Şimdi Ara

Bugün bir kız tuhaf şeyler anlattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu emmeye çalış önceden anlayabilecek mi bakalım ?
  • 3 harflilerle münasebeti olabilir.

merdivenlerden inerken tekme at ona, bayır aşağı yuvarlansın. ölmezse hani geleceği biliyordun sana vuracagımı neden göremedin diye sorarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

yav he he imkansızmış, lanet olsun herkes odun gibi düşünüp odun gibi yaşıyor. İMKANLI ULAN İMKANLI!

ŞU DÜNYADA SADECE SİZİN ALIŞTIĞINIZ, YAPABİLDİĞİNİZ ŞEYLERİN Mİ VAR OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ?

ZİHİN GÜCÜ, DOĞAÜSTÜ OLAYLAR, PARAPSİKOLOJİ GİBİ GARİP ŞEYLER VAR KABUL EDİN!

ALLAH İNANCI OLAN DA KABUL ETSİN, OLMAYAN DA KABUL ETSİN!

BİR YANDA BÜYÜLER VE DİĞER VARLIKLARLA BAĞLANTILAR SÖZ KONUSU, DİĞER YANDA "BİLİMSEL" YAKLAŞACAK OLURSAK ZİHİN GÜCÜ, TELEKİNESİ GİBİ ŞEYLER SÖZ KONUSU! LAHMACUN KÜREĞİYLE VURURUM AĞZINIZA HER ŞEYİ REDDEDİP, İMKANSIZ DİYİP DURMAYIN LAN YETER!

yalan hepsi

• Bu tür şeyler nadiren de olsa gerçekleşiyor ve bazı insanların gerçekten bu olaylardaki şansı ciddi anlamda yüksek. Artık tamamen şans mı yoksa başka birşeye dayalı olarak mı gerçekleşiyor bilmiyorum ama ben genelde görmeden inanmamayı seçiyorum. Gördüğümde ise defalarca düşünüp tartıyorum ve sana şunu söyleyebilirim bazı şeyler bana göre şanstan ibaret değil. Anlayamadığım bir şekilde gelişebiliyor. Örnek vermem gerekirse ailemden biri 2 kişiyi de rüyasında görmüştü ikisi de hastaydı ve birşey mi oldu acaba diye arayıp sorduğunda vefat ettiğini öğrendik hem de 2 seferde. Diğer geceler değil de o gece onları görmesi. Aynı şeyler bana da oluyor mesela yolda yürürken kimin ne tarafa döneceğini tahmin edebiliyorum veya yanımdan geçip giden adamın birazdan bana birşeyler söyleyeceğini. Ama bu bana göre beyin okuma veya doğaüstü bir güç değil daha çok beyinde öngörünün gelişmesi gibi birşeydir bence. Beyin tüm olayları işleyip çok ani şekilde sana ne olabileceğini gösteriyor ve o fikri uyandırıyor.

• No SS No GÜVEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.his diye bi film var izle derim

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu tür şeyler nadiren de olsa gerçekleşiyor ve bazı insanların gerçekten bu olaylardaki şansı ciddi anlamda yüksek. Artık tamamen şans mı yoksa başka birşeye dayalı olarak mı gerçekleşiyor bilmiyorum ama ben genelde görmeden inanmamayı seçiyorum. Gördüğümde ise defalarca düşünüp tartıyorum ve sana şunu söyleyebilirim bazı şeyler bana göre şanstan ibaret değil. Anlayamadığım bir şekilde gelişebiliyor. Örnek vermem gerekirse ailemden biri 2 kişiyi de rüyasında görmüştü ikisi de hastaydı ve birşey mi oldu acaba diye arayıp sorduğunda vefat ettiğini öğrendik hem de 2 seferde. Diğer geceler değil de o gece onları görmesi. Aynı şeyler bana da oluyor mesela yolda yürürken kimin ne tarafa döneceğini tahmin edebiliyorum veya yanımdan geçip giden adamın birazdan bana birşeyler söyleyeceğini. Ama bu bana göre beyin okuma veya doğaüstü bir güç değil daha çok beyinde öngörünün gelişmesi gibi birşeydir bence. Beyin tüm olayları işleyip çok ani şekilde sana ne olabileceğini gösteriyor ve o fikri uyandırıyor.

