Şimdi Ara

Bir aydır konuştuğum kız şu an arkadaşız deyince konuşmama kararı aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 01001101 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başlar numarasını kendisi veren fotoğraflarımı isteyen beni beğenen biriydi ama sürekli her aramada kendi işinden gücünden bahsedip hiç ilgisini bana sunamadığı için bir daha onunla konuşmak istemediğimi söyledim ve artık onu hayatımdan çıkarttım. Peki doğru mu yaptım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 29 Ocak 2025; 15:53:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hiç buluşmadınızmı bro

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam üstelik 3 gün önce gece vardiyasında işte tuttukları çevirmen biriyle bu kız tartışmış sinirlenen çevirmen sinirine hâkim olamadığı için sandalyeye vurarak oradan uzaklaşmış araları kızın söylediğine göre iyiymiş. Olay sonrası erkek bunu arıyor özür diliyor bugün bir yere gidip buluşup birbirlerine bir şeyler ısmarlıyorlar ve barışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 29 Ocak 2025; 16:8:53 >
  • 3 gün sonrada sevgili olurlar. Size mutluluklar de engeli bas boşver

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Şu an kendimi çok değersiz hissediyorum ve çok üzgünüm. Dün bu durumdan dolayı uyuyamadım

• Hocam o kız gözüne başkasını kestirmiş belli ki. Onunla olmazsa sana yaranmaya çalışabilir ama hiç yüz verme başka kızlara yönel bence.

Böyle kızlara hiç zaman harcamamak lazım. Benim sevgili olduğum kızlarla sevgili olma süremiz en fazla 1 hafta falandı hiç bu süreyi aşmadı. Bu süreyi aşıyorsa eğer hiç uğraşmamak lazım çünkü olacaksa 1 hafta içinde oluyor zaten.

• Değersiz biri için niye üzülüyorsun ki? Kurtulduğuna şükür etmen lazım, sen kendini değersiz görüyorsan orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sreter kullanıcısına yanıt
    vocaroo.com
    Vocaroo | Online voice recorder
    https://vocaroo.com/1hNO705SBJBY

Şuan iyi olmadığım için ses atma kararı aldım

• hedonistadam kullanıcısına yanıt
    İnsanlar çok kötü

• Doğru yaptın, aynısını ben de yaptım zamanında, birinin ilgi açlığı bedavaya doyurmak zorunda değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xxdrap

vocaroo.com
    Vocaroo | Online voice recorder
    https://vocaroo.com/1hNO705SBJBY

Şuan iyi olmadığım için ses atma kararı aldım

Hocam bırak o kalpsiz kızlar üzülsün. Her yer kız dolu bu zamanda kimseye gönül vermemek lazım çünkü hem kızlar bunu hak etmiyor hem de kendileri de bunu istemiyor zaten öyle bir devirdeyiz. Sanki o kız hiç yokmuş gibi başka kızlara yönel salla gitsin.

• hedonistadam kullanıcısına yanıt
    Çok doğru dediniz hocam

• Arkadaş her konuştuğunuz kıza potansiyel sevgili gözüyle bakmayın, aşın artık bunu.

Yeri geldi mi arkadaş gibi muhabbet edin, sohbet edin, hemen biz neyiz triplerine girmeyin, sonra böyle kalıyorsunuz.

İlişki dediğin karşılıklı olan bir şey. Böyle şeyler biraz kendiliğinden olur, tanımakla olur. Kız ilgi gösterir, sorar eder, kız hayatında, sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.

Neyse, deneyim kazandın. Önüne bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Kızla arkadaş olunmaz hocam sevgili olmayacaksa napim kızı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.