Şimdi Ara

Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
21.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar  kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ...

Buda güzel ben öneri sunarım daha
  • uzaktan kumandalı araba ilk basta cok cekici gelebilr fakat sora sıkılıcaktır kendimden biliyorum ben PSP diyorum hem değişik oyunlar da var bence PSP almalısn
  • Nafgeybi dinleme o anlamaz böyle şeylerden

Bence 8 yaşındaki çocuk game boy veya mp3 ü beceremez yani o yaştaki çocuğa pek hitap edeceğini sanmıyorum.

Keşke biride bana uzaktan kumandalı helekopter alsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 16 Ağustos 2007; 1:33:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Nafgeybi dinleme o anlamaz böyle şeylerden

Bence 8 yaşındaki çocuk game boy veya mp3 ü beceremez yani o yaştaki çocuğa pek hitap edeceğini sanmıyorum.

hocam burada süper şeyler var bi göz at .

http://www.buyuklereoyuncaklar.com/default.asp?cat=Helikopter

• helikopter yada uzaktan kumandalı gemi sürat teknesi filan tatile giderlerse oynarlar orda kardeşiyle kuzenle ikizde ama biri kız olmadı küveti doldurup oynarlar yada toysrustan havuzmu alsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

Psp 3 yada iPhone oda olmazsa

Arkadaşlar  kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ...

abi cocuk 2.sinifa gecio naptsin sende ya psp ps3 . . . hadi gec bunlari ipohone dedin ya yuhhh

ki aryica ipohone daha gelmedi tr ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 16 Ağustos 2007; 1:37:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: droll

helikopter yada uzaktan kumandalı gemi sürat teknesi filan tatile giderlerse oynarlar orda kardeşiyle kuzenle ikizde ama biri kız olmadı küveti doldurup oynarlar yada toysrustan havuzmu alsam.

gemii ii ya hoşuma gitti benimde
  • gameboylara baktım 299 ytlden başlıo hocam Seni zorlayabilir. Uzaktan kumandalı al onun yerine kocaman bişey, hem gösterişli olur çok sevinir
  • quote:

helikopter yada uzaktan kumandalı gemi sürat teknesi filan tatile giderlerse oynarlar orda kardeşiyle kuzenle ikizde ama biri kız olmadı küveti doldurup oynarlar yada toysrustan havuzmu alsam.

Küresel ısınma

Arabada ısrarlıyım Tren veya helikopterde olabilir gemi olmasın aman ha.

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Canavar bunlar yahu. Nereden gösterdin Canım çekti gece gece off

• quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

abi cocuk 2.sinifa gecio naptsin sende ya psp ps3 . . . hadi gec bunlari ipohone dedin ya yuhhh

Ben kuzenim için iphone getirirdim yurt dışından

Tamam bunlar şu an çok değerli oyuncaklar bende şakasına dedim ama artık bunları 6-7 yaşlarında çocuklar oynuyor kullanıyor vs

• game boylara bende baktım 199 ytl nintendo game boy araba helikopter filan aslında çok güzel şeyler söylediniz herkese teşekkürler lütfen devam plsss.. küresel ısınma iyi bende havuz almam
  • Karizma bi prezervatif al erkekliğe adım atıo cock lazım olur..
  • ona daha var onu şöyle bir gelsin ergenlik dönemine en alasından paket alcam 10 lu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Canavar bunlar yahu. Nereden gösterdin Canım çekti gece gece off

Yaşasın kötülük
    Orada bi de videosu var izleseydin hocam.

• Kız mı erkek mi ?

edit:Pardon kafam karıştı.Kafam bir anda hediye almam gerekiyor kuzenime dedi

Bence oyuncak araba falan basit.Mesela tüfek al oyuncak çok sevinir.Ben çok sevinirdim.

Yada yunusları göstercemde ben öyle kestirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 16 Ağustos 2007; 1:51:11 >
  • quote:

ona daha var onu şöyle bir gelsin ergenlik dönemine en alasından paket alcam 10 lu

bence al lazm olur hiç olmadı kendi kullanır ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Ben kuzenim için iphone getirirdim yurt dışından

Tamam bunlar şu an çok değerli oyuncaklar bende şakasına dedim ama artık bunları 6-7 yaşlarında çocuklar oynuyor kullanıyor vs

ya oglede nebilim ben 6 7 yasindaki cocugn elinde telefon gormedim acikcasi. . . ki kaldiki gereksz o yasta solenmsi bile sacma ayrica banada ipohone getierbilrsn yurtdisindan sorun olmaz

• deri cüzdan al.

hediyeyi verirken bi deri gitti bi deri geldi dersin cuk olur
  • AnotheRDie

onlardan kendime bi tane alccam bitane çok süperler ya
    quote:

Kız mı erkek mi ?

hocam sünnteten bahsediyoruz doğal olarak erkek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.