yaşadım buradan.

2) Hiçbir kıza hele arkadaş konumundayken direkt senden hoşlanıyorum denmez. Hadi böyle bir şey dedin diyelim bunu kızdan evet ya da hayır cevabı alacak şekilde dememeliydin. Cevap %90 hayır olur zaten çünkü şöyle bir şey var. Bir kafede oturduk kıza ondan hoşlandığımı söyledim demişsin bunun kızda karşılığı şöyle bir şey. Eeee yani ? Tamam benden hoşlanıyorsun da sonuç olarak ? İlla hoşlanmakla ilgili bir cümle kuracaksan normal konuşma arasında o an duruma göre çok hoşuma gidiyorsun, sana içim gidiyor, gülüşün çok hoşuma gidiyor, gözlerine içim gidiyor gibi şeyler söyleyebilirsin ama yine evet ya da hayır cevabı almayacak şekilde olmalı çünkü ee yani sonuç olarak diye düşünür karşındaki. Bu yakınlaşmaları belirtileri günlük hayatın içine yedirmelisin direkt kızın karşısına çıkarmamalısın. Bazı kızlar tanışma hikayelerini anlatırken şunu der illa ki duymuşsundur; onu ilk gördüğümde hiç o gözle bakmamıştım, aslında hiç benim tipim değildi, ilk görüştüğümüzde hiç hoşuma gitmemişti ama şu an onu çok seviyorum iyi ki karşıma çıkmış. Bunun sebebi o adamlar bu yakınlaşmaları hayatın içine çok iyi yedirmişler onlar da zamanında senin yaptığını yapsalar hayır cevabı alacaklardı. Senin önünde koskoca bir uçurum varken nasıl olsa ben buradan aşağı inemem diye direkt atlayarak ölmeye tercih etmişsin. Önce bir zemine bakmalıydın ben buradan nasıl inerim inerken nereye tutunurum ayağımı nereye koyarım bunları düşünüp denemen lazımdı. Ben her ne kadar kullanmayı sevmesem de genelde bu olaya “yürüme” diyorlar. Anladığım kadarıyla sen hiç kıza yürümemişsin o yüzden böyle bir şeyle karşılaşman çok normal. Burada üç tane önemli konu var; kızla zaman geçirmek(buna kızla ilgilenmek de diyebiliriz çünkü kıza internetten yazıyor ve henüz gerçek hayatına girmemiş olabiliriz.), duygusal bağ kurmak, tensel bağ kurmak. Bir kızla sevgili olmak ya da olmamak bu üç konuya bağlıdır. En önemli ve en kuvvetlisi tensel bağdır olmazsa olmazdır bazı durumlarda duygusal bağa gerek bile yoktur zaten ona fuckbuddylik deniyor. Eğer bunlar olmaz kızla sadece zaman geçirirsen arkadaş olursun bana sen sadece zaman geçirmişsin gibi geldi. Kızla zaman geçirirken o iyi zamanı duygusal ve tensel bağ kurmak için kullanman gerekiyordu sadece çok iyi zaman geçirirseniz çok iyi arkadaş olursunuz. Atıyorum en basitinden karşıdan karşıya geçerken kızın belinden tutmak senden hoşlanıyorum demekten on kat daha etkilidir.

Aynı zamanda yazıda kabul etmediğim birkaç yer var. Bir kere kız beni arkadaş olarak görüyormuş diye bir şey yok. Sen erkeksin sevişeceğin kızı arkadaş olmak isteyeceğin olmak istemeyeceğin kızı kendin seçersin. Sen kızla arkadaş olduğun için, sen kıza arkadaş gibi göründüğün için kız seni arkadaş olarak görüyor. Bir diğeri ise kız bu tür işlerle ilgilenmiyormuş diye bir şey de yok. Bunun için kızın aseksüel ya da lezbiyen olması lazım eğer değilse bu işlerle ilgilenmiyorum demek arada bir yatarız ama benden başka bir şey bekleme demek. Orada aslında ben de zaten bu işlerle ilgilenmiyorum ama sadece seni istiyorum duygusunu hissettirebilseydin fuckbuddy olma şansınız vardı. Tabii bunun için önce kızla arkadaş olmaman gerekiyordu.

