Şimdi Ara

Bugün bir kız tuhaf şeyler anlattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keşke tokat atsaydın bunuda görüyomusun diye
  • Kız duşunce böyle mı oldun ?
  • kız hasta büyük ihtimal şizofren veya paranoiddir yakında yatırırlar koğuşa zaten,ayrıca insanoğlu hep böyle şeylere meyillidir zaten olsun ister sürekli ama çok çok nadir şeylerdir uzak dur derim o kızdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

yav he he imkansızmış, lanet olsun herkes odun gibi düşünüp odun gibi yaşıyor. İMKANLI ULAN İMKANLI!

ŞU DÜNYADA SADECE SİZİN ALIŞTIĞINIZ, YAPABİLDİĞİNİZ ŞEYLERİN Mİ VAR OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ?

ZİHİN GÜCÜ, DOĞAÜSTÜ OLAYLAR, PARAPSİKOLOJİ GİBİ GARİP ŞEYLER VAR KABUL EDİN!

ALLAH İNANCI OLAN DA KABUL ETSİN, OLMAYAN DA KABUL ETSİN!

BİR YANDA BÜYÜLER VE DİĞER VARLIKLARLA BAĞLANTILAR SÖZ KONUSU, DİĞER YANDA "BİLİMSEL" YAKLAŞACAK OLURSAK ZİHİN GÜCÜ, TELEKİNESİ GİBİ ŞEYLER SÖZ KONUSU! LAHMACUN KÜREĞİYLE VURURUM AĞZINIZA HER ŞEYİ REDDEDİP, İMKANSIZ DİYİP DURMAYIN LAN YETER!

Sihirli annem mi izledin de etkilendin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neverdays

Kızın şizofreni olma ihtimali yüksek hocam

+1

• Cherry Sunburst kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş niye bağırıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

yav he he imkansızmış, lanet olsun herkes odun gibi düşünüp odun gibi yaşıyor. İMKANLI ULAN İMKANLI!

ŞU DÜNYADA SADECE SİZİN ALIŞTIĞINIZ, YAPABİLDİĞİNİZ ŞEYLERİN Mİ VAR OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ?

ZİHİN GÜCÜ, DOĞAÜSTÜ OLAYLAR, PARAPSİKOLOJİ GİBİ GARİP ŞEYLER VAR KABUL EDİN!

ALLAH İNANCI OLAN DA KABUL ETSİN, OLMAYAN DA KABUL ETSİN!

BİR YANDA BÜYÜLER VE DİĞER VARLIKLARLA BAĞLANTILAR SÖZ KONUSU, DİĞER YANDA "BİLİMSEL" YAKLAŞACAK OLURSAK ZİHİN GÜCÜ, TELEKİNESİ GİBİ ŞEYLER SÖZ KONUSU! LAHMACUN KÜREĞİYLE VURURUM AĞZINIZA HER ŞEYİ REDDEDİP, İMKANSIZ DİYİP DURMAYIN LAN YETER!

impasıbıl

• "Seni cinlerinle kabul ediyorum, hepinizi birden yalarun" de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

Ben biraz kızın psikolojisinden şüphelendim ama içime bi ürperti gelmedi değil..

Bu kızın anlatttıklaırna göre yaklaşık 11 yıl bununla yaşayan bir şeyler varmış.. Bir de bu kız genelde sık sık bayılıyor kasıyor kendini vs. Anlattıklarına göre insanların aklından geçenleri okuyabiliyormuş (bu yüzden pek arkadaşı yokmuş cidden de pek arkadaşı yok) 2-3 saniye sonra olabilcekleri görebiliyormuş vs.

Tabii bunlar bana çok komik geldi ve pek takmadım ancak yürürken şu kız düşücek dedi , söylediği kız gayet normal yürürken birden düştü ve dişlerini kırdı resmen. Bunu gördükten sonra şok geçirdim. Söyledikleri doğru olabilir mi ?

Kız beyond two souls a özenmiş
  • Person of interest

• 11 yıl kadar uzun değil ama 3 ay başka varlıklarla yaşamış bi arkadaşım var benim de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crestfallen. kullanıcısına yanıt
    Bu kızı yalnız bırakma Başına kötü şeyler gelir.

• Hayır bahsettiğim şeyler insanoğlunun nadir de olsa başarabileceği şeylerdir. Diziden veya filmden etkilenmedim. Odun gibi yaşamaya devam edin
  • Hmm kız ermiş iyi degerlendir onu.

• quote:

Ben biraz kızın psikolojisinden şüphelendim ama içime bi ürperti gelmedi değil..

Bu kızın anlatttıklaırna göre yaklaşık 11 yıl bununla yaşayan bir şeyler varmış.. Bir de bu kız genelde sık sık bayılıyor kasıyor kendini vs. Anlattıklarına göre insanların aklından geçenleri okuyabiliyormuş (bu yüzden pek arkadaşı yokmuş cidden de pek arkadaşı yok) 2-3 saniye sonra olabilcekleri görebiliyormuş vs.

Tabii bunlar bana çok komik geldi ve pek takmadım ancak yürürken şu kız düşücek dedi , söylediği kız gayet normal yürürken birden düştü ve dişlerini kırdı resmen. Bunu gördükten sonra şok geçirdim. Söyledikleri doğru olabilir mi ?

Cin musallati vardır buyuk ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazyk kyza.
  • quote:

O kızla evlenmeliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

quote:

Cin musallati vardır buyuk ihtimalle.

Öyle dedi zaten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.