Şimdi Ara

Istanbulda elektronik malzemeler satan carsi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Istanbulda Arduino modülleri bulabilecegim veya set halinde alabilecegim bir elektronikciler çarşısı var midir acaba ? Bileniniz varsa bana yardımcı olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Elektronik Malzemeler Satan Çarşılar

Elektronik cihazlar ve malzemeler satın almak için İstanbul'un en ünlü çarşıları şunlardır:

Eminönü Elektronik Çarşısı

Eminönü Elektronik Çarşısı, İstanbul'un en büyük ve en eski elektronik çarşılarından biridir. Burada her türlü elektronik cihazı, bileşeni ve aksesuarını bulabilirsiniz. Çarşı, Topkapı Sarayı'nın yakınında yer almaktadır.

Mahmutpaşa Elektronik Çarşısı

Mahmutpaşa Elektronik Çarşısı, Eminönü Elektronik Çarşısı'ndan daha küçük olmasına rağmen, yine de çok çeşitli elektronik malzemeler sunmaktadır. Çarşı, Eminönü'ne yakındır ve Kapalıçarşı'nın arkasında yer almaktadır.

Aksaray Elektronik Çarşısı

Aksaray Elektronik Çarşısı, daha çok toptan elektronik malzemeler satan satıcılara ev sahipliği yapmaktadır. Ancak burada perakende müşteriler de bazı fırsatlar bulabilirler. Çarşı, Aksaray Meydanı'nın yakınında yer almaktadır.

Elektronik malzeme satın alırken aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurmalısınız:

• Araştırmanızı yapın: Satın almadan önce farklı ürünler ve fiyatlar hakkında araştırma yapın.
    • İncelemeleri okuyun: Diğer müşterilerin ürünler ve satıcılar hakkındaki incelemelerini okuyun.
    • Güvenilir satıcılardan satın alın: Güvenilir bir satıcıdan satın aldığınızdan emin olun.
    • Garanti isteyin: Satın aldığınız ürünler için bir garanti isteyin.

İstanbul'un elektronik çarşıları, elektronik cihazlar ve malzemeler için harika bir kaynaktır. Çeşitli ürünler, rekabetçi fiyatlar ve bilgili satıcılar sunarlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne bulacagını anlamadım ama sirkecide doğubank var orda bulursun
  • Karaköy'de her türlü Arduino var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaköyde Selanik Pasajı'nda ve Elektronikçiler Çarşısı'nda bulabilirsin.Perpa'da da bulabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Karaköyde Selanik Pasajı'nda ve Elektronikçiler Çarşısı'nda bulabilirsin.Perpa'da da bulabilirsin .

Bunu yazmaya gelmiştim,gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tarz yerler insanı ayakta sevmeye bakar. Alacağın şeyin fiyatını iyi öğrenmeni ve her satıcıya sormanı tavsiye ederim
  • https://www.direnc.net/

Burada baya uyguna satıyorlar. Perpadan malzeme almaya kalktım 2 kat fiyat çektiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.