Abi bir deney vardi, beyin, aslinda dusunmeden 4 saniye once yapilacak hareketi belirliyor felan onu anlatiyordu. Mobilim link felan veremiyorum ama o geldi aklima bir bak bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Bu tür şeyler nadiren de olsa gerçekleşiyor ve bazı insanların gerçekten bu olaylardaki şansı ciddi anlamda yüksek. Artık tamamen şans mı yoksa başka birşeye dayalı olarak mı gerçekleşiyor bilmiyorum ama ben genelde görmeden inanmamayı seçiyorum. Gördüğümde ise defalarca düşünüp tartıyorum ve sana şunu söyleyebilirim bazı şeyler bana göre şanstan ibaret değil. Anlayamadığım bir şekilde gelişebiliyor. Örnek vermem gerekirse ailemden biri 2 kişiyi de rüyasında görmüştü ikisi de hastaydı ve birşey mi oldu acaba diye arayıp sorduğunda vefat ettiğini öğrendik hem de 2 seferde. Diğer geceler değil de o gece onları görmesi. Aynı şeyler bana da oluyor mesela yolda yürürken kimin ne tarafa döneceğini tahmin edebiliyorum veya yanımdan geçip giden adamın birazdan bana birşeyler söyleyeceğini. Ama bu bana göre beyin okuma veya doğaüstü bir güç değil daha çok beyinde öngörünün gelişmesi gibi birşeydir bence. Beyin tüm olayları işleyip çok ani şekilde sana ne olabileceğini gösteriyor ve o fikri uyandırıyor.

Abi bir deney vardi, beyin, aslinda dusunmeden 4 saniye once yapilacak hareketi belirliyor felan onu anlatiyordu. Mobilim link felan veremiyorum ama o geldi aklima bir bak bence.

Valla doğru olabilir ben de o tarz düşünüyorum zaten ama onu da aşan olaylar var. Mesela aileden birinin başına birşey geldiğinde haberin olmadığı halde içine öküz oturması, ölecek kişiyi rüyada görmek falan bunlar gerçekten ilginç şeyler. Hislerin yoğunluğuyla alakalı bir şey sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

quote:

Orijinalden alıntı: neverdays

Kızın şizofreni olma ihtimali yüksek hocam

bende bundan şüpheleniyorum , bir aralar sürekli yanımda yatan küçük kız var falan diyordu. bir de bayılmaları vs.

Kızla konuşurken falan hareketlerinde bir tuhaflık var mı? Size yalan söylediğini falan düşünüyor musunuz? Şizofreni hastalarında genel olarak böyle psişik olaylar yaşadıklarını savunurlar. Başkalarını olaylara inandırmaya çalışırlar aslında yalan söylediklerinin farkında değildirler.
  • olm kızın geleceği görme skilli çok dandikmiş. 3 saniye ne lan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandro roncatto -- 19 Nisan 2014; 2:07:59 >
  • Kendine dikkat et kardeş.
  • kizin memintolarini dusun ve ona o an ne dusunugunu sor?

• Beyin okuma gücüne inanıyorum,öyle yapanlara rastladım da geleceği tahmin etmesi biraz zor yani her şey olabilir,hayat düz çizgiden ibaret değil.Yine de inanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Valla doğru olabilir ben de o tarz düşünüyorum zaten ama onu da aşan olaylar var. Mesela aileden birinin başına birşey geldiğinde haberin olmadığı halde içine öküz oturması, ölecek kişiyi rüyada görmek falan bunlar gerçekten ilginç şeyler. Hislerin yoğunluğuyla alakalı bir şey sanırım.

Bu biraz daha telepati ile alakali olabilir bence.

Dedigim videoyu buldum:http://touch.dailymotion.com/video/xjfy3w_6-saniye-once-beyin-hucrelerinde-karar-zaten-verilmis_tech

Yuklendigi kanala felan takilma, ben baska yerde izlemistim ama google a yazinca buradan da ayni videoyu buldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızla tanıştırır mısın beni face twit whattsappı falan var mı

• Csb Gibi duruyor ama eğer gerçekse bu kızla tanışmayı isterim sorucaklarım var o konuda facesi varsa pm den atarmısın ?
  • Sesler duyuyor muymus sor,,,getir yatiralim,,,

• Bayildiginda firsatlari iyi degerlendir

• quote:

Ben de senin gibi düşünüyorum hocam

• Crestfallen. kullanıcısına yanıt
    emin ol o kız üç harflilerle iletişm içinde ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.