Şimdi Ara

Sevdiğim kıza açıldım fakat 2 hafta oldu hâlâ bana cevap vermedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne yalan söyleyim kendimi bi yerinize koydum da, geçrekten öyle düşündüm. Zaten olan olmuş daha da arkadaş kalmak gibi bir durum söz konusu değil dediğiniz gibi gidip konuşmaya meyilliyim bende. Kafamdakini yapacağım tecrübe olur en azından :) Teşekkürler değerli vaktinizden ayırdığınız için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba şahsi fikrim cevabın olumsuz olduğu gün gibi ortada olsa bile iş henüz bitmemiş. Bitse günde 2-3 kez bakmaz. Maç uzatmalardan tersine dönebilir. Şu an konuşman hakemin bitiş düdüğünü çalmasıyla eşdeğerdir, sakın yarın gidip konuşma.

Kendini bir süre toparlayıp, o hiç yokmuş gibi davranıp moralini düzeltip hayatına odaklandığında tekrar bu konuya dönüp maçını çevirebilmen mümkün.

• Rica ederim. Daha çok aşık olacaksın. Şu an bundan başkasını böyle sevemem diye düşünsen de, olacak olan budur. Canını sıkma desekte boş sıkacaksın. 15 sene sonra bunlarda dertmiymiş diyeceksin.

Şimdi herkes 16-18 dönsekte neler yapardık der. Gerçekten doğru, çok kazık yiyeceksin, çok aldatılacaksın. Böyle böyle insan seçmeyi öğrenebilirsen, yanına kar kalır. İnsanları gözlemle yaş fark etmez. Bebeği de dedeyi de izle, neleri kafaya takar neye sevinir neye üzülür. İnsan tanıyacağım diye de her ortama girme.

Kimse için ödün verme. Vereceksen hak edene ver. Üzülürsün oda geçer. Kendimden örnek vereyim. 2006'dan 2015'e kadar alkol bağımlısıydım. İçiyordum geçiyormuydu. O anlık ya damara bağlarsan daha çok acı çekersin. Makaraya bağlarsan unutursun. Sabah kalkınca aynısın. Tekrar tekrar aynı döngüye girersin.

Kendine odaklan, kendini değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 4 Mart 2022; 3:50:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• seni kibarca reddetmiş hocam tabi bu benim düşüncem yazdıklarından öyle anladım başka bir şeyde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beratkyk123 B kullanıcısına yanıt

no ss no güven bro. Belki tipin 3/10 dur nereden bilcen at bana pm den bakayım 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.