Şimdi Ara

Bugün bir kız tuhaf şeyler anlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben biraz kızın psikolojisinden şüphelendim ama içime bi ürperti gelmedi değil..

Bu kızın anlatttıklaırna göre yaklaşık 11 yıl bununla yaşayan bir şeyler varmış.. Bir de bu kız genelde sık sık bayılıyor kasıyor kendini vs. Anlattıklarına göre insanların aklından geçenleri okuyabiliyormuş (bu yüzden pek arkadaşı yokmuş cidden de pek arkadaşı yok) 2-3 saniye sonra olabilcekleri görebiliyormuş vs.

Tabii bunlar bana çok komik geldi ve pek takmadım ancak yürürken şu kız düşücek dedi , söylediği kız gayet normal yürürken birden düştü ve dişlerini kırdı resmen. Bunu gördükten sonra şok geçirdim. Söyledikleri doğru olabilir mi ?

• Csb.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiza demistir hareket yapinca duş diye :) csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

Ben biraz kızın psikolojisinden şüphelendim ama içime bi ürperti gelmedi değil..

Bu kızın anlatttıklaırna göre yaklaşık 11 yıl bununla yaşayan bir şeyler varmış.. Bir de bu kız genelde sık sık bayılıyor kasıyor kendini vs. Anlattıklarına göre insanların aklından geçenleri okuyabiliyormuş (bu yüzden pek arkadaşı yokmuş cidden de pek arkadaşı yok) 2-3 saniye sonra olabilcekleri görebiliyormuş vs.

Tabii bunlar bana çok komik geldi ve pek takmadım ancak yürürken şu kız düşücek dedi , söylediği kız gayet normal yürürken birden düştü ve dişlerini kırdı resmen. Bunu gördükten sonra şok geçirdim. Söyledikleri doğru olabilir mi ?

Olmayacak şey değil, inanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Ben biraz kızın psikolojisinden şüphelendim ama içime bi ürperti gelmedi değil..

kız normalde çok iyi biri ama durduk yere bayılmalar bazı şeyleri bilmeler beni ürkütüyor.

• Ilgincmis csb gibi duruyor ama mesajim bulunsun

• imkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto

Ilgincmis csb gibi duruyor ama mesajim bulunsun

ya arkadaşım neden csb olsun ? neden böyle bir csb yazim gecenin bu saatinde aklıma geldikçe uyuyamadığım için buraya döktüm. biraz ciddi olun lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

kız normalde çok iyi biri ama durduk yere bayılmalar bazı şeyleri bilmeler beni ürkütüyor.

Zaman zaman ilgimi çekiyor bu tür olağandışı şeyler, araştırıyorum arada. Bunlar öyle imkansız şeyler felan değil. Kızın elinde olmadan da oluyor olabilir ama bunlar.

• O kız benim buraya konu açacağını biliyordum ve aslında kız da değilim ben bir zebaniyim çok küçüktüm 5 yaşındaydım eve musluk tamircisi gelmişti tabi aslında tamirci değildi bir zebaniydi bize saldırdı o evden tek çıkabilen ben oldum bu arada görüyorum aşağıya biri yazacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

O kız benim buraya konu açacağını biliyordum ve aslında kız da değilim ben bir zebaniyim çok küçüktüm 5 yaşındaydım eve musluk tamircisi gelmişti tabi aslında tamirci değildi bir zebaniydi bize saldırdı o evden tek çıkabilen ben oldum bu arada görüyorum aşağıya biri yazacak

• yav he he imkansızmış, lanet olsun herkes odun gibi düşünüp odun gibi yaşıyor. İMKANLI ULAN İMKANLI!

ŞU DÜNYADA SADECE SİZİN ALIŞTIĞINIZ, YAPABİLDİĞİNİZ ŞEYLERİN Mİ VAR OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ?

ZİHİN GÜCÜ, DOĞAÜSTÜ OLAYLAR, PARAPSİKOLOJİ GİBİ GARİP ŞEYLER VAR KABUL EDİN!

ALLAH İNANCI OLAN DA KABUL ETSİN, OLMAYAN DA KABUL ETSİN!

BİR YANDA BÜYÜLER VE DİĞER VARLIKLARLA BAĞLANTILAR SÖZ KONUSU, DİĞER YANDA "BİLİMSEL" YAKLAŞACAK OLURSAK ZİHİN GÜCÜ, TELEKİNESİ GİBİ ŞEYLER SÖZ KONUSU! LAHMACUN KÜREĞİYLE VURURUM AĞZINIZA HER ŞEYİ REDDEDİP, İMKANSIZ DİYİP DURMAYIN LAN YETER!
  • Senin düşüncelerinide okusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

yav he he imkansızmış, lanet olsun herkes odun gibi düşünüp odun gibi yaşıyor. İMKANLI ULAN İMKANLI!

ŞU DÜNYADA SADECE SİZİN ALIŞTIĞINIZ, YAPABİLDİĞİNİZ ŞEYLERİN Mİ VAR OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ?

BİR YANDA BÜYÜLER VE DİĞER VARLIKLARLA BAĞLANTILAR SÖZ KONUSU, DİĞER YANDA "BİLİMSEL" YAKLAŞACAK OLURSAK ZİHİN GÜCÜ, TELEKİNESİ GİBİ ŞEYLER SÖZ KONUSU! LAHMACUN KÜREĞİYLE VURURUM AĞZINIZA HER ŞEYİ REDDEDİP, İMKANSIZ DİYİP DURMAYIN LAN YETER!

Sakin ol hocam Takma onlari ya. Anladigim kadariyla foruma bu saatte konu acinca boyle seyler cok daha fazla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Senin düşüncelerinide okusun

sordum zaten ben ne düşünüyorum söyle dedim , öyle hemen olabilcek bir şey mi sanıyorsun falan dedi daha önce ama düşündüklerini okudum benim hakkımda hissettiklerini biliyorum. zamanında hoşlanmıştım bu kızdan.
  • Kızın şizofreni olma ihtimali yüksek hocam
  • son durak gibi knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

yav he he imkansızmış, lanet olsun herkes odun gibi düşünüp odun gibi yaşıyor. İMKANLI ULAN İMKANLI!

Imkansiiz

• kıza sor bakim beyond two souls oynamışmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverdays

Kızın şizofreni olma ihtimali yüksek hocam

bende bundan şüpheleniyorum , bir aralar sürekli yanımda yatan küçük kız var falan diyordu. bir de bayılmaları vs.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.