Şimdi Ara

neden böyle hissediyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir senedir çalıştığım iş yerinde yakın 2 kız arkadaşım var. her türlü geyik muhabbet, bayağı bi samimiyet. ama bugüne kadar ikisine de duygusal bir şeyler hissetmedim. hep arkadaşlardı gözümde. zaten bir tanesinin erkek arkadaşı var. bana da bi süredir beni birisiyle tanıştıracaklarını söylüyorlardı, ben de "ehehe mehehe" diye gülüyordum falan. lâkin geçen gün hiç hesapta olmayan bir şey oldu. sevgilisi olmayan arkadaşım kendisinin bu aralar bi erkekle takılmaya başladığını söyledi. ciddi bir şey değilmiş. çocuğu deniyormuş sadece. ama gezmeler, tozmalar, yazışmalar falan gırla. ben bunları öğrenince bi kötü oldum anlatamam. halbuki bu kıza karşı duygusal bir şeyler hissetmiyordum ve hala da ciddi bir şeyler hissettiğimi düşünmüyorum. ama biz türk erkeklerinde olan handikap bende de var maalesef: bize yakın davranan kızlara karşı bi zaafımız var. bu kızda da tatlım'lı canım'lı konuşmalar, dokunmalar falan bayağı var. ama tekrar ediyorum: bu kıza karşı duygusal bir şeyler hissetmiyordum ve hala da ciddi bir şeyler hissettiğimi düşünmüyorum. ama şimdi o takıldığı çocukla beraber gezdiklerini, güldüklerini falan hayal edince bi kötü oluyorum. ders falan çalışmam gereken bu zamanda dengem fena bozuldu, şirazem kaydı.

neyi yanlış yapıyorum ve ne yapmalıyım? beni tanıştırmak istedikleri o kızla tanışsam, belki ciddi bi şeyler olsa iyi olur mu benim için?

• Eğer bişey hissetmediğini düşünüyosan gerçektende Olay öyledir ve sadece kızı arkadaşca sahiplenmişsindir ama olay başkaysa ve sen anlamadan hafiften hoşlanmaya başladıysan olay başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.