Bunların dışında sonuç olarak o kızın seni reddetmesi iyi olmuş. Eğer kabul etse belki bir süre mutlu olacaktın ama hayatında bir kız olmuş olacaktı şu an elinin altında tecrübe kazanabileceğin bir şeyler yaşayabileceğin yüzlerce kız var. İnsanlar yüz tane işe başvuruyor birinden kabul alıyor, Google reddediyor Microsoft’ tan kabul alıyor. Bu işi bu kadar içselleştirmenin anlamı yok. Sen otostop çekerken neden ilk arada bana durmadı diye boşu boşuna kendini üzmüşsün. Ne zaman acaba bir daha bu kız gibi biri hayatıma girer mi diye düşündüysem sonradan hep daha iyisi geldi. Şu an iyi ki o ilk denediğim kızlar olmamış da işi daha iyi biliyorum hayatıma daha fazla kız girdi diyorum. Diğer türlü sadece bir kızda takılı kalacaktım farklı şeyler yaşayamayacaktım. Bu durumu şöyle aşabilirsin mesela aynı anda 5-10 tane kızla konuş ama hepsine farklı davran hem eğlenirsin hem tecrübe kazanırsın. Bunlara biraz ilgini göster ama çok önemseme gelirse gelir gelmezse gelmez gözüyle bak. Sana bir tane red yetmez en az elli tane red yemen lazım ki kızlar neyi reddediyor iyice öğren. Ondan sonra artık sevgili mi olacaksın fuckbuddy mi olacaksın kendin karar verirsin. Hayatına her zaman kızlar girer çıkar sen eğlenmene bak yolun açık olsun.

• Helal olsun buradaki çoğu ezik gibi içinde tutmamışsın teklif etmişsin. Yürü böyle. Zamanla şakayla karışık yoklamaya başlarsın kızları. Hoşlandığın kızlara gezme teklifinde bulun direk sevgili olunmaz o çok zor bişey aşırı ultra yakışıklı olman kızların dikkatini 500 metre öteden çekmen lazım. Birde çok kibar konuşma kızlarla. Mesela kafeye gidiyorum benimle gelmek istermisin değil de ya canım sıkıldı okuldan çıkışta kahve içmeye (ya da sinemaya) gidicem az kafam dağılsın geliyon mu? tarzında biraz argo olsun.

Bu arada o kızı unut sal onu. Gerçi ilk hoşlandığın kız bikaç ay acısı koyar alışırsın zamanla.
  • Benden sana tavsiye
    Yakının olmayan hiç kimseye, hele hele hoşlandığın kıza iç dünyanı açma.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

İki hatanı söylüyorum kendi düşüncelerime ve tecrübelerime dayanarak.
    1) Sonuç böyle olur çünkü Brad Pitt de olsan böyle özgüvensiz birini hiçbir kız istemez. Belki çok özgüvenli birisindir ama çok özgüvensiz hissettirmişsin. Onu ben bile yaşadım buradan.

