Şimdi Ara

Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
21.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır plss.. kuzen daha 2.sınıfa geçti.

kuzen arabalara çok meraklıdır gerçek oyuncak farketmez hepsine meraklıdır gerçek araba alamam doğal olarak yani oyuncak güzel bir uzaktan kumandalı oyuncak dediysek güzel birşey öyle dandik değil yani paraya kıyıp alcaz birşeyler gelelim meseleye sizce başka ne alabilrim sizin nacizhane fikirlerinize ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 17 Ağustos 2007; 0:34:08 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sünnet Olan Çocuğa Hediye Seçim Rehberi

Sünnet, bir çocuğun hayatındaki önemli bir dönüm noktasıdır. Çocuğu ve ailesini tebrik etmek için hediye vermek isterseniz, uygun seçenekleri düşünmek önemlidir.

Sünnet Olan Çocuğa Hediye Seçenekleri

• Oyuncaklar: Arabalar, aksiyon figürleri ve oyunlar gibi oyuncaklar, sünnet olan çocuğa sunduğunuz neşeli hediyeler olabilir.
    • Giysiler: Şık giysiler, rahat pijama takımları veya özel gün kıyafetleri, çocuğun görünümüne ve stiline katkıda bulunabilecek faydalı hediyelerdir.
    • Kitaplar: Hikayeler, eğitici kitaplar veya dini metinler, çocuğun ufkunu genişletmesine ve öğrenmesine yardımcı olabilecek düşünceli hediyelerdir.
    • Elektronik: Oyun konsolları, tabletler veya akıllı telefonlar, çocuğun eğlenmesi ve öğrenmesi için ilgi çekici hediyeler olabilir.
    • Para: Sünnet olan çocuğun geleceğini desteklemek için para da uygun bir hediye seçeneği olabilir.

Sünnet Olan Çocuğun Ailesine Hediye Seçenekleri

• Çiçekler: Çiçekler, sünnet kutlamalarının neşeli atmosferine renk katacak şık ve takdir edilen hediyelerdir.
    • Pastalar: Özel olarak tasarlanmış pastalar, kutlamaları daha da tatlı hale getiren lezzetli ve güzel hediyeler olabilir.
    • Hediye Kartları: Hediye kartları, ailenin çocuğun ihtiyaçları veya istekleri için diledikleri ürünleri seçmelerine olanak tanıyan pratik ve düşünceli hediyelerdir.
    • Kişiselleştirilmiş Hediyeler: Kişiselleştirilmiş fotoğraf albümleri, isim işlemeli battaniyeler veya gravürlü mücevherler, aileye çocuğun özel gününü hatırlatan değerli hediyeler olabilir.
    • Yardım Teklifi: Sünnet sonrası süreçte aileye yardım teklif etmek, maddi olmayan ancak değerli bir hediye olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uzaktan kumandalı araba alabilirsin Cok hoşuna gidicektir.

Şahsen benim gitmişti
  • altın zaten olayı yaşayana değil, ebeveyne takılır geleneksel olarak. onu ihmal etme.

ama yanında hediye de alabilirsin, yaşını da söylersen daha kolay yardımcı olur dh ailesi
  • Uzaktan kumandalı güzel bir jeep güzel olur doğrusu. Kocaman tekerlekleri olacak tam bir canavar halıda da gidebilecek
    Ağzımın suyu aktı ya harçlık biriktirip almam lazım
  • yukarıda belirrttğim gibi kuzen 8 yaşın da 2. sınıfa geçti. teşekkürler ve güzel bir alabileceğim bir yer tavsiyesi ederseniz ist/anadolu yakası civarı...
  • Evet halıda da giden böle ışıklı mışıklı kaliteli bi uzaktan kumandalı araba alman şart

Fiyatını da 100ytl den aşağı tutma
  • Bence Alıcagın Şeyin Fiyatı KAdar Altın Tak Yada Para Tak Kendi İstedigini Alsın

araba alcam diyosan 150-200 lira verip toysRus tan alıcaksın Nerde Var anadolu Hisarı Gimada Var
  • zaten güzel bir şey alıcam 100 ytl nin altında alamam zor toysrus meselesi ise hemen bizim eve 5 dk mesafede teşekkürler başka parlak fikriniz yokmu güzel bir hediye araba ağır basıyor ama başka?
  • Game boy tarzı elde oynanan bir oyun makinesi olabilir Fiyatları konusunda bi bilgim yok tabi.

Ama gönül isterki PSP olsun
  • Ben sünnet olduğumda babam ateri Ablam araba almıştı ikiside cok güzelde ama şimdi Ps ler felen çıktı aterinin bi anlamı kalmadı

Arabaya yoğunlaş hocam sen

@PaiMei

Hayırlı olsun Cünkü o cocuğu sonunda sünnet olmaya ikna etmişlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 16 Ağustos 2007; 0:53:07 >
  • Ben de kumandalı araba derim Bu arada çok merak ediyorum sünnet olmuş çocuğun ailesine hayırlı olsun mu, geçmiş olsun mu ya da başka bişey mi ne denir ?
  • evet hocam araba ama game boy tarzıda olabilir ama zor tabiki gönül ister ps3 psp filan aslında mp3 filan nasıl fikir ?
  • teşekkürler de oda var ben ne dicem kestirmeye gittiğimizde geçmiş olsunmu yoksa hayırlı olsun
    hocam aklım karıştı
    en iyi kuzene= geçmiş olsun
    amcamlara =hayırlı olsun
    yoksa ikisinidemi söylesem? saağolun hocam yardımlarınız içn lütfen devam plss..
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

evet hocam araba ama game boy tarzıda olabilir ama zor tabiki gönül ister ps3 psp filan aslında mp3 filan nasıl fikir ?

Hocam 8 yaşındaki cocuk napsın mp3'ü

Çocuğa geçmiş olsun len gitti yarısı felen diye dalga geçebilirsin ağlamaya başlar

Amcalara Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 16 Ağustos 2007; 1:03:24 >
  • aslında doğru bende düşündüm ama ne bilim teknolojik şeylere arası iyi biraz daha abartayımmı? cep telefonu filan saçmaladım mı ne yaw lütfen devam plsss.
  • Tren veya yarış pisti alabilirsin.

d.n : Uçurtma hevesi varsa olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 16 Ağustos 2007; 1:10:22 >
  • yok beceremez o uçurtma filan ama merakı var öyle şeylere aslında al bi forma git sünnette giydir... ne güzel hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 17 Ağustos 2007; 1:12:53 >
  • gameboy gibi birşey olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

gameboy gibi birşey olabilir

çok ağır kaçmasın sünnet alt tarafı doğum gününde olabilir ama yinede ii fikir hea

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Ben sünnet olduğumda babam ateri Ablam araba almıştı ikiside cok güzelde ama şimdi Ps ler felen çıktı aterinin bi anlamı kalmadı

Arabaya yoğunlaş hocam sen

@PaiMei

Hayırlı olsun Cünkü o cocuğu sonunda sünnet olmaya ikna etmişlerdir

sünnet olduğumda hiçbirşey almamışlardı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.