Yok la ciddi tavsiye veriyom kardeşim. Kız seni mhakemeye verse n'olacak sanki. Tr de adalet mi var. Mahkemeye verse emin ol barisirsiniz tekrardan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yok la ciddi tavsiye veriyom kardeşim. Kız seni mhakemeye verse n'olacak sanki. Tr de adalet mi var. Mahkemeye verse emin ol barisirsiniz tekrardan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
blok mu istiyorsun genç adam |
up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim kadınlar hakkında çok şey biliyorum. Belli ki yaşın küçük. 30 yaş altı bir kardeşimizsin ve bayanlardan korkuyorsun. Senin iyiliğin için yazıyorum. Git ve kızı zorla. Merak etme hiçbir şey olmayacak. Kız mutlu olup barışacak seninle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beni kovan şirket diye tutturmasan yazmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trip atıyor ne var bunda. Kız gibi darilma kardeşim. Erkek adamsın. Daha saldırgan davranmam lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok ya ilişmem daha. 5 sene önceki kız arkadaşımla ayrıldığımız zaman ilerde bir gün tekrar deneyeceğimizi biliyordum, ki 2 sene önce denemek üzereydik de vazgeçtim, ama dertleşmek için çok buluştuk. Bu kızın sokağından geçsem beni takip ediyor diye ortalığı kaldırır öyle bir tip. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 12 Ağustos 2024; 12:40:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
up |