2) Hiçbir kıza hele arkadaş konumundayken direkt senden hoşlanıyorum denmez. Hadi böyle bir şey dedin diyelim bunu kızdan evet ya da hayır cevabı alacak şekilde dememeliydin. Cevap %90 hayır olur zaten çünkü şöyle bir şey var. Bir kafede oturduk kıza ondan hoşlandığımı söyledim demişsin bunun kızda karşılığı şöyle bir şey. Eeee yani ? Tamam benden hoşlanıyorsun da sonuç olarak ? İlla hoşlanmakla ilgili bir cümle kuracaksan normal konuşma arasında o an duruma göre çok hoşuma gidiyorsun, sana içim gidiyor, gülüşün çok hoşuma gidiyor, gözlerine içim gidiyor gibi şeyler söyleyebilirsin ama yine evet ya da hayır cevabı almayacak şekilde olmalı çünkü ee yani sonuç olarak diye düşünür karşındaki. Bu yakınlaşmaları belirtileri günlük hayatın içine yedirmelisin direkt kızın karşısına çıkarmamalısın. Bazı kızlar tanışma hikayelerini anlatırken şunu der illa ki duymuşsundur; onu ilk gördüğümde hiç o gözle bakmamıştım, aslında hiç benim tipim değildi, ilk görüştüğümüzde hiç hoşuma gitmemişti ama şu an onu çok seviyorum iyi ki karşıma çıkmış. Bunun sebebi o adamlar bu yakınlaşmaları hayatın içine çok iyi yedirmişler onlar da zamanında senin yaptığını yapsalar hayır cevabı alacaklardı. Senin önünde koskoca bir uçurum varken nasıl olsa ben buradan aşağı inemem diye direkt atlayarak ölmeye tercih etmişsin. Önce bir zemine bakmalıydın ben buradan nasıl inerim inerken nereye tutunurum ayağımı nereye koyarım bunları düşünüp denemen lazımdı. Ben her ne kadar kullanmayı sevmesem de genelde bu olaya “yürüme” diyorlar. Anladığım kadarıyla sen hiç kıza yürümemişsin o yüzden böyle bir şeyle karşılaşman çok normal. Burada üç tane önemli konu var; kızla zaman geçirmek(buna kızla ilgilenmek de diyebiliriz çünkü kıza internetten yazıyor ve henüz gerçek hayatına girmemiş olabiliriz.), duygusal bağ kurmak, tensel bağ kurmak. Bir kızla sevgili olmak ya da olmamak bu üç konuya bağlıdır. En önemli ve en kuvvetlisi tensel bağdır olmazsa olmazdır bazı durumlarda duygusal bağa gerek bile yoktur zaten ona fuckbuddylik deniyor. Eğer bunlar olmaz kızla sadece zaman geçirirsen arkadaş olursun bana sen sadece zaman geçirmişsin gibi geldi. Kızla zaman geçirirken o iyi zamanı duygusal ve tensel bağ kurmak için kullanman gerekiyordu sadece çok iyi zaman geçirirseniz çok iyi arkadaş olursunuz. Atıyorum en basitinden karşıdan karşıya geçerken kızın belinden tutmak senden hoşlanıyorum demekten on kat daha etkilidir.

Aynı zamanda yazıda kabul etmediğim birkaç yer var. Bir kere kız beni arkadaş olarak görüyormuş diye bir şey yok. Sen erkeksin sevişeceğin kızı arkadaş olmak isteyeceğin olmak istemeyeceğin kızı kendin seçersin. Sen kızla arkadaş olduğun için, sen kıza arkadaş gibi göründüğün için kız seni arkadaş olarak görüyor. Bir diğeri ise kız bu tür işlerle ilgilenmiyormuş diye bir şey de yok. Bunun için kızın aseksüel ya da lezbiyen olması lazım eğer değilse bu işlerle ilgilenmiyorum demek arada bir yatarız ama benden başka bir şey bekleme demek. Orada aslında ben de zaten bu işlerle ilgilenmiyorum ama sadece seni istiyorum duygusunu hissettirebilseydin fuckbuddy olma şansınız vardı. Tabii bunun için önce kızla arkadaş olmaman gerekiyordu.

Bunların dışında sonuç olarak o kızın seni reddetmesi iyi olmuş. Eğer kabul etse belki bir süre mutlu olacaktın ama hayatında bir kız olmuş olacaktı şu an elinin altında tecrübe kazanabileceğin bir şeyler yaşayabileceğin yüzlerce kız var. İnsanlar yüz tane işe başvuruyor birinden kabul alıyor, Google reddediyor Microsoft’ tan kabul alıyor. Bu işi bu kadar içselleştirmenin anlamı yok. Sen otostop çekerken neden ilk arada bana durmadı diye boşu boşuna kendini üzmüşsün. Ne zaman acaba bir daha bu kız gibi biri hayatıma girer mi diye düşündüysem sonradan hep daha iyisi geldi. Şu an iyi ki o ilk denediğim kızlar olmamış da işi daha iyi biliyorum hayatıma daha fazla kız girdi diyorum. Diğer türlü sadece bir kızda takılı kalacaktım farklı şeyler yaşayamayacaktım. Bu durumu şöyle aşabilirsin mesela aynı anda 5-10 tane kızla konuş ama hepsine farklı davran hem eğlenirsin hem tecrübe kazanırsın. Bunlara biraz ilgini göster ama çok önemseme gelirse gelir gelmezse gelmez gözüyle bak. Sana bir tane red yetmez en az elli tane red yemen lazım ki kızlar neyi reddediyor iyice öğren. Ondan sonra artık sevgili mi olacaksın fuckbuddy mi olacaksın kendin karar verirsin. Hayatına her zaman kızlar girer çıkar sen eğlenmene bak yolun açık olsun.
    Hocam fuckbuddy için nasıl bir yol izlemek gerekir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.