Şimdi Ara

Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
21.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nuri Alço T

quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

herkes bişi istiyor en iyisi toplu sünnet yapalim bu büyük çocuklara

1 daha olmam ama hediyeler için sahte yapabiliriz

bizde hediye olayına kadar gider yatarız abi paşa paşa sonra hediyeler gelir kesim anına kadarkı hediyeleri alır bii çantada toplarız hadi kescez dedimi kaçarız, nasıl plan nuri alço hocam

zten beni kandırıyolardı sünneten 1- 2 yıl sonra yine gitcez diyorlardı törpületmeye çokmu açık konuştum ne?

• 8 yaşında çocuk için hediye ariyoduk şimdi kendimize alsakmı diye konusuyor Ama hakkaten çok güzel şeyler varmış helikopterle oynamak çok zevkli olurdu birde o monstertruck lar
  • şimdi düşndüklerim şunlar

• uzaktan kumandalı(araba &helikopter)49-169 ytl arası
    • nintendo game boy 199ytl
    • zeplin 140 ytl
    • saat 40-100 ytl
    • yarış pisti50-180 ytl
  • arkadaşlar birde dün gece kusura bakmayın ortadan kayboldum bir anda bilgisayar kapandı sebebini yeni öğrendim sitenin elektiriklerini kesmişler tamir için sabah 5 te açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 17 Ağustos 2007; 12:02:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

şimdi düşndüklerim şunlar

• zeplin 140 ytl
    • saat 40-100 ytl
    • yarış pisti50-180 ytl

Ben 8 yaşında olsam kesinlikle bu şıkkı seçerdim

• bide sünnette yumartanın sarısı nı söylesemmi? şöylemiydi yumartanın sarısı gitti berk(kuzen )in yarısı böylemiydi?
  • ben sünnet olduğumda nişe bişey almadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinhani_kurban

ben sünnet olduğumda nişe bişey almadılar

beni çağırmadınki sünnetine çağırsan sanada araba veya helikopter alırdım...

edit sondaki smiley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 17 Ağustos 2007; 12:44:24 >
  • evet arkadaşlar bugün toysrus da F1 yarış arabasıl 49 ytl ? ama halıda gitmez onun için jip düşünüyorum... nasıl fikir?
  • Cocuk küçük zaten halı da felen giden bi jeep al uzaktan kumandalı havalı bişey olsun..

Helikopteri ben alıcam Kesin çarparım bi yere hadi hayırlısı
  • quote:

şimdi düşndüklerim şunlar

• zeplin 140 ytl
    • saat 40-100 ytl
    • yarış pisti50-180 ytl

Helikopter süper bir hediye olurdu gerçekten uçabiliryorsa

Papağanda olabilir aslında süper olur bir papağan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRXXX -- 16 Ağustos 2007; 20:42:45 >
  • arkadaşlar cuma günü kestirdik elemanı (siz anladınız onu) kuzen yanında beni de istedi sabahın köründe gittim yanına neyse kesitrdik arabayı dayısı almış zaten ama çok güzel bir arabaydı ama kuzen süremiyor o ayrı bir konu
  • quote:

arkadaşlar cuma günü kestirdik elemanı (siz anladınız onu) kuzen yanında beni de istedi sabahın köründe gittim yanına neyse kesitrdik arabayı dayısı almış zaten ama çok güzel bir arabaydı ama kuzen süremiyor o ayrı bir konu

Sen ne aldın ?
  • daha almadım 2 gündür ordaydım yeni geldim eve dün yani yarın tekrar gidecem ama hediyemi alıp gidecem yani şimdi tek seçenek helikopter veya saat gameboy da var
  • bence ağrı kesici al.eminim en çok makbule geçecek hediye odur...
  • Bence saklama kabı al
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.